Vyber z MB
Re: Verifikacia uctu
Veď píšem, že som si poslal... aj včera večer prišli, ale neverifikovalo sa to. Poslal som si tam pokusnú stovečku.
-
Hufelix - Príspevky: 332
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: Verifikacia uctu
Aha sorry, to som si nevsimol. Tak teraz skus vybrat spat na ucet a uvidis co sa stane.
- Rybár
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: Re: Verifikacia uctu
Myslim, ze MB poriadne blbne. Chcel som si poslôat peniaze na SJ. Neberie heslo, urcite dobre, tak mi bloklo ucet vyplmil som prislusny formular aby poslali nove heslo, ale neprisla ziadna sprava...proste im automatika nefunguje tak som zvedavy kedy mi odblokuju ucet..po tom co mi bez mojho vedomia stiahli peniaze uz ma teda seru
- 1zart1
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
Re: Re: Re: Re: Verifikacia uctu
Koukam, ze mate s MB dost spatny zkusenosti ... Ja jsem s MB maximalne spokojenej, rychlost a spolehlivost na jedničku. Kdykoliv si vybiram penize, na ucte je mam za par dni. Zatim zaaadnej problem :)
-
0x - Príspevky: 167
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Re: Re: Re: Re: Re: Verifikacia uctu
U mna je to 1. problem. Uz dosiel od nich email, klikol som na link a opat ma to vratilo spat na vyplnenie formulara, som zacikleny akosi
- 1zart1
Re: Re: Re: Re: Re: Verifikacia uctu
ja som tiez nemal ziadne problemy s MB, dneska som posielal do CDpokru a no problem za sekundu boli $ v herni
-
igy94 - Príspevky: 791
- Poďakoval/li: 4 krát/0 krát
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Verifikacia uctu
absolutne mi od nich nechodia emaily. Cesky support nemaju, vsak?
- 1zart1
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Verifikacia uctu
zda sa mi ze ho zaviedli uz
-
igy94 - Príspevky: 791
- Poďakoval/li: 4 krát/0 krát
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Verifikacia uctu
neviem ho najst...pisal som na Anglicky...Ak do zajtra nic neprude od nich tak musime nieco vymysliet, lebo mi znicia pokrovu karieru..:-D
- 1zart1
MB
ja som mal tiez zlu skusenost,vlozil som 10 euro,vsetko ok,potom 100 euro(prevod z rakuskej banky) a tyzden nic,napisal som mail,odpoved o 2 dni,chceli kopiu potvrdenky z banky,poslal som,tyzden nic,poslal som mail,vraj nie je to dobre citatelne,poslal som este raz,nenapisali asi 3 dni,tak som napisal mail,ze sa obraciam na Urad pre ochranu konzumentov,napisali hned ze je to ok a ze do 24 hod to mam-prislo to asi o 4 dni
potom som im napisal,ze ma to stalo 2x 4 euro scanovanie potvrdenky,2x 3,60 euro cesta do banky a copy shopu a ze ci to tak bude pri kazdom prevode-ziadne OSPRAVEDLNENIE ! ! !,ziadna odpoved
potom som im napisal,ze ma to stalo 2x 4 euro scanovanie potvrdenky,2x 3,60 euro cesta do banky a copy shopu a ze ci to tak bude pri kazdom prevode-ziadne OSPRAVEDLNENIE ! ! !,ziadna odpoved
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.