Praha Milion

Diskusia o online MTT a SNG turnajoch, HU SNG a live turnajoch (WSOP, EPT, ECOOP...).

Re: Re: Re: Skoda rank

Odoslaťod fidelko 19 Apr 2008 22:45

vlado ma pravdu,,takym hracom co im ide karta sa treba zdaleka vyhybat *STOP*
fidelko

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 7 krát/2 krát

cstrike

Odoslaťod APminer 20 Apr 2008 10:00

tak se pochlub jak jsi dopadl ;-) jedes i do Madridu ? :)
Obrázok používateľa
APminer

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 178 krát/100 krát

Diky Pokerportalu a U***et za skvelou akci.

Odoslaťod Rauuul 20 Apr 2008 11:22

Organizace a ubytovani, jak uz psal Rank, byla super.
Na turnaji se mi vubec nedarilo, zaplatil jsem krutou novackovskou dan, pred turnajem jsem si byl zkusit dvakrat zahrat na zivo, takze jsem moc zkusenosti nemel.
Na zacatku se mi podarilo vyhrat par her a trochu chipu. Byl jsem asi u stejnyho stolu jako Rank, sedel jsem po pravy ruce dealera. Nekolikrat jsem se dostal do krizku se zminovanym Polakem, ten me vsak mel dobre prectenyho a vzdycky me vysoko preraisoval, ja jsem se bud pokusil blufovat nebo jsem mel stredni par, takze jsem radsi foldnul. Po hodine hry mi na BB prislo AA, jenze zrovna vsichni slozili, jedinej SB dorovnal blind a pak po mojem raisu slozil 73. Od te doby mi uz vubec nic nechodilo, obcas jsem zkusil neco trefit na flopu, ale ani jednou neprislo nic poradnyho, max stredni par se slabym kickerem. V nasledujicich dvou hodinach mi jen ubyvaly chipy a nejlepsi handu jsem dostal A9 offsuite, s kterou jako totalni shortstack jsem sel all-in preflop a vypadl jsem jako nejvetsi lama proti A8, radsi ani nebudu mluvit.
No abych se jen nevymlouval na karty, nehral jsem dobre, urcite velkou roli zahraly moje nulovy zkusenosti, jinej hrac by na mem miste urcite zahral lip. Poker hraju jen pro zabavu a to maly turnaje na netu, tenhle turnaj bylo uplne neco jinyho, ale pro me dost zajimava zkusenost *THUMBS UP*
Rauuul

Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Re: Diky Pokerportalu a U***et za skvelou akci.

Odoslaťod cstrike22 20 Apr 2008 15:23

5.miesto 4860 eur. woe bol tam ital co ani nevedel pravidla a skoncil druhy.. vyhral snad 20 coinflipu po sebe, docela hnus... Turnaj bol mega kvalitny, skoro cela ceska poker spicka, moc zahranicnych borcov dost dobry hraci, bol tam borec co skoncil na 30. mieste v EPT Monte Carlo.. Very good turnaj thanks to U***et..
cstrike22

Re: Re: Diky Pokerportalu a U***et za skvelou akci.

Odoslaťod APminer 20 Apr 2008 15:57

*THUMBS UP* *DRINK*
Obrázok používateľa
APminer

Poďakoval/li: 178 krát/100 krát

Re: Re: Re: Diky Pokerportalu a U***et za skvelou akci.

Odoslaťod dostav1 20 Apr 2008 16:19

*THUMBS UP*;-)
dostav1

Založený: Apr 2008
Poďakoval/li: 1 krát/1 krát

Praha milion

Odoslaťod balak55 20 Apr 2008 17:56

Poker uz ma reklamu i na seznam.cz , je tu i video z prahy http://www.novinky.cz/clanek/138061-pokerova-spicka-si-v-praze-zahrala-o-milion-korun.html
balak55

Poďakoval/li: 1 krát/0 krát

Re: Re: Diky Pokerportalu a U***et za skvelou akci.

Odoslaťod keso26 20 Apr 2008 17:57

to je u talianov uplne normalne, ich to snad niekde vyucuju ako hrat lucky antipoker :)
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Diky hracum!

Odoslaťod unibet 21 Apr 2008 17:07

Za U***et chci podekovat hracum za velmi dobrou reprezentaci kvalitniho ceskeho pokeru. Na final table se dostali 4 cesi, Peter jako slovak, pak madar, rus, belgican a zminovany ital, ktery mel stesti behem celeho turnaje opravdu pozehnane.

Verim, ze pro novacky, kteri se probojovali pres online kvaldy na ruznych portalech, ci primo na U***et to byla zajimava zkusenost!

Dalsi planovane U***et Open jsou od 16.-18.5 v Madridu, pak Tallin (Estonsko) a v prosinci zrejme opet ve Varsave v Polsku!

Diky jeste jednou vsem! A gratulace vitezum. Za pokerportal hlavne Cekymu!
unibet

Založený: Sep 2007

Predchádzajúca

Naspäť na Pokrové turnaje

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 8 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!