video
video
dumal som nad videom a napadla ma vec ci by bol zaujem ze by ste mi vy nahrali videa bez komentara a dali mi ich niekam na stiahnutie, ja by som si jedno alebo mozno aj viac vybral a dohral k nim zvukovy komentar s rozborom ruk a dal to k dispozicii
ak teda si niekto mysli ze by mu to mohlo byt prospesne tak chcel by som video cca 40-60 minut, bez zvuku, 2 stoly NLHE cash, moze byt 6max ale aj fullring, nezostrihane.
Cstrike hovoril ze by ho potesilo ak by videa boli nahravane na U***et tak to mozete zobrat do uvahy - ale nie je podmienkou.
Pripadne ak mate iny napad na video dajte vediet.
ak teda si niekto mysli ze by mu to mohlo byt prospesne tak chcel by som video cca 40-60 minut, bez zvuku, 2 stoly NLHE cash, moze byt 6max ale aj fullring, nezostrihane.
Cstrike hovoril ze by ho potesilo ak by videa boli nahravane na U***et tak to mozete zobrat do uvahy - ale nie je podmienkou.
Pripadne ak mate iny napad na video dajte vediet.
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Návod na video
Dávnejšie som 7domčekovi pripravil návod na inštaláciu a jednoduchú inštruktáž k ovládaniu programu.
V prípade potreby, SŤAHUJTE TU
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
Re: Návod na video
diky zkusim *THUMBS UP*
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Re: Re: Návod na video
to neni 4domcekov ale 7 bambusovych drevenic :)
- cstrike22
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
co sa videa tyka
..nieco skusim, som zvedavy co z toho vzide :)
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Re: Návod na video
Problem - nejde mi oznacit na nahravani 2 stoly :( a kdyz se prekryvaji, tak tam mam rozek druheho :(
navod je podrobny, ale pro nas donkey je to malo :)
navod je podrobny, ale pro nas donkey je to malo :)
-
APminer - Príspevky: 5335
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
re:
ked vyberas tu lokaciu sa ti oznaci jedno okno (jeden stol) vyklikni tu fajku (lock window) .. a potom ti to dovoli oznacit aj druhy.
Som tiez nieco nahral jedno 25min a druhe 90min .. ale mam to zatial len vo formate .camrec
Som tiez nieco nahral jedno 25min a druhe 90min .. ale mam to zatial len vo formate .camrec
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
Naspäť na Videá z hrania pokru
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.