OPT III
dakujem B**n
KK vs JJ AI pf, na turn J, so zvyskom AI pf KTs vs AQo, na 2 suited flope moje T, na turn a river rovnaka farba a flush pre supera..omg :(
..este spomeniem U***et, co som hral subezne kvaldu na pardubice ME, ja 66 call raise pf, typek QTs, flop Q6Q, obaja AI, turn 5 river 5..fok
..este spomeniem U***et, co som hral subezne kvaldu na pardubice ME, ja 66 call raise pf, typek QTs, flop Q6Q, obaja AI, turn 5 river 5..fok
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Re: dakujem B**n
kurnik a to som mohol v prvom pripade zdvojnasobit na 6K a v druhom ztrojnasobit a vratit sa do hry, kedze tam bol este jeden limper ktory zlozil na rr AQo.
-
keso
neplackaj, pride mamka, pofuka
- chipfeeder
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: dakujem B**n
Keso, pekne, islo nam, ja AA vs 77, mal set na flope...
A nasledne ma so 100 chipmi presadilo na iny stol, kde sedel najsamvacsi sampion a hned si neodpustil schuti "LOL" Esteze kratkodoba skodoradost je to jedine, co ho v pokri potesi...
Ale vitaz vecera ja rozhodne strike, ktori raisol PF QJ, niekto ho zavolal, flop Q6x, tipek bet, strike RR 1/2 stacku, chlapik AI, strike vedel ze je v riti ale bol fakt commited tak call, chalan otocil 66, strikovi zasvietili krasne 2%, ale B**n otocil J na turn a Q na river :-D
Podrobnosti mozu nesediet ale asi takto to vyzeralo... a ja ze som lucker.
A nasledne ma so 100 chipmi presadilo na iny stol, kde sedel najsamvacsi sampion a hned si neodpustil schuti "LOL" Esteze kratkodoba skodoradost je to jedine, co ho v pokri potesi...
Ale vitaz vecera ja rozhodne strike, ktori raisol PF QJ, niekto ho zavolal, flop Q6x, tipek bet, strike RR 1/2 stacku, chlapik AI, strike vedel ze je v riti ale bol fakt commited tak call, chalan otocil 66, strikovi zasvietili krasne 2%, ale B**n otocil J na turn a Q na river :-D
Podrobnosti mozu nesediet ale asi takto to vyzeralo... a ja ze som lucker.
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
Re: Re: Re:
..to bola ina kliatba s tym doomswitch, v kazdom dalsom pokracovani poprosim vynechat a absolutne nespominat viac tuto temu :-D
-
7castle
tebe tecu emocie priamo z monitora, ze vies rozlisovat skodoradost z obycajneho "lol". lol lol. lol
- chipfeeder
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.