Měl jsem ho callnout?

Všetko, čo sa týka Texas Holdem cash games

Re: Re: Re: Re: Re: Q3s

Odoslaťod trikoza 10 Jún 2008 09:57

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Obrázok používateľa
trikoza

Založený: Nov 2007
Poďakoval/li: 31 krát/48 krát

.

Odoslaťod buschle 10 Jún 2008 10:33

chip ja by som si docela pozrel nejake tvoj Handhostory aj by som si to fukol na tracker.. lebo ja ked hrajem 30/24 co je priblizne moj Loose agresive max , tak po pol hodine s takymi statami ma calluje a reraisuje cely table. tusim si niekde pisal ze hrajes cez 40% co si nedokazem predstavit kedy si v longrune vynahradis ze pomaly prichadzas o stack...
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

buschle

Odoslaťod chipfeeder 10 Jún 2008 10:55

ja som nemohol napisat, ze hram 40% ruk, lebo sam neviem, kolko ich je :)

nemam tracker

na FT sa to nepriblizuje k 40 ani zdaleka, na SH mozno, ale vela zavisi od toho, aky je stol.

ak by bol za stolom keso, ktory na SH nepozna check, iba fold/raise, tak tie percenta budu o dost nizsie. ak su limpovaci pri stole, tak limpujem casto aj ja :)
chipfeeder

Založený: Dec 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

trikoza

Odoslaťod chipfeeder 10 Jún 2008 10:58

spammerov tu zvykne vlado ukrizovat. nebojis sa ? :)
chipfeeder

.

Odoslaťod buschle 10 Jún 2008 11:01

no ja hravam na FT momentalne NL10 6max.. budujem si tam bankroll. priblizne 20%ruk . tak sa mozno niekedy stretneme Nick :kohutik.
fullring sux
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

Chip

Odoslaťod 7castle 10 Jún 2008 11:22

Pocuj ako si to pisal? Hravas aj SNGcka ci len cash a MTT?
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

buschle

Odoslaťod chipfeeder 10 Jún 2008 11:52

sorry, pod FT som nemyslel F****Tilt, ale full table . pod SH so myslel short handed. niekedy skratky fakt dokazu zamotat vyznam :)

7castle,
aj sng, ale tiez viacmenej kvoli tomu, aby som vyrobil na buyin do mtt, ale hravam ich zle. prenasam prilis vela stylu z mtt do sng. viem presne , kde robim chyby, ale neda sa mi pomoct, furt ich zopakujem :)

vydrz este chvilu, vidime sa bwine
chipfeeder

Re: buschle

Odoslaťod 7castle 10 Jún 2008 13:17

Hravas ich zle, tomu mam rozumiet ze prehravas?
7castle

7castle

Odoslaťod chipfeeder 10 Jún 2008 14:13

AD SNG,
najvacsia moja slabina je, ze neodolam pokuseniu so silnymi kartami a chodim do coinflipov aj na zaciatku turnaja.

a pritom je to teoreticky odporucane a aj v mojej praxi to funguje, ze sa treba vysrat na alliny aj s monster rukou (okrem rakiet) a preckat , kym sa 3-4 medzi sebou navzajom vydrbu. chyba mi disciplina dodrziavat to.

ked sa toho drzim, vysledky sa dostavuju.

nejake hracske banalne chyby v jednotlivych partiach prilis casto nerobim, ale tu je fakt dolezite pre uspech prisposobit strategiu hrania exaktne pre sng.
chipfeeder

Chip

Odoslaťod 7castle 10 Jún 2008 15:41

Ok, takze som si dal namahu, kukol ten nick, a zistil tvoje SNG stats.

Pocet turnajov 186
Avg. BI $2
Avg. ROI -24
Avg. Profit -$1
Total Profit -$93

Je to zmeska roznych $1 a $3, tiez su tam 9, 10 aj viac man SNG. Pozrel som si to podla jednotlivych typov, na vsetkom si v minuse.

Vysledok: Tvoja SNG hra je velmi, velmi zla, ROI -24% ta radi medzi najvacsie fishky na PS - pri tvojom mene inak skace rybicka z akvaria. Pre mna to nie je ziadne prekvapenie, pretoze to naozaj len potvrdzuje, ze teorie, ktore tu presadzujes, vobec nefunguju. Mozes sa samozrejme vyhovarat, ze "prilis aplikujes styl s MTT", ale to je len dalsia tvoja teoria, kedze (i) ani tam s tou hrou podla vsetkeho nemas uspech a (ii) medzi MTT a SNG stylom su velmi male rozdiely, resp. urcite nie take, ktore by hraca tvojich kvalit mohli nejako ovplyvnit.

Inymi slovami, to ze hras otrasne SNGcka len potvrdzuje, ze hras rovnako aj MTT, a nemam najmensich pochyb, ze je to tak aj v cashi. Neda sa to samozrejme dokazat, kedze ty sem nijake vysledky nikdy nepostnes, ale to je jedno, pretoze vsetci okrem teba vidime, ze to tak je.

A este pre upresnenie, ja na rozdiel od teba viem, ze vzorka 186 turnajov je mala, ale winning player rozhodne nemoze byt na takej vzorke v minuse...

Cize, byt tebou, tak uz konecne prestanem sirit po tomto fore bludy o prisposobovani sa hracom, kreativnej hre, nehrani podla sablony, a zacnem pocuvat ludi, co vedia ako hrat, vedia ako naozaj hodnotit situacie, a ktori navyse su aj taky blazni, ze su ochotni ludom ako ty radit.
7castle

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Cash games - Texas Holdem

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!