Vyber z MB
Vyber z MB
Cim je limitovana maximalna ciastka, ktoru je mozne vybrat z MB na VISA kartu? Uz vela krat som vyberal a vzdy to bolo nieco cez 16K. Dnes to vsak bolo len necelych 7K. Da sa to nejak zmenit? A vlastne po tomto vybere uz na kartu nemozem vyberat, cim to je?
- 1zart1
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
Re: Vyber z MB
To bude asi nejake obmedzenie, pretoze VISA karta ma vzdy nejaky limit, ktory by sa asi nemal prekrocit.
Skus vyberat na ucet, to je uplne v pohode (1 az 3 dni to trva), akurat su tam tiez limity, ale su o dost vyssie ako pri vybere na VISA kartu.
Skus vyberat na ucet, to je uplne v pohode (1 az 3 dni to trva), akurat su tam tiez limity, ale su o dost vyssie ako pri vybere na VISA kartu.
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Re: Vyber z MB
takze na ucet do 3 dni? Tak to niekedy skusim. Staci ked zadam cislo uctu bez nejakych dalsich udajov?
- 1zart1
Re: Re: Re: Vyber z MB
fuha, to si uz nepamatam, myslim ze tam treba nejaky ten medzinarodny format, IBAN alebo SWIFT, len si pamatam ze ked som si tam pridaval novy ucet tak to nebol problem, ze som to vybavil vzdy hned...
- vlade
Re: Re: Re: Re: Vyber z MB
predvcerom som pridaval novy ucet a uz netreba zadavat medzinarodny format, prvy krok kod banky, druhy cislo uctu a bolo vybavene.
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Re: Re: Re: Re: Re: Vyber z MB
Vdaka vam, ked pride cas tak mi to pripomeniete, ja vo svojom veku predsa uz len zabudam:-||
- 1zart1
dátum narodenia?
Zdravím,
dnes som si chcel vybrať z MB nejaké peniaze a pri výbere si to v druhom kroku vypýtalo dátum narodenia. Nahodil som a odpísalo, že nesprávny dátum narodenia.
Je to aj pri výbere Visa kartou aj pri bankovom transfere.
Stalo sa to už niekomu?
dnes som si chcel vybrať z MB nejaké peniaze a pri výbere si to v druhom kroku vypýtalo dátum narodenia. Nahodil som a odpísalo, že nesprávny dátum narodenia.
Je to aj pri výbere Visa kartou aj pri bankovom transfere.
Stalo sa to už niekomu?
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
Re: dátum narodenia?
Ano, pri kazdej transakcii si to pyta datum narodenia, ale zatial som ho dal vzdy spravne, resp. zobralo mi to bez problemov
- vlade
Re: Re: dátum narodenia?
Už som napísal na support, že čo s tým, lebo je divné, že mi to neberie dátum narodenia.
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.