Sportingbet/Paradise Poker

Diskusa k herni Paradise Poker

za malo

Odoslaťod admin 27 Nov 2006 20:13

radi pomozeme aj nabuduce...
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

sb

Odoslaťod admin 27 Nov 2006 22:54

To si hadam robis srandu, nie?

My sa snazime riesit problemy ktore ludia maju, ak mas nejaky problem s nejakou inou hernou, tak kludne napis, radi pomozeme.

Videl si tu novu verziu pokru co ma SB? O tu staru verziu by som ani nezakopol, ale tato nova sa mi po grafickej stranke paci.

Ono vcera som ale zistil ze neni vsetko zlato co sa blysti, zda sa mi ze tie turnaje uz nie su to co volakedy na paradise pokri, vcera som tam zhodou okolnosti jeden hral a bol na moj vkus az prilis rychly (a to mam turbo celkom rad) + mi dost vadilo to, ze sa ludia mohli zaregistrovat este hodinu potom ako turnaj zacal.
Obrázok používateľa
admin

to lord

Odoslaťod roy016 27 Nov 2006 23:04

Nerad sa hadam cez web, ale toto si neodpustim. Kludne ti sem dam staru recenziu o Sportingbete este ked mali staru hernu. Pripadne recenziu z nasej anglickej verzie. Staci povedat. Na starej herni chodili zazracne farby, postupky a co ja viem co...

Ja osobne hravam na Paradise Pokri uz rok, je to moja najoblubenejsia herna a ver mi, ze na ten soft sa mozes spolahnut, maju cesky support, cesku stranku, kvalitne moznosti vkladu a vyberu vhodne pre nasich hracov, spoluorganizuju zive turnaje v cechach. Mame im dat azda znamku 5,2? Povedz ktora herna je teda pre nasinca lepsia? Je naozaj lahke niekeho urazit, bez argumentov!

Sportingbet ked sme startovali pokerportal.sk bol u nas okolo 10 miesta, na theonlinepokers.com dokonca v poli porazenych. Po zmene herne je to vsak inak. Dalsia vec, niekto tu mal problem a predpokladam ze ludi s tymto problemom je viac, tak sme sa len snazili im pomoct. Nabuduce nezistime riesenie a napiseme sem recept o slizovej polievke, ok?

P.S.: Ked chcel niekto z nasich navstevnikov vela freerollov, poradili sme mu hernu Absolute Poker. Nemame zaujem niekomu liezt do riti, to mi ver...
roy016

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 3 krát/3 krát

sportingbet suxx

Odoslaťod Jozo 29 Nov 2006 04:28

Ziadal som o vyber na ucet. Pretoze sportingbet ponuka prevod na ucet raz za mesiac zadarmo. Skusil som to tri krat, za tri mesiace. Vsetko som vyplnil tak ako bolo treba. Peniaze najprv zmizli zo sportingbet uctu a potom sa znova objavili o par dni naspat. Bez vysvetlenia. Emailoval som im co to ma znamenat ale odpovede som sa nedockal. A co sa tyka tej herny sportingbetu tak ten generator kariet je naozaj nejaky zazracny, hravam uz dva roky a v roznych online hernach ale kombinacie ake chodili v sportingbet herne som naozaj nikde inde nevidel a myslim ze matematicky su velmi malo pravdepodobne ale tam chodili stale. Vsetkym co to myslia s hranim vazne tak radim Sportingbetu sa vyhybat. Freeroly tam hrat ano tie su dobre. Ale skutocne hry o peniaze radsej nie.
Jozo

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

to Jozo

Odoslaťod roy016 29 Nov 2006 11:43

Presne tak, na starej herni ktoru mali spolocnu s Mermaid Pokrom, Total Pokrom, svojho casu bwinom, atd. tam chodili az neuveritelne kombinacie...

Prave preto je strasne super, ze sa preslo na hernu Paradise Poker, tam je totiz software ktoremu doverujem. Doverujem vsak drvivej vacsine herni a do naseho zoznamu herni sme sa snazili vyberat prave tie herne ktorym doverujeme. Osobne som nemusel prave staru hernu SB, a na P****Stars hravam pre superturnaje, ale tiez mam pochybnosti ci je tam hlavne s rivermi vsetko v poriadku...

Co sa tyka toho vyberu...Ja vyberam cez kartu bez poplatkov a vazne som nemal este problem, ani nikoho koho poznam a to poznam dost hazarderov :). A ani na weboch sa nik nestazuje. Ked mas zaujem mozeme ich kotaktovat a pomoct ti. Predpokladam podla toho co pises, ze si chcel previest peniaze klasickym bankovym prevodom. Uprimne poviem, toto som este nerobil, ale vazne ich mozeme kontaktovat kde je problem, ked je to tak ako hovoris...Pripadne vyberaj peniaze cez kartu, alebo moneybookers....

Good Luck
roy016

MartiCAM

Odoslaťod admin 05 Dec 2006 19:08

Ahoj.
Ked mas zaujem o ten isty software skus Poker Heaven. Pokrov co maju tento soft, je viac ale Poker Heaven ma asi najlepsie promo akcie...

Ak si chces privyrobit, skus Pacific Poker. Podla mna su tam najslabsi hraci. Asi preto ze su sucastou 888.com kasina a tak vsetci gambleri hraju tu...

Ak mas rad peknu grafiku skus UltimateBet...

A ak si chces zahrat giganticke turnaje, zaregistruj sa na P****Stars...Kazdy tyzden maju 1,000,000 guaranteed turnaj...

Ja mam rad soft od Paradise Pokru /cize aj Sportingbet/, doverujem mu. Ale momentalne hravam na Pacificu a P****Stars...

Good Luck,
Obrázok používateľa
admin

VISA

Odoslaťod elber 06 Dec 2006 18:59

akceptuje bez problemov
elber

to uhlie1

Odoslaťod roy016 06 Dec 2006 19:23

Ahoj,
Sportingbet akceptuje vklady a vybery cez slovensku VISU bez problemov...Mozno je problem ten, ze tvoja karta nie je na internetove platby. Musis mat embosovanu kartu, mas?
roy016

VISA

Odoslaťod 1zart1 06 Dec 2006 20:29

Mam
1zart1

Poďakoval/li: 9 krát/17 krát

monzo

Odoslaťod elber 06 Dec 2006 21:26

na nej nemas prachy :-)
elber

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Paradise Poker

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!