Měl jsem ho callnout?
Algec
Aby som sa teda aj ja vyjadril...
FOLD PF. Suited hnoj je slaby vyraz, toto je druha najhorsia ruka po J2 snad (ano prehanam trochu, ale len trochu).
FOLD flop. Mas najhorsi par, otrasnu ruku, nemas poziciu...
C/R turn. Ked uz ta to takto krasne trafi, tak checkni a raisni nieco ako pot.
C/C river. Kedze 7 je realna moznost, a naopak malo ruk supera ti zaplati value bet (mozno overpair, ale ten je nepravdepodobny, mozno KT a pod.), tak radsej checkni a volaj, jednak ho mozes prinutit blufovat, ak mate obaja 3 znizis rake a ak ma 7 znizis straty.
FOLD PF. Suited hnoj je slaby vyraz, toto je druha najhorsia ruka po J2 snad (ano prehanam trochu, ale len trochu).
FOLD flop. Mas najhorsi par, otrasnu ruku, nemas poziciu...
C/R turn. Ked uz ta to takto krasne trafi, tak checkni a raisni nieco ako pot.
C/C river. Kedze 7 je realna moznost, a naopak malo ruk supera ti zaplati value bet (mozno overpair, ale ten je nepravdepodobny, mozno KT a pod.), tak radsej checkni a volaj, jednak ho mozes prinutit blufovat, ak mate obaja 3 znizis rake a ak ma 7 znizis straty.
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
7castle
ty asi nie si chlap, kedze slovo robi chlapa, lol
- chipfeeder
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Algec
Pánové, aby bylo zcela jasno. Já přesně vím, že to byl "suited hnoj" - krásný termín- , no občas ujedu. Ale tady šlo čistě a jen o to, jestli by jste dorovnali river, když už jste se tam teda nějak limpli. A probůh, neříkejte, že jste takový megasiutedhnojlimp nikdy neudělali.
- algec111
- Založený: Júl 2007
Re: Re: Algec
Ja by som to foldol. Samozrejme keby som som v takom kludnom psychologickom rozpolozeni ako pri pisani tohoto prispevku. Vidim ho na nieco ako 87s, 76s...proste len riadny looser by reraisoval na takom boarde.
O preflop, flop a turn hre tu uz bolo popisane a vysvetlene dost, takze tak.
O preflop, flop a turn hre tu uz bolo popisane a vysvetlene dost, takze tak.
- hulmazas2
- Založený: Jan 2008
Re: Re: Re: Algec
Hulmazas, pisem to uz asi milionty raz: LOSER nie LOOSER... toto je nejaky cesko-slovensky zakoreneny omyl, prehravat je lose, ten co prehrava je loser!
Algec, v tvojom zaujme dufam, ze to fakt nehravas ;-)
Ale inak, pokial ide o mna, tak nie. Hentu ruku som za posledne 3 mesiace pri viac ako 5 hracoch na stole NIKDY nehral, a to ani z buttonu. Ak chces vyhravat a vela, nemozes robit chyby. Hento je cisty tilt. Moze ti to vyjst raz, ale NIKTO nedokaze hrat ziskovo Q3s utg a to ani 5max, mozno len v pripade, ze su ostatni hraci o 5-6 tried horsi.
Algec, v tvojom zaujme dufam, ze to fakt nehravas ;-)
Ale inak, pokial ide o mna, tak nie. Hentu ruku som za posledne 3 mesiace pri viac ako 5 hracoch na stole NIKDY nehral, a to ani z buttonu. Ak chces vyhravat a vela, nemozes robit chyby. Hento je cisty tilt. Moze ti to vyjst raz, ale NIKTO nedokaze hrat ziskovo Q3s utg a to ani 5max, mozno len v pripade, ze su ostatni hraci o 5-6 tried horsi.
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
taraji
takze , kto sa podujme na protiargumenty?
ak je pre vas Q3s hnoj, musi byt zakonite hnojom aj 54s (alebo hocijake nizke konektory)
DOKAZ :
Q3s vs 54s
proti AA:
22,87% : 17,10% na vyhru
proti AK:
41,67% : 36,81%
proti JJ:
22,86% : 31,78%
proti AJ:
41,51% : 39,68%
cim sirsi range superovych kariet, tym silnejsia bude pozicia Q3s
takze toto ma byt ten priepastny!!! rozdiel medzi "hnojom" Q3s a medzi "dobrou handou" 54s ?
Fakty vazeni, fakty !
Takze este raz zopakujem. Kto hrava nizke konektory, bude na tom so sancou na vitazstvo pred flopom podobne ako s Q3 vo farbe.
A ak taky 7castle tvrdi opak, zakonite tym popiera principy statistiky .
ak je pre vas Q3s hnoj, musi byt zakonite hnojom aj 54s (alebo hocijake nizke konektory)
DOKAZ :
Q3s vs 54s
proti AA:
22,87% : 17,10% na vyhru
proti AK:
41,67% : 36,81%
proti JJ:
22,86% : 31,78%
proti AJ:
41,51% : 39,68%
cim sirsi range superovych kariet, tym silnejsia bude pozicia Q3s
takze toto ma byt ten priepastny!!! rozdiel medzi "hnojom" Q3s a medzi "dobrou handou" 54s ?
Fakty vazeni, fakty !
Takze este raz zopakujem. Kto hrava nizke konektory, bude na tom so sancou na vitazstvo pred flopom podobne ako s Q3 vo farbe.
A ak taky 7castle tvrdi opak, zakonite tym popiera principy statistiky .
- chipfeeder
oprava
nalavo su statistiky 54s.
cize ma byt 54s vs Q3s
cize ma byt 54s vs Q3s
- chipfeeder
hot and cold
chip to co si napisal su sance ruk na vyhru ak su allin pred flopom ak sa nemylim
rozdiel v tychto rukach je ale hlavne ich hodnota na flope
rozdiel v tychto rukach je ale hlavne ich hodnota na flope
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
yegon=nostradamus
a ty vari vies vopred, aky pride flop? :)
- chipfeeder
Naspäť na Cash games - Texas Holdem
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.