CHK alebo chipfeederove kombinacie
w4444x
nesklamal si, zase pises k veci
kazdym dalsim prispevkom len potvrdzujes pravdu o sebe a podciarkujes tak moje slova
kazdym dalsim prispevkom len potvrdzujes pravdu o sebe a podciarkujes tak moje slova
- chipfeeder
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: w4444x
ty nam uz nic ani nemusis dokazovat si to podciarkol tak mesiac do zadu :)
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
w4444x
zato ty si to podciarkol par rokov dozadu svojim narodenim :-D
- chipfeeder
Re: w4444x
uuuu jake jokes :) to vas ucia tam na vychode take suche ?
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
chipfeeder
opat ti pripomeniem jednu vec... nikdy, nikdy som ta ja neurazil, nenapisal na teba jedinu urazku
zato od teba som si uz vypocul ze som hlupak, dement, zakomplexovany vyrastok, gay a ja neviem co vselico
takze kazdemu rozumnemu ja jasne, kto tu je tak zo 4. cenovej skupiny, nevie sa ovladat a absolutne nezvlada rozumnu diskusiu... o zakladoch slusneho spravania ani nehovoriac
kludne zas mozes reagovat tym aky som debil, retard a ja neviem co, napokon od teba sa nic ine cakat neda
zato od teba som si uz vypocul ze som hlupak, dement, zakomplexovany vyrastok, gay a ja neviem co vselico
takze kazdemu rozumnemu ja jasne, kto tu je tak zo 4. cenovej skupiny, nevie sa ovladat a absolutne nezvlada rozumnu diskusiu... o zakladoch slusneho spravania ani nehovoriac
kludne zas mozes reagovat tym aky som debil, retard a ja neviem co, napokon od teba sa nic ine cakat neda
-
trikoza - Príspevky: 1706
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/48 krát
Re: chipfeeder
a tema "ako som niekoho ufishoval s Q3" patri skutocne tak do pomocnej skoly, alebo si to davaj do blogu
-
trikoza - Príspevky: 1706
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/48 krát
trikoza
a ja ti opakujem to, co som pisal w444x. ak ta tato tema nebavi, tak sem jednoducho nelez. o tom, ake tu maju byt temy nebude predsa rozhodovat nejaka trikoza.
urob si vlastny server a tam si mozes cenzurovat kolko ti len hrdlo raci.
vy dvaja tu akurat tak dokazujete malost svojho ducha.
k jednej ruke s Q3 sa vyjadril pred casom aj yegon a nikto ho nenutil. bud sa budes vyjadrovat vecne k partiam, alebo si svoje kecy nechaj pre svoje ubohe potomstvo
este aj taky simpanz by sa urcite dokazal naucit preskakovat temy, ktore ho nebavia
urob si vlastny server a tam si mozes cenzurovat kolko ti len hrdlo raci.
vy dvaja tu akurat tak dokazujete malost svojho ducha.
k jednej ruke s Q3 sa vyjadril pred casom aj yegon a nikto ho nenutil. bud sa budes vyjadrovat vecne k partiam, alebo si svoje kecy nechaj pre svoje ubohe potomstvo
este aj taky simpanz by sa urcite dokazal naucit preskakovat temy, ktore ho nebavia
- chipfeeder
Re: trikoza
len jedna poznamka odo mna-spravate sa ako keby ste mali 16
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Re: Re: trikoza
Fyzický vek nehovorí nič o duševnej vyspelosti (viď. chipfeeder), čiže toto prirovnanie nie je na mieste :-)
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
Naspäť na Cash games - Texas Holdem
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.