T6 Poker
Re: Re: vyber
to vyplacaju myslim raz mesacne. Mal by som mat okolo 200 EUR
- 1zart1
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
Re: vyber
myslim ze pri vybere je potrebne dat najskor depozit.
Vklad aj vyber sa najcastejsie robi cez moneybookers (www.moneybookers.com) je to internetova penazenka.
Do moneybookers sa peniaze dostanu bud prevodom alebo pomocou kreditnej karty a z moneybookers sa tak isto daju vyberat peniaze bud na ucet alebo na kartu.
Vklad aj vyber sa najcastejsie robi cez moneybookers (www.moneybookers.com) je to internetova penazenka.
Do moneybookers sa peniaze dostanu bud prevodom alebo pomocou kreditnej karty a z moneybookers sa tak isto daju vyberat peniaze bud na ucet alebo na kartu.
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Re: vyber
dakujem za info vlade:))viete mam tam okolo 150 euro a este som tam nic nevlozila a skusala som to vybrat ale cez moneybookers to neslo...tak skusim tam vlozit nejaky ten depozit..takze hovorite ze pri vybere ste ziadny problem nemali ano?
- Alenka987
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: Re: vyber
ja som nemal ziadny problem, vyberal som cez moneybookers niekolko krat a peniaze prisli za 1-3 dni
- vlade
Ja sem taky zadny problem s vyberem nemel. Staci tam vlozit myslim 20 Euro a pak uz by to melo jit poslat bez problemu
- Millys
- Založený: Okt 2007
Re: Re: Re: Re: vyber
dakujem pekne vsak mozno sa kdesi stretneme na stole:)
- Alenka987
prosim ta vlade mozem sa este opytat...ze ked vyberam penaize z herne na moneybookers a potom to chcem dat na ten ucet nieje ta problem z menou?(ze vyberane peniaze su v eurach)prevedei si moneybookers automaticky menu z eur na skk...dik za odpoved
- Alenka987
Re: Re: Re: Re: vyber
ano, automaticky sa to prevedie, tam neni ziadny problem...
- vlade
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.