Omaha Hi
Počet príspevkov: 36 • Stránka 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Omaha Hi
Zahrali by ste si Omaha Hi turnaj? Pripadne aj Omaha Hi/Lo.
Ak niekto chce hrat tak napiste ak nas bude aspon 5 tak vytvorim turnaj, tiez mozete napisat aj hernu a den v tyzdni + cas o kolkej by ste chceli hrat.
Z herni by najviac vyhovovali P****Stars, Full Tilt, Stan James alebo U***et, tam sa to da pomerne rychlo zariadit.
Buy in predpokladam 5$, to je tak akurat namiesto 3 piv :)
Ak niekto chce hrat tak napiste ak nas bude aspon 5 tak vytvorim turnaj, tiez mozete napisat aj hernu a den v tyzdni + cas o kolkej by ste chceli hrat.
Z herni by najviac vyhovovali P****Stars, Full Tilt, Stan James alebo U***et, tam sa to da pomerne rychlo zariadit.
Buy in predpokladam 5$, to je tak akurat namiesto 3 piv :)
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Omaha Hi
*THUMBS UP*
mne je to jedno (mimo patku), herna taky jedno (na zadne z uvedenych nemam ani cent :-D)
ale urcite lepsi nez H.O.R.S.E
mne je to jedno (mimo patku), herna taky jedno (na zadne z uvedenych nemam ani cent :-D)
ale urcite lepsi nez H.O.R.S.E
-
APminer - Príspevky: 5335
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Re: U***et
tak ty jsi propadl U***et =-O a ani na Live nedojedes :( :-D :-D
-
APminer - Príspevky: 5335
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
som za OMAHU HI LO
najlepsie na P****Stars:-) tam amm este nejake USD....usetrim na vas:-)
ale tak co s vami..ked tka aj HI:-)
ale tak co s vami..ked tka aj HI:-)
- wizdo
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/28 krát
Re: Re: U***et
Ja bych na live jezdil klidne kazdy tyden, ale proste nemam auto, tak se musim vzdycky s nekym domluvit a Hoho byl ve Finsku, takze tedkom nebyla moc moznost, ale urcite se potkame v Pardubkach a predtim stopr prijedem ;-)
- BarvyMAN
- Založený: Feb 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Omaha Hi
tiez vam nieco prihodim do prizepoolu :) ..herne u mna v tomto poradi : SJ, stars, FT, U***et
na dni a variante (Hi al. Hi/Lo) nezalezi, cas medzi 20.00 - 21.00 :) ..tieto nase "domace" turnaje su bezkonkurencne, mozme hrat aj cierneho petra, len ma uz nechajte nieco vyhrat :-D
na dni a variante (Hi al. Hi/Lo) nezalezi, cas medzi 20.00 - 21.00 :) ..tieto nase "domace" turnaje su bezkonkurencne, mozme hrat aj cierneho petra, len ma uz nechajte nieco vyhrat :-D
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Re: Re: Omaha Hi
Ja myslim, ze idealni by bylo stanovovat turnaje tak, aby se kryly vzajemne - samozrejme ale ve vyhovujicich hernach :-) Tj. pokud je na Titanu v utery Klobaska, tak dat treba na utery i tento turnaj jen na PS nebo SJ. Kdyz uz si clovek jde zahrat, aby si zahral vic a nemusel hledat dalsi turnaje. Jen jeden turnaj stejne nikdo nehraje...
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Počet príspevkov: 36 • Stránka 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Naspäť na Ostatné varianty pokru (okrem texas holdem)
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.