Overpairs

Všetko, čo sa týka Texas Holdem cash games

Re: pekne hulmazas

Odoslaťod mysak(bon3fish) 28 Apr 2008 20:00

:-D

jinak pekne si to hulmazas2 rozepsal ;) :D jeste bych mozna pocital s tim pokud jeste on dostane ten set ale jeste k tomu bude na flopu A. To by se dalo slozit ;)
hh to jsou ale detaily :-D ale ty to mozna jeste rozpytvas :))))
mysak(bon3fish)

Založený: Okt 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Re: Re: pekne hulmazas

Odoslaťod hulmazas2 28 Apr 2008 20:25

Tak tych variacii je vela, napriklad, ked obaja chytime set...to je to naj, co mozme chciet...taktiez ked aj vyhrame niekoho All in, ale je len short stack, tak to moc nepotesi.

Je to zradne. Aj na nete som pozeral strategie ako to hrat, ale vsetko len standardne..."bud agresivny", ked ta niekto reraisne "be carefull and check the turn or river". Akoze dakujem za taketo rady. Ale asi si znovu precitam Super system. Tam Doyle velmi dobre rozpisla na mnoho sztranako hrat AA, KK, QQ...siece je to 30 rokov stara kniha a neplati vsetko pre online poker, ale potrebujem nieco motivacne.
hulmazas2

Založený: Jan 2008

mysak

Odoslaťod hulmazas2 28 Apr 2008 20:37

S tym A na flope, to je mozno to najlepsie co sa ti moze stat. Ta druha handa co som sem dal (moje TT vs AA) normalne som az chcel, aby prisla nejaka vyssia karta a ja to mohol s kludnym svedomim zahodit.

Treba si uvedomit nasledovne. Niekto si moze povedat, ze tato tema je o nicom a alibisticky zahadzovat taketo karty. Lenze poker je o tom urobit "THE RIGHT DECISION" cize urobit spravne rozhodnutie. Je spravnym rozhodnutim zahodit overpair pri agresivnej hre supera, alebo nie? O tom to cele je.

Priznavam, ze je to moc vseobecna otazka, pretoze treba brat do uvahy vela faktorov.

Napriklad mam pozretych vela videi a na flopturnriver si pamatam ze na NL100 mal chlapik TT...flop nizke karty (jasne ze pred dlopom nejake raisy a neviem aku mal poziciu, ale o to neide), on bet, super reraise, on reraise, nasledne dalsi reraise a chlapik s TT s kludnym svedomi dal All in, super dorovnal a ukazal 77. Cize super hra si povies, ale proste divocina. Raz ti to vyjde, raz nie. Lepsie povedane raz vyjde, ale kolko krat nie.
hulmazas2

Re: mysak

Odoslaťod fidelko 28 Apr 2008 20:58

sa mi zda ,ze pomaly dospejeme k rieseniu-
vidim tam dve moznosti ako to hrat:
1,opatrna verzia-vyckavanie na sety,postupky a opatrna hra top/over parov max cont-bet alebo check-raise
2,loose verzia-agresivna hra z pozicie s parmi a konektormi,az maniakalna ,zalozena na zastrasei supera a presvedceni ho ze je pozadu-vtedy vlastne tie obcasne straty,ked narazime na set su kompenzovane ziskami z ostatnych hier
inak vlado je taky loose-agresivny hrac,cusi ako vos pod chrastou,mohol by poradit so svojej hry nieco*JOKINGLY*
fidelko

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 7 krát/2 krát

Fidelko

Odoslaťod hulmazas2 29 Apr 2008 07:20

Presne tak, treba si to rozdelit. Este by som poznamebnal, ze v tychto situaciach je najdolezitejsi read.

Ale co ak read nemam?

To je ten horsi pripad. Mal by som hrat aj tak agresivne na flope a aj na turne...ak som za kazdym dorovnany, tak river len checknut a ak da nizky bet, tak call (ak ma reraisuje treba si uvedomit, ze mam len par a radsej to zahodit...myslim tym ak ma overbetne). Ak aj prehram, mal by som si povedat, ze zahrane to bolo dobre a netrapit sa tym zbytocne. Treba este poznamenat, ze sa nejedna o nejaky scarry flop napr. cely v jednej farbe, alebo 89T...hovorim o flope napr 258 rainbow.

Dalsi pripad je, ak som druhy na rade a prvy agresivny je super. Cize flop betne on...ja by som ho mal raisnut a to o pot. Ak sa u neho prejavi dalsia agresivita, tak opat asi zahodit a neriskovat vsetko "len" s jednym parom.

Najhorsi su ale pasivny superi. To by som vedel strielat...kazdopadne calling stations na rivery checknut...asi:-)
hulmazas2

csstrike22

Odoslaťod hulmazas2 29 Apr 2008 07:22

Ty hravas cash...porad nieco k tejto teme ;-)*THUMBS UP*

Dakujem
hulmazas2

?

Odoslaťod rastik 29 Apr 2008 11:58

ta kniha od brunsona je aj v CZ/SK? alebo inak ake knihy o pokri mame prelozene?
rastik

Založený: Apr 2008
Poďakoval/li: 5 krát/8 krát

Re: ?

Odoslaťod hulmazas2 29 Apr 2008 12:31

Ta je len v anglictine, teda mozno aj v inych jazykoch, ale v sextine alebo slovencine je na nasom trhu len P. Helmuthova kniha + este jedna "jak hraji poker profesionalove"...ci to je ta od Helmutha? :-D...proste su len dve knihy na nasom trhu a obe su len take vseobecne...to sa viac naucis, ak si tu na stranke precitas "Strategie"
hulmazas2

A mame to tu zas...ako dalej?

Odoslaťod hulmazas2 12 Máj 2008 18:09

TEXAS_HOLDEM, NO_LIMIT, P4-67459219-300
played at "Dessau" for USD RM from 2008-05-12 11:45 until 2008-05-12 11:46

Seat 1: benjamm ($3.40 in chips)
Seat 2: YoYoMistake ($5.50 in chips)
Seat 3: yuskon ($16.40 in chips)
Seat 4: dewwyy ($3.60 in chips)
Seat 5: vlcisko Qd Qh ($10.75 in chips)
Seat 6: ariochd1 ($5.40 in chips)
Seat 8: Incnly ($23.70 in chips)
Seat 9: x DenJucha x ($4.85 in chips)
Seat 10: THEfredfast ($7.95 in chips)

ANTES/BLINDS
YoYoMistake posts blind ($0.05), yuskon posts blind ($0.10).

PRE-FLOP
dewwyy folds, vlcisko (QQ) bets $0.35, ariochd1 folds, Incnly folds, x DenJucha x folds, THEfredfast bets $0.60, benjamm folds, YoYoMistake folds, yuskon folds, vlcisko calls $0.25.

FLOP [board cards: 3S,6D,8D ]
vlcisko bets $1.10, THEfredfast bets $3.50, vlcisko...???

bez readu
hulmazas2

fold

Odoslaťod tucniak 12 Máj 2008 20:33

proste..ja ti tak poviem, bud rad za agresivnych hracov setov..keby ta len callne
este aj na turne ta callne a nepride tam high card a ty stale bet a na rivri ti da all in..ostane ti tam viac penazi..
ja hravam sety podla nalady/hraca..:)
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Cash games - Texas Holdem

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!