Vyber z MB
Re: Re: MB
Hm, verifikácia bankového účtu je vec, pri ktorej dostaneš taký tilt, že koniec :-D. Dodnes to nemám zverifikované. Som zvedavý, ako to dopadne. Momentálne som vykonal operáciu, že som si poslal nejaké drobnejšie peniaze na bankový účet, tak som zvedavý, či to prejde.
-
Hufelix - Príspevky: 332
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: Re: MB
S MB som max spokojný. Akurát sa im podarilo zle opísať môj dátum narodenie z OP a tak som musel raz počkať 24 hodín než to opravia, ale všetky verifikácie prebehli v poriadku a netrvalo to ani dlho.
Inak peniaze chodia hore dole relatívne rýchlo, v podstate ako prevod medzi národnými bankami, čiže pohoda.
Inak peniaze chodia hore dole relatívne rýchlo, v podstate ako prevod medzi národnými bankami, čiže pohoda.
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
Re: Re: Re: Re: MB
vidis a ja max.nespokojny,ze im to nestalo ani za ospravedlnenie?
z nejakej stavkovej mi prisli peniaze asi po 2 tyz.(tusim centrebet),koli dovolenkam mi napisali,ale stale promptne odpovedali a ako ospravedlnenie dali volnu stavku na 20e
z nejakej stavkovej mi prisli peniaze asi po 2 tyz.(tusim centrebet),koli dovolenkam mi napisali,ale stale promptne odpovedali a ako ospravedlnenie dali volnu stavku na 20e
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Re: Re: Re: Re: Re: MB
Tak ja to uz mam dnes OK, aspon sa zda. Hufelix: mam pocit, ze tam nemozes vlozit na verifikaciu akukolvek sumu, ale oni presne napisali rozmedzie od do!!! v Eurach!!
- 1zart1
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
Re: Re: Re: Re: Re: Re: MB
Hm, nič také som sa nedočítal. Malo to byť tak, že mi mali poslať oni sami nejakú mini sumu na účet a ja by som mal opísať ten VS, ktorý by s ňou sa objavil na účte. lenže nič také sa nedeje, tak to skúšam inak.
-
Hufelix - Príspevky: 332
- Založený: Nov 2007
Re: Vyber z MB
hm a mna by zaujimalo kolko stoji taky celkovo prevod z MB na kreditku napr. ja mam Visa electron
- x_armstrong
- Založený: Nov 2008
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.