Jackpot Sit'n'go Expekt

Príspevky zo starej diskusie

Jackpot Sit'n'go Expekt

Odoslaťod RankXaroth 11 Feb 2008 12:07

Tak se chci jen podělit o smůlu, kterou jsem včera měl. Vyhrál jsem v kuse za sebou 4 SnG Rio ($23+$0.5) šel jsem na pátej. Moc se mi nevedlo, ale zbývali jsme poslední 3. CL měl cca 3900 chipů. Já cca 1000 a další cca 1100. CL šel preflop all-in. Já automaticky taky, protože jsem měl AA. Otočily se karty a já vidím, že on má 89 offsuited.

Tipujte flop .....

Ano, Ti co znají Expekt uhádli naprosto přesně.

Flop 5 6 7 .....

No fuck .... na turn A, tak se modlím za poker nebo full house ... no takový kulový ... na river nic neřešící 9ka. To je fakt ojeb a to jsem to hrál tak zodpovědně. Tak holt budu muset začít znovu. Ani bonusovou lajnu za 1 a 2 místo jsem neudržel :-(
Obrázok používateľa
RankXaroth

Založený: Okt 2007
Poďakoval/li: 1 krát/0 krát

Ojej :-(

Odoslaťod acvonmilan 11 Feb 2008 12:32

Tak to je skoda, kdyz jsem uvidel tohle tema tak jsem si rikal ze se zadarilo a jdes se podelit o uspech :-(

Mne vcera AA taky popravilo - zaverecna faze turnaje, ja AA bb - dva manici allin jeden 8 8 dalsi J K - samo hned na flop 8! Ten turnaj bych na 99% jinak vyhral! U Tebe je to o to horsi, ze slo o daleko vetsi balik, nez nejakych tisic babek...
Obrázok používateľa
acvonmilan

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
OPT1 - 2. miesto (2)

Re: Ojej :-(

Odoslaťod APminer 11 Feb 2008 12:34

*SLZA* škoda, držim palce do dalšich boju *THUMBS UP*
Obrázok používateľa
APminer

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 178 krát/100 krát

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 7 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!