Tak se chci jen podělit o smůlu, kterou jsem včera měl. Vyhrál jsem v kuse za sebou 4 SnG Rio ($23+$0.5) šel jsem na pátej. Moc se mi nevedlo, ale zbývali jsme poslední 3. CL měl cca 3900 chipů. Já cca 1000 a další cca 1100. CL šel preflop all-in. Já automaticky taky, protože jsem měl AA. Otočily se karty a já vidím, že on má 89 offsuited.
Tipujte flop .....
Ano, Ti co znají Expekt uhádli naprosto přesně.
Flop 5 6 7 .....
No fuck .... na turn A, tak se modlím za poker nebo full house ... no takový kulový ... na river nic neřešící 9ka. To je fakt ojeb a to jsem to hrál tak zodpovědně. Tak holt budu muset začít znovu. Ani bonusovou lajnu za 1 a 2 místo jsem neudržel :-(
Jackpot Sit'n'go Expekt
Počet príspevkov: 3 • Stránka 1 z 1
Ojej :-(
Tak to je skoda, kdyz jsem uvidel tohle tema tak jsem si rikal ze se zadarilo a jdes se podelit o uspech :-(
Mne vcera AA taky popravilo - zaverecna faze turnaje, ja AA bb - dva manici allin jeden 8 8 dalsi J K - samo hned na flop 8! Ten turnaj bych na 99% jinak vyhral! U Tebe je to o to horsi, ze slo o daleko vetsi balik, nez nejakych tisic babek...
Mne vcera AA taky popravilo - zaverecna faze turnaje, ja AA bb - dva manici allin jeden 8 8 dalsi J K - samo hned na flop 8! Ten turnaj bych na 99% jinak vyhral! U Tebe je to o to horsi, ze slo o daleko vetsi balik, nez nejakych tisic babek...
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Ojej :-(
*SLZA* škoda, držim palce do dalšich boju *THUMBS UP*
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Počet príspevkov: 3 • Stránka 1 z 1
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 11 hostí.