T6 Poker
Re: Re: hm
no vlozila som tam depozit cez debetnu akrtu visa a to ide cez moneybookers a potom som to chcela takou istou cestou spiatky..a penaize stale nikde uz ma to znervoznuje
- Alenka987
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: Re: hm
v t6 sa urcite nemusis bat, ja som odtial vyberal aspon 5x a vzdy to prislo bez problemov...
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Re: Re: Re: hm
somz toho uz fakt zufala..peniaze nikde:(((..
- Alenka987
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: Re: Re: Re: hm
ja by som sa nebal, skusim si tam niekde pozriet v historii ze kolko trval vyber a napisem...
- vlade
hmm
vyberal som 4x, 3x to bolo hned na dalsi den na moneybookers, 1x to trvalo 2 dni, spolu nieco okolo 6k Eur.
Ja som mal 2 testovacie konta, jedno frajerkine, z oboch som vyberal a bolo to v poriadku.
Mozno sa im to niekde zapatrosilo, ak chces pomozem ti napisat im email, alebo mi posli tvoj nick v herni na support@pokerportal.sk skusim sa ich spytat na live chate...
Ja som mal 2 testovacie konta, jedno frajerkine, z oboch som vyberal a bolo to v poriadku.
Mozno sa im to niekde zapatrosilo, ak chces pomozem ti napisat im email, alebo mi posli tvoj nick v herni na support@pokerportal.sk skusim sa ich spytat na live chate...
- vlade
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.