Kde hraje nejvíce Čechů a Slováků???

Príspevky zo starej diskusie

no

Odoslaťod yegon 01 Feb 2008 11:00

myslim ze to su len predsudky, na limitoch n ktorych hravame hraju v podstate vsetcia zle a ich chyby je mozne vyuzit - no a ja budem radsej sediet na stole s 5 ludmi co hraju blbosti a hraju ich zle ako s 5 ludmi co hraju dobre ruky a hraju ich dobre - mojim cielom v pokri je vyhravat peniaze a nie prehravat a pri tom sa zabavat :)
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Re: no

Odoslaťod cstrike22 01 Feb 2008 11:34

ked vidim na stole itala alebo turka hned tam zapustam kotvu a torpedujem jeho titanic *WALKMAN*
cstrike22

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod roche01 01 Feb 2008 12:06

heh, tak prehrávať a pri tom sa zabávať:) To musí byť iný sadomasochista, ktorý sa baví pri prehrávaní. Ja osobne sa musím krotiť, aby som nevyhodil PC von oknom, najlepšie zatvoreným@=.
Na druhú stranu, ako hovorí jedna postava zo seriálu MASH: "Když vyhráváš jsou legrační i posmrtní skvrny...!" *JOKINGLY*
Obrázok používateľa
roche01

Poďakoval/li: 7 krát/4 krát

Odoslaťod svkice666 05 Feb 2008 15:21

yegon neviem na akych limitoch hravas ty ani cstrike a predpokladam ze to budu NH a ja hram zatial na limite najmensom a moj bank si to vyzaduje a tam vyhodit blbca co to hrat nevie a ma ja stastie to je umenie niekedy nad nim vyhrat. Je niekedy zaujimave sledovat tu hru a ak ukazu karty scim idu a scim vyhraju a vela krat az na riveri.
svkice666

Poďakoval/li: 0 krát/1 krát

Predchádzajúca

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 26 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!