Ban Chipfeedera
aston
neviem tam poslat vklad, nemaju ucet na SK
- chipfeeder
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: keso
je to slovne spojenie, ktore mozes pouzivat medzi svojimi kamaratmi a nie na diskusii.
Ostatne veci sa mi uz nechce rozpytvavat, dalo by sa toho popisat ale nema to zmysel. Ako som uz pisal, diskusia by mala byt o tom, vecne rozoberat situacie a to Tvoje Q3 napriklad pokial to niecim nedolozis nema absolutne ziadny vyznam a nemoze nikomu nic dat. Z toho dovodu som nechcel stracat cas a preto som Ti tam nic nenapisal, pokial sa to nezvrtlo. Popravde sa cudujem, ze Ti do toho vlakna vobec niekto nieco napisal.
Ostatne veci sa mi uz nechce rozpytvavat, dalo by sa toho popisat ale nema to zmysel. Ako som uz pisal, diskusia by mala byt o tom, vecne rozoberat situacie a to Tvoje Q3 napriklad pokial to niecim nedolozis nema absolutne ziadny vyznam a nemoze nikomu nic dat. Z toho dovodu som nechcel stracat cas a preto som Ti tam nic nenapisal, pokial sa to nezvrtlo. Popravde sa cudujem, ze Ti do toho vlakna vobec niekto nieco napisal.
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Re: Re: keso
JJ keso, trafil si kliniec po hlavicke, kym mu budu ludia odpovedat, tak ho to bude bavit... *TIRED*
- Markizik
- Založený: Apr 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
keso
ale vsak ty si kamarat :-D
OK, pokial si to pochopil jednoznacne ako urazku, tak sa ti dodatocne ospravedlnujem
poker je hra pre chlapov a chlapi nadavaju, ked su nasrati :)
markizik, ale o tom, ci budu ludia odpovedat snad nebudes rozhodovat ty? ak niekoho nejaka hra zaujme, tak sa k nej vyjadri . ak nie, tak nie. nechaj to laskavo na tych konkretnych ludi , ja ich do nicoho nutit nebudem ... pridal si sa k zoznamu diskuterov, ktori reaguju vecne :)
OK, pokial si to pochopil jednoznacne ako urazku, tak sa ti dodatocne ospravedlnujem
poker je hra pre chlapov a chlapi nadavaju, ked su nasrati :)
markizik, ale o tom, ci budu ludia odpovedat snad nebudes rozhodovat ty? ak niekoho nejaka hra zaujme, tak sa k nej vyjadri . ak nie, tak nie. nechaj to laskavo na tych konkretnych ludi , ja ich do nicoho nutit nebudem ... pridal si sa k zoznamu diskuterov, ktori reaguju vecne :)
- chipfeeder
to andrej and all
ak si niekto dovoli mat iny nazor ako pokerportal-freerol-genius chipfeeder, tak mu bude vynadane do kokotov mali by ste to dat ako podmienku pri registracii ze dotycny s tym suhlasi a potom uz by sa nikto nestazoval:-D
- joco66
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
joco
yegon alebo hulmazas maju casto iny nazor ako ja a do kokotov im nenadavam. z jednoducheho dovodu. pisu k veci a moju osobu neriesia
ved si precitaj po sebe svoj prispevok a zodpovedz , k comu si sa vlastne vyjadril. k nicomu inemu, len k mojej osobe. vy ste jak babky na trhu, robite tu z toho bulvar
ved si precitaj po sebe svoj prispevok a zodpovedz , k comu si sa vlastne vyjadril. k nicomu inemu, len k mojej osobe. vy ste jak babky na trhu, robite tu z toho bulvar
- chipfeeder
joco
je ich cela armada. napr. okrem barvymana vsetci cesi
pepici taketo malichernosti cobolov neriesia, len sa nad tym usmievaju :)
pepici taketo malichernosti cobolov neriesia, len sa nad tym usmievaju :)
- chipfeeder
joco
ja mam este jednoduchsiu logiku. nech prestanu utoky na mna a nadavky same od seba vymiznu.
a potom tu zostanu len tie laskave nadavky ako napr.
ty joco jeden skaredy, gumeny vrtak stvorcovej diery !
a potom tu zostanu len tie laskave nadavky ako napr.
ty joco jeden skaredy, gumeny vrtak stvorcovej diery !
- chipfeeder
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.