Kde hraje nejvíce Čechů a Slováků???
Počet príspevkov: 14 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
no
myslim ze to su len predsudky, na limitoch n ktorych hravame hraju v podstate vsetcia zle a ich chyby je mozne vyuzit - no a ja budem radsej sediet na stole s 5 ludmi co hraju blbosti a hraju ich zle ako s 5 ludmi co hraju dobre ruky a hraju ich dobre - mojim cielom v pokri je vyhravat peniaze a nie prehravat a pri tom sa zabavat :)
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: no
heh, tak prehrávať a pri tom sa zabávať:) To musí byť iný sadomasochista, ktorý sa baví pri prehrávaní. Ja osobne sa musím krotiť, aby som nevyhodil PC von oknom, najlepšie zatvoreným@=.
Na druhú stranu, ako hovorí jedna postava zo seriálu MASH: "Když vyhráváš jsou legrační i posmrtní skvrny...!" *JOKINGLY*
Na druhú stranu, ako hovorí jedna postava zo seriálu MASH: "Když vyhráváš jsou legrační i posmrtní skvrny...!" *JOKINGLY*
-
roche01 - Príspevky: 643
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/4 krát
Re: no
yegon neviem na akych limitoch hravas ty ani cstrike a predpokladam ze to budu NH a ja hram zatial na limite najmensom a moj bank si to vyzaduje a tam vyhodit blbca co to hrat nevie a ma ja stastie to je umenie niekedy nad nim vyhrat. Je niekedy zaujimave sledovat tu hru a ak ukazu karty scim idu a scim vyhraju a vela krat az na riveri.
- svkice666
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
Počet príspevkov: 14 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 19 hostí.