Praha Milion
Počet príspevkov: 19 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: Re: Re: Skoda rank
vlado ma pravdu,,takym hracom co im ide karta sa treba zdaleka vyhybat *STOP*
- fidelko
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/2 krát
Diky Pokerportalu a U***et za skvelou akci.
Organizace a ubytovani, jak uz psal Rank, byla super.
Na turnaji se mi vubec nedarilo, zaplatil jsem krutou novackovskou dan, pred turnajem jsem si byl zkusit dvakrat zahrat na zivo, takze jsem moc zkusenosti nemel.
Na zacatku se mi podarilo vyhrat par her a trochu chipu. Byl jsem asi u stejnyho stolu jako Rank, sedel jsem po pravy ruce dealera. Nekolikrat jsem se dostal do krizku se zminovanym Polakem, ten me vsak mel dobre prectenyho a vzdycky me vysoko preraisoval, ja jsem se bud pokusil blufovat nebo jsem mel stredni par, takze jsem radsi foldnul. Po hodine hry mi na BB prislo AA, jenze zrovna vsichni slozili, jedinej SB dorovnal blind a pak po mojem raisu slozil 73. Od te doby mi uz vubec nic nechodilo, obcas jsem zkusil neco trefit na flopu, ale ani jednou neprislo nic poradnyho, max stredni par se slabym kickerem. V nasledujicich dvou hodinach mi jen ubyvaly chipy a nejlepsi handu jsem dostal A9 offsuite, s kterou jako totalni shortstack jsem sel all-in preflop a vypadl jsem jako nejvetsi lama proti A8, radsi ani nebudu mluvit.
No abych se jen nevymlouval na karty, nehral jsem dobre, urcite velkou roli zahraly moje nulovy zkusenosti, jinej hrac by na mem miste urcite zahral lip. Poker hraju jen pro zabavu a to maly turnaje na netu, tenhle turnaj bylo uplne neco jinyho, ale pro me dost zajimava zkusenost *THUMBS UP*
Na turnaji se mi vubec nedarilo, zaplatil jsem krutou novackovskou dan, pred turnajem jsem si byl zkusit dvakrat zahrat na zivo, takze jsem moc zkusenosti nemel.
Na zacatku se mi podarilo vyhrat par her a trochu chipu. Byl jsem asi u stejnyho stolu jako Rank, sedel jsem po pravy ruce dealera. Nekolikrat jsem se dostal do krizku se zminovanym Polakem, ten me vsak mel dobre prectenyho a vzdycky me vysoko preraisoval, ja jsem se bud pokusil blufovat nebo jsem mel stredni par, takze jsem radsi foldnul. Po hodine hry mi na BB prislo AA, jenze zrovna vsichni slozili, jedinej SB dorovnal blind a pak po mojem raisu slozil 73. Od te doby mi uz vubec nic nechodilo, obcas jsem zkusil neco trefit na flopu, ale ani jednou neprislo nic poradnyho, max stredni par se slabym kickerem. V nasledujicich dvou hodinach mi jen ubyvaly chipy a nejlepsi handu jsem dostal A9 offsuite, s kterou jako totalni shortstack jsem sel all-in preflop a vypadl jsem jako nejvetsi lama proti A8, radsi ani nebudu mluvit.
No abych se jen nevymlouval na karty, nehral jsem dobre, urcite velkou roli zahraly moje nulovy zkusenosti, jinej hrac by na mem miste urcite zahral lip. Poker hraju jen pro zabavu a to maly turnaje na netu, tenhle turnaj bylo uplne neco jinyho, ale pro me dost zajimava zkusenost *THUMBS UP*
- Rauuul
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Diky Pokerportalu a U***et za skvelou akci.
5.miesto 4860 eur. woe bol tam ital co ani nevedel pravidla a skoncil druhy.. vyhral snad 20 coinflipu po sebe, docela hnus... Turnaj bol mega kvalitny, skoro cela ceska poker spicka, moc zahranicnych borcov dost dobry hraci, bol tam borec co skoncil na 30. mieste v EPT Monte Carlo.. Very good turnaj thanks to U***et..
- cstrike22
Re: Re: Diky Pokerportalu a U***et za skvelou akci.
*THUMBS UP* *DRINK*
-
APminer - Príspevky: 5335
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Re: Re: Re: Diky Pokerportalu a U***et za skvelou akci.
*THUMBS UP*;-)
- dostav1
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 1 krát/1 krát
Praha milion
Poker uz ma reklamu i na seznam.cz , je tu i video z prahy http://www.novinky.cz/clanek/138061-pokerova-spicka-si-v-praze-zahrala-o-milion-korun.html
- balak55
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Re: Re: Diky Pokerportalu a U***et za skvelou akci.
to je u talianov uplne normalne, ich to snad niekde vyucuju ako hrat lucky antipoker :)
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Diky hracum!
Za U***et chci podekovat hracum za velmi dobrou reprezentaci kvalitniho ceskeho pokeru. Na final table se dostali 4 cesi, Peter jako slovak, pak madar, rus, belgican a zminovany ital, ktery mel stesti behem celeho turnaje opravdu pozehnane.
Verim, ze pro novacky, kteri se probojovali pres online kvaldy na ruznych portalech, ci primo na U***et to byla zajimava zkusenost!
Dalsi planovane U***et Open jsou od 16.-18.5 v Madridu, pak Tallin (Estonsko) a v prosinci zrejme opet ve Varsave v Polsku!
Diky jeste jednou vsem! A gratulace vitezum. Za pokerportal hlavne Cekymu!
Verim, ze pro novacky, kteri se probojovali pres online kvaldy na ruznych portalech, ci primo na U***et to byla zajimava zkusenost!
Dalsi planovane U***et Open jsou od 16.-18.5 v Madridu, pak Tallin (Estonsko) a v prosinci zrejme opet ve Varsave v Polsku!
Diky jeste jednou vsem! A gratulace vitezum. Za pokerportal hlavne Cekymu!
- unibet
- Založený: Sep 2007
Počet príspevkov: 19 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 18 hostí.