Ban Chipfeedera

Čo sa inde nehodí, no stále je to diskusia o pokri

aston

Odoslaťod chipfeeder 30 Jún 2008 17:56

neviem tam poslat vklad, nemaju ucet na SK
chipfeeder

Založený: Dec 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Re: keso

Odoslaťod keso26 30 Jún 2008 18:53

je to slovne spojenie, ktore mozes pouzivat medzi svojimi kamaratmi a nie na diskusii.
Ostatne veci sa mi uz nechce rozpytvavat, dalo by sa toho popisat ale nema to zmysel. Ako som uz pisal, diskusia by mala byt o tom, vecne rozoberat situacie a to Tvoje Q3 napriklad pokial to niecim nedolozis nema absolutne ziadny vyznam a nemoze nikomu nic dat. Z toho dovodu som nechcel stracat cas a preto som Ti tam nic nenapisal, pokial sa to nezvrtlo. Popravde sa cudujem, ze Ti do toho vlakna vobec niekto nieco napisal.
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Re: Re: keso

Odoslaťod Markizik 30 Jún 2008 19:03

JJ keso, trafil si kliniec po hlavicke, kym mu budu ludia odpovedat, tak ho to bude bavit... *TIRED*
Markizik

Založený: Apr 2007
Poďakoval/li: 1 krát/0 krát

keso

Odoslaťod chipfeeder 30 Jún 2008 19:20

ale vsak ty si kamarat :-D

OK, pokial si to pochopil jednoznacne ako urazku, tak sa ti dodatocne ospravedlnujem

poker je hra pre chlapov a chlapi nadavaju, ked su nasrati :)

markizik, ale o tom, ci budu ludia odpovedat snad nebudes rozhodovat ty? ak niekoho nejaka hra zaujme, tak sa k nej vyjadri . ak nie, tak nie. nechaj to laskavo na tych konkretnych ludi , ja ich do nicoho nutit nebudem ... pridal si sa k zoznamu diskuterov, ktori reaguju vecne :)
chipfeeder

to andrej and all

Odoslaťod joco66 30 Jún 2008 20:31

ak si niekto dovoli mat iny nazor ako pokerportal-freerol-genius chipfeeder, tak mu bude vynadane do kokotov mali by ste to dat ako podmienku pri registracii ze dotycny s tym suhlasi a potom uz by sa nikto nestazoval:-D
joco66

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 0 krát/1 krát

joco

Odoslaťod chipfeeder 30 Jún 2008 20:47

yegon alebo hulmazas maju casto iny nazor ako ja a do kokotov im nenadavam. z jednoducheho dovodu. pisu k veci a moju osobu neriesia

ved si precitaj po sebe svoj prispevok a zodpovedz , k comu si sa vlastne vyjadril. k nicomu inemu, len k mojej osobe. vy ste jak babky na trhu, robite tu z toho bulvar
chipfeeder

chip

Odoslaťod joco66 30 Jún 2008 20:49

a k comu som sa mal vyjadrit v teme s nazvom ban chipfeeder, jasne ze som sa vyjadril len k tvojej osobe. btw uz zostali len dvaja ludia na PP(yegon a hulmazas) ktorym si nevynadal? dost smutna bilancia nemyslis?
joco66

joco

Odoslaťod chipfeeder 30 Jún 2008 21:02

je ich cela armada. napr. okrem barvymana vsetci cesi

pepici taketo malichernosti cobolov neriesia, len sa nad tym usmievaju :)
chipfeeder

chip

Odoslaťod joco66 30 Jún 2008 21:09

tak pokial nechces aby sa tu riesili take malichernosti tak nikomu nenadavaj a nikto to nebude riesit, to je podla mna dost jednoducha logika
joco66

joco

Odoslaťod chipfeeder 30 Jún 2008 21:15

ja mam este jednoduchsiu logiku. nech prestanu utoky na mna a nadavky same od seba vymiznu.

a potom tu zostanu len tie laskave nadavky ako napr.

ty joco jeden skaredy, gumeny vrtak stvorcovej diery !
chipfeeder

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Ostatné

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!