Idem do Aruby
Počet príspevkov: 34 • Stránka 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Idem do Aruby
Som z toho taky happy, ze sa musim niekomu pochvalit. Tento mail som si precital viackrat a s velkou radostou.
Congratulations! You’ve won a trip to Aruba to play in our 2008 Aruba Poker Classic! This event runs from September 27th – October 4th. This prize package includes:
• $5000+500 entry into the 2008 Aruba Poker Classic Tournament Championship event
• $3000 cash credited to your poker account for to use for your travel, room and board
Congratulations! You’ve won a trip to Aruba to play in our 2008 Aruba Poker Classic! This event runs from September 27th – October 4th. This prize package includes:
• $5000+500 entry into the 2008 Aruba Poker Classic Tournament Championship event
• $3000 cash credited to your poker account for to use for your travel, room and board
- Rybár
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Idem do Aruby
Parada!!! Gratulujem *THUMBS UP**THUMBS UP**THUMBS UP*
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
to je aj moj sen v Karibiku sa cez den opalovat s latinkami a vecer si zapokrovat,
uzi si to!!
uzi si to!!
- fidelko
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/2 krát
Pridávam sa ku gratulantom*THUMBS UP*
-
roche01 - Príspevky: 643
- Poďakoval/li: 7 krát/4 krát
Re: Dakujem
Verím, že áno.
V akej herni sa Ti to podarilo? Aký buyin mal ten satelit? Koľko ľudí ho hralo a koľko bolo postupových miest?
V akej herni sa Ti to podarilo? Aký buyin mal ten satelit? Koľko ľudí ho hralo a koľko bolo postupových miest?
-
roche01 - Príspevky: 643
- Poďakoval/li: 7 krát/4 krát
Blahozelam!
A vypraskaj tam vsetkych jak sa patri! ;-)
-
Pepi - Príspevky: 798
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Zakladne info
Herna Ultimatebet
buy-in 500+30 USD
entrants cca 250
postupovalo 25 ludi
buy-in som neplatil, free seat som dostal ako promotion, ktore mi ponukli ak si depositnem. Zdalo sa mi to zaujimave tak som moje USD presunul z inej herne do UB. Nakoniec to bolo dobre rozhodnutie ;-)
K priebehu turnaja - od zaciatku sa hralo velmi opatrne (turnaj tval cca 7 hod), takze bol priestor aj na nejaky rozumny bluf. Stale som sa drzal mierne nad priemerom. Ani raz som nebol v ALL-IN tak, ze by mi hrozilo vypadnutie. Ked nas zostavalo asi 50 tak sa mi podarilo vyhrat vacsi bank z AA a dostal som sa na 2 miesto. Potom som zacal hrat ultra tight (iba top 5) a po nebezpecnom flope som to v pohode zahodil. Nakoniec som bez nervov skoncil na 13 mieste.
buy-in 500+30 USD
entrants cca 250
postupovalo 25 ludi
buy-in som neplatil, free seat som dostal ako promotion, ktore mi ponukli ak si depositnem. Zdalo sa mi to zaujimave tak som moje USD presunul z inej herne do UB. Nakoniec to bolo dobre rozhodnutie ;-)
K priebehu turnaja - od zaciatku sa hralo velmi opatrne (turnaj tval cca 7 hod), takze bol priestor aj na nejaky rozumny bluf. Stale som sa drzal mierne nad priemerom. Ani raz som nebol v ALL-IN tak, ze by mi hrozilo vypadnutie. Ked nas zostavalo asi 50 tak sa mi podarilo vyhrat vacsi bank z AA a dostal som sa na 2 miesto. Potom som zacal hrat ultra tight (iba top 5) a po nebezpecnom flope som to v pohode zahodil. Nakoniec som bez nervov skoncil na 13 mieste.
- Rybár
- Založený: Apr 2008
Re: Re: Idem do Aruby
tak CG...moj kolega tam bol 2 mesiace minuly rok :) vravi ze sem tam natrafis aj na peknu zenu inak je to tam odpad :)) ale hadam okolo poker celebrit sa bude pohybovat viacej manekynok :D
drz sa
drz sa
- beinn
- Založený: Jún 2007
Počet príspevkov: 34 • Stránka 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Naspäť na Moje pokrové výsledky
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.