video
Re: vid
ja som tocil uz 3 krat, 2x som hral dost loose, skratka som sa pri tom nudil, nic sa nedialo a tym padom to bolo nepouzitelne :) ..vcera som tocil treti krat ale po 40min. mi z nepochopitelnych pricin zmrol comp, ine ako tvrdy restart neostavalo a tak bolo dalsie video v haji :(
..btw, kolko ich uz mas, ja by som sa dnes este o jedno pokusil
..btw, kolko ich uz mas, ja by som sa dnes este o jedno pokusil
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
ja se chystam jeste nahrat jeden stul na 6-max, ale zatim jsem se k tomu v klidu nedostal :-P a dnes valim na Live do Ostravy, takze nejdrive v nedeli, ale pravdepodobne az pristi tyden
ale komentar je hlavne pro mne - nemusi byt zrovna verejny , aj tak mne skoro PP vsichni porazeji :( :-D
ale komentar je hlavne pro mne - nemusi byt zrovna verejny , aj tak mne skoro PP vsichni porazeji :( :-D
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
vid
zatil mam 4 - v pohode tocte dalej, dohodneme sa na deadline na buducu sobotu, zatial vsetko co mam vyzera zaujimavo
nejde o to aby tam bolo maso a same alliny a velke poty - v pohode staci stadardna hra s vysledkom +-0$ po hodine hrania - chcel som to ponat skor ako zhodnotenie zakladov hry ktore sa tocia 100x za session nez jednej situacie vo velkom pote ktora sa zopakuje raz za rok
nejde o to aby tam bolo maso a same alliny a velke poty - v pohode staci stadardna hra s vysledkom +-0$ po hodine hrania - chcel som to ponat skor ako zhodnotenie zakladov hry ktore sa tocia 100x za session nez jednej situacie vo velkom pote ktora sa zopakuje raz za rok
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
somNula
preboha 3GB ak by si to uz silou mocou posielal tak by to muselo byt skonvertovane na maximalne 300MB - okrem toho skor sa turnaje lepsie hodnotia z HH v nejakom replayeri
teraz ale sa chcem zamerat na cash game takze neposielaj
teraz ale sa chcem zamerat na cash game takze neposielaj
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
prave som dokoncil jedno video, prave konvertujem, coskoro zavesim, myslim ze je tam viac zaujimavych situacii (tym myslim viac ako kedykolvek inokedy pri dvoch stoloch/1h)
..kedze mikrofon nebol povoleny :) ..snazil som sa o comment do policka pre chat, co robim, preco to robim a podobne, tak to policko potom checkujte :) ..o chvilu ho sem dam na stiahnutie, prip. do blogu.
..kedze mikrofon nebol povoleny :) ..snazil som sa o comment do policka pre chat, co robim, preco to robim a podobne, tak to policko potom checkujte :) ..o chvilu ho sem dam na stiahnutie, prip. do blogu.
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Re: somNula
hehe, nj neni to este upravene a skonvertovane, graboval som to tou camtastiou ci ako sa to vola. Kazdopadne ani by som ti to asi neposlal, kedze mam skusenosti ake mam :) Islo mi len o to ze tam to bolo ako na hojdacke, 4 hodiny nervov a potom "zly" call. Co uz
- somNula
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
re:
2 somNula .. Ja myslim ze niekto kto hraje 500usd buyin turnaje nepotrebuje komentovanie od cudzieho cloveka. Ved dohraj k tomu koment tam kde si prestal komentovat a pastni to v nejakom rozumnom formate niekam a hod do blogov link . Urcite si to ludia stiahnu MTT video s tak krasnym vysledkom tu este neni. Preboha to kolko si vyhral :D Yegonovi posielaju videa ludia co maju BR nie daleko tvojmu buyinu :D
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
Naspäť na Videá z hrania pokru
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 8 hostí.