Měl jsem ho callnout?

Všetko, čo sa týka Texas Holdem cash games

River fold

Odoslaťod Andrej 09 Jún 2008 18:54

Urcite fold na riveru - jedine ak by si mal read, bez readu urcite fold

Inak samozrejme Q3s UTG fold PF

to chipfeeder>

Sila nizkych suited conectors je aj v tom ze okrem flush draw mozes na flopu chytit aj straight draw
naopak problem hand ako Q3 ja napriklad v tom, ze ak chytis Q tak mas velmi zly kicker a dost casto prehras - presne tak to hraju fishe :-) - a ak budes hravat Q3 tak bude urcite stratovejsia ako 45
Andrej

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

doplnenie

Odoslaťod Andrej 09 Jún 2008 18:55

sila 45s ja aj v takz. implied odds
Andrej

Založený: Jan 2007

Re: yegon=nostradamus

Odoslaťod keso26 09 Jún 2008 18:57

OMG..alebo ooooooo moooooj boze !!!

..so suited connectorom hras na postupku al. farbu, to je ciel hry s kartou ako je napr. 76s. Dokonca ma svoj presny nazov a to spekulativna ruka. Limpujes z pozicie, ak pred Tebou uz par hracov limplo (kvoli implied odds), navysujes z pozicie, ak pred Tebou vsetci zlozili (reprezentujes silnu ruku, na flope cbetujes, co ak vies zahrat spravne, je tiez z dlhodobeho hladiska profitujuce a navyse ma tato karta hodnotu prave kvoli svojmu nabehu na psotupku a farbu).
Co ale cakas od Q3s ?..maximalne farbu a ta Tvoja kompenzacia top parom je z tak malym kickrom zanedbatelna.

Ale necudujem sa Tvojim reakciam, je z nich uplne jasne, ze tej filozofii nerozumies.
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Q3s

Odoslaťod chipfeeder 09 Jún 2008 19:42

co cakam od Q3s okrem farby? napr. flop Q3x alebo QQx pripadne 33x.

dalej top pair, ktory super dostatocne nevybetuje a lacno ma pusti do showdawnu

to su veci, ktore su porovnatelne s vyhodami moznej postupky pri nizkych konektoroch

najvacsi omyl je ten, ze akosi automaticky predpokladate, ze by som to nefoldol, keby sa Q objavilo na boarde. tak ja osobne kedykolvek akykolvek vyssi bet podla situacie na boarde

BTW, pre mna osobne je Q3 lepsia ruka ako napr. A8
chipfeeder

Založený: Dec 2007

konektory

Odoslaťod chipfeeder 09 Jún 2008 19:48

ta moznost postupky sa zbytocne zvelicuje. aka je pravdepodobnost. ze hitnes postupku? mojim odhadom urcite menej ako 5% z nahodne rozdanych boardov. cize dost nizka pridana hodnota ...
chipfeeder

Re: Q3s

Odoslaťod trikoza 10 Jún 2008 08:34

robi si z nas srandu alebo to mysli skutocne vazne?
Obrázok používateľa
trikoza

Založený: Nov 2007
Poďakoval/li: 31 krát/48 krát

Re: Q3s

Odoslaťod trikoza 10 Jún 2008 08:42

toto co opisujes, to nema absolutne, ale abslutne nic s pokrom

to mozes hrat aj so 72 off suit - co mozes cakat? napr. 772, 722, 22x, 77x, A345, 3456 atd ved je tolko moznosti

okrem toho, ze si fish, si aj totalne nepoucitelna a tvrdohlava fish

ale este raz opakujem - vdaka za hracov ako si ty
Obrázok používateľa
trikoza

Re: Re: Q3s

Odoslaťod chipfeeder 10 Jún 2008 08:57

okrem toho, ze si debil, si aj totalny imbecil
vdaka za ludi na tejto zemi ako ty
chipfeeder

Re: Re: Re: Q3s

Odoslaťod trikoza 10 Jún 2008 09:01

pokial viem tak tu hodnotime hracske "kvality"

to ze si ohladom pokru uplne mimo a tvrdohlavo presadzujes svoju neuspesnu strategiu, ktoru ti vyvrati hocikto kto ma uz nieco uspesne odohrane, to sa da este pochopit, ale ze sa znizis na takuto uroven je dost smutne
Obrázok používateľa
trikoza

Re: Re: Re: Re: Q3s

Odoslaťod chipfeeder 10 Jún 2008 09:44

jasne, nic ine ako hodnotenie hracskych kvalit si nemal na mysli, lol

a kedze mas problemy s pochopenim textu, tak ti este raz podrobnejsie objasnim.

1. Q3s nechcem raisovat a hrat s tym bohvieaku hru, ale limpnut do hry , ak sa da. opakujem - limpnut

2. primarnym motivom presne ako u suited connectors je hrat na farbu a to , ze hitnes board plny Q a 3 je len akasi pridana hodnota. a ta pridana hodnota je provnatelna s pridanou hodnotou konektorov, ze hitnes na ne postupku.
presne o tomto vypovedaju aj tie pravdepodobnosti vyhier, ktore som tu udaval proti 4 roznym pravdepodobnym rukam supera.

3. zaver je jednoznacny, ak povaujes Q3s za hnoj, mal by si za ten hnoj povazovat aj nizke konektory. ja za hnoj nepovazujem ani to ani to , hlavne ked je rec o SH stoloch.
takze ak sa ty a tvoja druzina vysmieva z toho, ze limpujem Q3s a pritom nizke konektory hrava, tak je to prinajmensom diskutabilne a neodovodnene

ale hlavne, ze si si nasiel objekt , kde by si si mohol dokazovat , ak si ty pokrovy megasamec. lol

preukaz opak toho co pisem a neskryvaj sa za nazory inych

ja by som tu tiez mohol v tvojom style napisat, ze mnoho uspesnych hracov nizke konektory vobec nehrava lebo su dlhodobo nerentabilne a kedze ty ich hravas, tak si megafish.
toto je tvoj styl vedenia diskusie. jednoducho hlupy a kratkozraky
chipfeeder

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Cash games - Texas Holdem

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!