OPT III
Re: Myslel som si
Mňa by zas zaujímalo, čo si mal, keď boli blindy 50/100, tvoj stack 1300, bol si na UTG+2, otvoril si na 300, niekto pushol all-in 2k a ty si položil.
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
Súhlas,
hneď ako tá akcia nastala, som si to vravel i ja :). Ale zahodiť mi to bolo ľúto a ísť all-in zasa asi príliš veľké riziko. Ono tieto turbá sú práve preto zlé! Blindy ťa zožerú raz-dva. Jedna nepodarená hra, viď tá spomínaná pred tým a si short. Potom už musíš ísť all-in s 5,7 a mať šťastie ako Ty ;-)
-
Hufelix - Príspevky: 332
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: yegon, foldol by si toto?
od supera velmi dobre zahrate na flope
foldnut mozes len so silnym readom ze tento hrac donkbetuje len monster handy, vacsina hracov to totiz robi hlavne s rukami typu 77,Tx, slaby draw - gutshot a pod
callnut nemozes lebo je tam mrte draws
jediny raise je allin
proste cisty setup, nic sa nedalo robit, to by nezlozil ani phil hellmuth a ten uz spravil kopec priposratych foldov ;)
foldnut mozes len so silnym readom ze tento hrac donkbetuje len monster handy, vacsina hracov to totiz robi hlavne s rukami typu 77,Tx, slaby draw - gutshot a pod
callnut nemozes lebo je tam mrte draws
jediny raise je allin
proste cisty setup, nic sa nedalo robit, to by nezlozil ani phil hellmuth a ten uz spravil kopec priposratych foldov ;)
-
yegon - Príspevky: 8010
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: Súhlas,
JJ, to 57 bola haluz, ale dosť som včera trpel tým, že kopa ľudí má v hlave vypnutú fold equity a to 57 bola súčasť minitiltu :-)
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
yegon
ja som mal nabeh foldnut to aj bez readu. a mozno nieco podobne nabuduce aj foldnem , takze ma donkbetujte ako divi :)
v CG by to bolo jasne
v CG by to bolo jasne
- chipfeeder
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: yegon
v CG mas ovela hlbsi stack a ja by som mal aj so 100BB problem to zlozit, lebo vela ludi tak bude hrat silny draw, tam si ale skor viem predstavit call na flope a zacat sa bit na turne ked draws maju naprd equity
v turnaji so 40xBB stackom by bola chyba to zahodit bez readu, dlhodobo to bude urcite ziskove ked to pushnes lebo casto foldnu sprostost, sem tam dorovnaju s horsim, sem tam trafis overset na turne alebo riveri
v turnaji so 40xBB stackom by bola chyba to zahodit bez readu, dlhodobo to bude urcite ziskove ked to pushnes lebo casto foldnu sprostost, sem tam dorovnaju s horsim, sem tam trafis overset na turne alebo riveri
-
yegon - Príspevky: 8010
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Dnes prisiel cas
dostat sa na 1. miesto priebezneho poradia :)
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Dnes prisiel cas
..no neviem, budem Ti vela kradnut :-D ;)
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.