CHK alebo chipfeederove kombinacie

Všetko, čo sa týka Texas Holdem cash games

re:

Odoslaťod buschle 30 Jún 2008 10:38

1. ano je, na fulltitle NL25-NL50 .. dostanem do limpu na 70% squeeze raise cize som uz predflopom slaby.

2. s 77 do reraisu nejdes hrat s tym ze si budes po flope 77 branit .. ides cisto na set .. cim viac limperov je tym viac sa ti tvoje 1:7 oplati.

3. ak hraci vidia ze hras trash handy ovela viac ti budu callovat preflop raisy a aj CB bluffy po flope.
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

buschle

Odoslaťod chipfeeder 30 Jún 2008 11:24

1. ja som tiez betoval , uz nebetujem, iba limpujem a hram na setvalue. bet u mna znamena dlhodobo vyhadzovanie chipov do luftu. ale ked je to pre teba rentabilne, nemen svoju strategiu

2. ved to je na tej teorii to zradne, ze to nie je v praxi 1:7, ale ovela ovela menej. ty potrebujes hitnut set uz na flope, lebo s najvacsou pravdepodobostou niektory zo superov flop betne. a cim ich je viac, tym vacsia istota betu. ak hras na setvalue, kazdy bet musis automaticky foldnut (ak ti ten stredny par nevytvara na flope overpair). nevravim, niekedy dorovnam reraise aj ja, ale to musim mat bezpecny stack. za beznej situacie easy fold

3. sedi vec, ale to by si musel dotahovat hry do showdownu a niekdy je taky stol, ze river vidis iba zriedkakedy :)
chipfeeder

Založený: Dec 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

raise parov pred flopom

Odoslaťod yegon 30 Jún 2008 12:03

raisovanie parov pred flopom v lubovolnej pozicii je ziskove

raise nam dava moznost ukradnut blindy

raise nam dava moznost vyhrat pot cbetom na flope aj ked netrafime set

raise a casty cbet nam vytvara agresivnejsi image a pomaha dostat action na silnych rukach

Ja ked si pozriem v pokertrackeri handy ktore som raisoval pred flopom tak som v nich ziskovy a tiez vacsinou raisujem pary.
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Re: raise parov pred flopom

Odoslaťod chipfeeder 30 Jún 2008 12:10

obecne to plati len pre tight stoly.
chipfeeder

Re: Re: raise parov pred flopom

Odoslaťod trikoza 30 Jún 2008 12:22

a na to si zas prisiel ako? :-!
Obrázok používateľa
trikoza

Založený: Nov 2007
Poďakoval/li: 31 krát/48 krát

jediny problem

Odoslaťod yegon 30 Jún 2008 12:22

jediny problem s raisovanim parov je ze niekto ta moze reraisnut a ty musis foldnut to sa na limitoch do NL100 nestava dostatocne casto aby to bol problem

ak ta ludia casto nereraisuju ale len dorovnavaju tak je to pre teba dobre - urcite to nemoze byt stratove

ja chcem hrat flopnuty set o full stack proti draws a top parom a to je lahsie v pote ktory je uz na flope velky 8+BB. Na to aby som dostal do allinu maly limpnuty pot musi super trafis nieco velmi dobre s cim ma bude ochotny reraisnut a to sa nestava dostatocne casto.

ak uz predo mnou dvaja limpnu a su to motaci co vsetko dorovnaju a nefolduju po flope tak samozrejme s 55 nebudem raisovat ale len dorovnam lebo je mi jasne ze sa ich nezbavim a na cbet mi nefoldnu dostatocne casto

poker je situacna hra - su situacie kedy raisovanie parov nie je dobre, beriem ho vsak ako dobru default play ktoru prisposobim ak si to okolnosti vynutia
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

pre trikozu

Odoslaťod chipfeeder 30 Jún 2008 12:47

"jediny problem s raisovanim parov je ze niekto ta moze reraisnut a ty musis foldnut to sa na limitoch do NL100 nestava dostatocne casto aby to bol problem"

yegonovi dufam veris. na agresivnych stoloch su reraisy velmi caste a ty vies tazko odhadnut, ci ides hrat proti vyssiemu paru alebo 2 roznym obrazkom. a vacsinou to foldnes a navysujes stratu

yegon,
beriem vsetko, co pises. ale na druhej strane ma limp vyhodu, ze ma super neodhadne na to, za by som mohol hitnut set, kedze som neraisol PF

s tou situacnou hrou si to vystihol presne. u mna je raisovanie dlhodobo stratove , u ineho nemusi byt.
chipfeeder

Re: pre trikozu

Odoslaťod trikoza 30 Jún 2008 13:02

ale to absolutne nic nemeni na faktoch ktore tu yegon spomenul, a uz vobec to nema nic s tym ci je stol tight

raisovat pary je jednoducho z dlhodobeho hladiska rentabilne, mozes si pozriet hocijake staty a argumentov tu yegon uz spomenul dost ... tvoj jediny argument ze ta mozu reraisnut a musis foldnut - stane sa a mas stratu 3-5xBB, v inych handach ked trafis set alebo jednoduchym cbetom - vyhras ovela viac = dlhodoby zisk, nehovoriac o dalsich vyhodach (vyhra blindov, agresivnejsi image atd)

ked s parom limpnes a chytis set tak vyhras velke kulove pretoze ziadny rozumny hrac ti nepojde do velkeho potu/hazardu do neraisnuteho potu , samozrejme nemusi to platit pre NL4

tymto samozrejme netvrdim ze limp s parom musi byt zly, obcas urcite bodne ked sme v skorej pozicii alebo pre obmenu vlastne hry
Obrázok používateľa
trikoza

Založený: Nov 2007
Poďakoval/li: 31 krát/48 krát

Re: pre trikozu

Odoslaťod keso26 30 Jún 2008 13:05

nechcel som sa zapajat, tak ale prispejem niecim.

1. ak raisujes stredny al.maly par a dostanes rr, samozrejme je lepsie foldnut, tu sa to uz na set value hrat neoplati, ibaze by slo o multiway pot.

2. reraisy nie su vobec caste, ani velmi agresivny hrac Ta nereraisne s horsou rukou ako QQ+, AK sem tam AQs, pretoze ak ide o solid hraca aj ked agresivneho, vie ze moj raise uz nieco znamena.

3. co sa tyka Q3, pokial sem nehodis kompletnu statistiku (vsetky Q3 ktore si zahral) nema to ziadny vyznam, pokial nevieme, ci je ta ruka stratova al. nie. Pretoze hrat v pokri z dlhodobeho hladiska stratove ruky asi nie je bohvie co. Viem, ze nepouzivas ziadny pokertracker a ani podobne programy, ale potom toto Tvoje vlakno nema ziadny vyznam a to ze ide o recesiu neobstoji, proste my sa tu na fore snazime jeden druhemu poradit, pomoct, rozobrat ruky a zlepsit tak svoju hru. Pride mi to len ako nejake dokazovanie si niecoho z Tvojej strany, odkedy algec hodil tu handu s Q3s.

Este par ruk zo vcera :

ad "ved to je na tej teorii to zradne, ze to nie je v praxi 1:7, ale ovela ovela menej. ty potrebujes hitnut set uz na flope, lebo s najvacsou pravdepodobostou niektory zo superov flop betne. a cim ich je viac, tym vacsia istota betu. ak hras na setvalue, kazdy bet musis automaticky foldnut"

..tato Tvoja veta dokazuje, ze stale aj po xyz roznych vysvetleniach tomu stale nerozumies. Takze set value uz viac rozpisovat nebudem, je to ako hrach na stenu.

super na MP raise s AK, ja na CO call so 77, BB call. FLOP : KKx 2 suited, BB check, MP slowplay a check, ja check. TURN 7, MP bet $3, ja raise $9, on rr AI, ja easy call.

2. handa

ja na BTN s 99, vsetci fold, ja raise $1, SB fold, BB len call s AA !!! FLOP 9xx, on check, ja bet polovicu potu a teda $1, on raise $9, ja push $24, on call
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

cele je to o tom

Odoslaťod keso26 30 Jún 2008 13:09

ze chipfeederovi mozeme milion krat zdovodnit preco je vyhodnejsie spravit to a to a hlavne preco to tak spravit, co je zaroven podlozene desatisickami nasich odohratych ruk a o si len dookolo stale tvrdi to iste, nicim nepodlozene a pre neho absolutne spravne rozhodnutie. Skratka nikdy si nic neprecital, nikdy si nepozrel ziadnu statistiku svojich odohratych ruk a vsetko co tu prezentuje su len jeho domnienky z brucha. No offence chip, ale takto to vidim ja.
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Cash games - Texas Holdem

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!