PokerTracker
Re: trikoza stats
rakeback bohuzial nemam, ked som sa regoval na pacific netusil som ani ze take nieco existuje a je to vec co ma dost stve... v sucastnosti uz pacific pre novych hracov rakeback vobec neponuka...
toto su staty zo 6-max - VPIP je dost fishie chcem to rozhodne znizovat, aj znizovat rozdiel VPIP-PFR
position - http://img179.imagevenue.com/img.php?image=41014_position_122_209lo.JPG
jednoznacne - stracam na blindoch, aj ked nie az tak tragicky, inak si myslim ze je to ok
co moze sposobovat tu nizku agression? cbetujem z pozicie takmer vzdy, OOP hravam vacsinou pasivne a ak mam naozaj dobru ruku, reraisujem vacsinou az na turne
toto su staty zo 6-max - VPIP je dost fishie chcem to rozhodne znizovat, aj znizovat rozdiel VPIP-PFR
position - http://img179.imagevenue.com/img.php?image=41014_position_122_209lo.JPG
jednoznacne - stracam na blindoch, aj ked nie az tak tragicky, inak si myslim ze je to ok
co moze sposobovat tu nizku agression? cbetujem z pozicie takmer vzdy, OOP hravam vacsinou pasivne a ak mam naozaj dobru ruku, reraisujem vacsinou az na turne
-
trikoza - Príspevky: 1706
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/48 krát
Re: Re: trikoza stats
VPIP je pre 6max v pohode ak si dobry alebo hras proti zlym hracom tak by mal byt ziskovy, k 26%VPIP korespondujuci PFR je cca 18-21% ale su situacie kedy je v pohode aj nizsi, ak napriklad vsetcia limpuju a nezlozia ani na velky raise povedzme 8-10BB tak nema zmysel raisovat limperov s malymi a strednymi parmi alebo spekulativnymi rukami ktore hraju dobre v multiway potoch a lepsie je len dorovnat tym sa cele statistiky menia
na blindoch si uplne v pohode, kym nemas BBwon/hand v minuse viac ako 0.325 tak to znamena ze si na tom lepsie ako keby si vzdy foldol a stratil blindy, to znamena ze na blindoch setris peniaze a nic viac ani nemozes ocakavat - hra na blindoch je dlhodobo stratova
trosku sa mi nepacia tie pozicne statistiky, hras UTG tolko isto ruk ano na CO a len o trosku menej nez na buttone - cize nehras dostatocne pozicne, teraz sa ti to vyplatilo ale je to na malej vzorke ruk a skor ide o nejaky hotrun nez dlhodoby trend, myslim ze casom budes musiet trosku zosrobovat ruky ktore hras v skorej pozicii. Tazko sa hadat s tvojimi vysledkami lebo su naozaj super, uvidis po dalsich odohratych rukach ako sa to vyvine ale vo vseobecnosti najziskovejsia pozicia je BTN a najmenej ziskova (okrem blindov) je UTG teda ma zmysel hrat vela ruk na buttone a malo ruk UTG. Napriklad ja mam stats tento mesiac 18/14 a na poziciach
BTN 28/23
CO 24/22
MP 12/11
UTG 10/10
skusi na tabe position stats kliknut na poziciu UTG a pozriet ktore ruky su z tej pozicie ziskove a podla toho upravit range ktory budes hrat (na tto treba aspon 50k v idealnom pripade viac ruk)
agresivita tazko povedat, to sa z tych cisel velmi neda vycitat, mozno je to prave tym ze casto hras OOP a musis hrat opatrnejsie
na blindoch si uplne v pohode, kym nemas BBwon/hand v minuse viac ako 0.325 tak to znamena ze si na tom lepsie ako keby si vzdy foldol a stratil blindy, to znamena ze na blindoch setris peniaze a nic viac ani nemozes ocakavat - hra na blindoch je dlhodobo stratova
trosku sa mi nepacia tie pozicne statistiky, hras UTG tolko isto ruk ano na CO a len o trosku menej nez na buttone - cize nehras dostatocne pozicne, teraz sa ti to vyplatilo ale je to na malej vzorke ruk a skor ide o nejaky hotrun nez dlhodoby trend, myslim ze casom budes musiet trosku zosrobovat ruky ktore hras v skorej pozicii. Tazko sa hadat s tvojimi vysledkami lebo su naozaj super, uvidis po dalsich odohratych rukach ako sa to vyvine ale vo vseobecnosti najziskovejsia pozicia je BTN a najmenej ziskova (okrem blindov) je UTG teda ma zmysel hrat vela ruk na buttone a malo ruk UTG. Napriklad ja mam stats tento mesiac 18/14 a na poziciach
BTN 28/23
CO 24/22
MP 12/11
UTG 10/10
skusi na tabe position stats kliknut na poziciu UTG a pozriet ktore ruky su z tej pozicie ziskove a podla toho upravit range ktory budes hrat (na tto treba aspon 50k v idealnom pripade viac ruk)
agresivita tazko povedat, to sa z tych cisel velmi neda vycitat, mozno je to prave tym ze casto hras OOP a musis hrat opatrnejsie
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: Re: Re: trikoza stats
ad pozicna hra - najziskovejsie ruky UTG - TT, AK, KK, 99, 55, AQ... UTG raisujem prakticky aj hocijake pary pretoze je vacsinou mala pravdepodobnost ze ma niekto reraisne
najvacsie straty UTG - a toto je fakt parada - asi 60-70% strat tvoria AA a QQ!!! inak mensie straty s J10, KQ, AJ ale tie straty su pri tychto rukach zanedbatelne ale prestanem ich hravat UTG
zatial to vyzera tak ze jednoducho z tych skorych pozicii mi chodia castejsie dobre karty, mam na tych skorych poziciach zuzeny range... ale budem si na to davat pozor
celkovo najstratovejsie ruky mam AQ, AJ a KJ tak na tieto ruky si dam viac pozor
najvacsie straty UTG - a toto je fakt parada - asi 60-70% strat tvoria AA a QQ!!! inak mensie straty s J10, KQ, AJ ale tie straty su pri tychto rukach zanedbatelne ale prestanem ich hravat UTG
zatial to vyzera tak ze jednoducho z tych skorych pozicii mi chodia castejsie dobre karty, mam na tych skorych poziciach zuzeny range... ale budem si na to davat pozor
celkovo najstratovejsie ruky mam AQ, AJ a KJ tak na tieto ruky si dam viac pozor
-
Re: Re: Re: trikoza stats
inak vdaka za postrehy *THUMBS UP* *DRINK*
-
Re: trikoza stats
stratovost a ziskovost ruk pri vzorke pod 100k hands moze byt stale vecou nahody ale oplati sa pozriet si pripadne najvacsie konkretne handy ako prebiehali, ak mam napriklad 33 stratove ale ked pozriem ze som s nimi vyhral 3 velke poty a prehral 7 velkych potov pricom vo vsetkych prehrach som mal set alebo lepsie tak s tym nic nenarobim a je len vec dostatocne velkej vzorky kym sa mi smola vyrovna
-
Re: yegon - prvni vysledky
je mi jasne, ze vypovidaci hodnota teto vzorky je 0,0 ;-)
ja myslel, ze jen instruktazne - tak by to melo vypadat, tot by melo byt vyssi, toto nizsi a podobne,...
nez ja nahraju 10k+ hand, tak bude po vanocich :-D
ja myslel, ze jen instruktazne - tak by to melo vypadat, tot by melo byt vyssi, toto nizsi a podobne,...
nez ja nahraju 10k+ hand, tak bude po vanocich :-D
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
AP
lol,
hraj na 3 monitoroch a tie vianoce budu za chvilu :)
hraj na 3 monitoroch a tie vianoce budu za chvilu :)
- chipfeeder
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: yegon - prvni vysledky
ok ale ber to ciste len ako hint a nemen kvoli tomu hru lebo vsetko mohlo byt sposobene kartami ake si prave dostal
tieto parametre by mali ist hore:
PFR, AF,AS,CB, FCB, vysledek :)
tieto zase dole:
CPF, FBB, FFB, WTSD
tieto parametre by mali ist hore:
PFR, AF,AS,CB, FCB, vysledek :)
tieto zase dole:
CPF, FBB, FFB, WTSD
-
Re: Re: Re: yegon - prvni vysledky
diky, beru to jen orientacne
chip - nejde o monitory, ale o cas a klidek na hru ;-)
chip - nejde o monitory, ale o cas a klidek na hru ;-)
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Naspäť na Pokrové programy a služby
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.