video
rimmer
rimmer pozeram tvoje video a paci sa mi tvoja hra. Neviem zatial ci to bude na video lebo ti nemam velmi co k tomu povedat len drobnosti co sa tyka velkosti betov a tak. Kazdopadne ak by z toho aj video nebolo tak ti dam podrobny komentar.
Mimochodom ta ruka na ktoru si sa pytal bola hodne hrube zrno z tvojej strany :) myslim ze chybu si nespravil akurat tak pred flopom :)
Celkove ale sa mi tvoja hra pozdava, je hodne solidna pred flopom - zjavne vplyv "tight early" SNG strategie. Myslim ze na NL25 az NL50 by si sa urcite nestratil.
Mimochodom ta ruka na ktoru si sa pytal bola hodne hrube zrno z tvojej strany :) myslim ze chybu si nespravil akurat tak pred flopom :)
Celkove ale sa mi tvoja hra pozdava, je hodne solidna pred flopom - zjavne vplyv "tight early" SNG strategie. Myslim ze na NL25 az NL50 by si sa urcite nestratil.
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: keso
:-D ..uz to mam natocene, no je to kvoli tomu, ze si chcel co najautentickejsiu hru a tato na PS takou je, pretoze ide o moju typicku session. To znamena 8-10 stolov a rychle rozhodovanie sa. Ta U***et je taka pohodova, len 2 stoly (viac ich tusim v lobby ani nebolo) a popri tom som veceral, telefonoval, pozeral telku, vymaloval izbu, povysaval a vyniesol smeti :-D ..skratka to nie je moja bezna session a preto som dal este jednu na PS. Zavesim zajtra, slubujem, ze je posledna ;)
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Video
Tak som pred chvilou dotocil. Teda na zaciatku som myslel, ze to radsej ani neposlem, ze sa zato budem musiet hanbit. Ale prave to je ucel, nebudem posielat video, kde som len vyhraval. Potrebujem naopak poslat to najhorsie video, ktore by slo :) Tak mi len naloz Yegon.
Chcel som hrat PL, lenze ten na Pacificu vacsinou ziva prazdnotou. Chybu som urcite urobil na zaciatku pri hrani tych dvoch kariet blizko seba na obochstoloch, to bolo spolu myslim 12$ dolu. Zaujima ma co povies na to KK vs. 87, ktore ma stalo 31$. Tam uz si taky isty chybou niesom. Nakoniec ten heads up. Povodne som chcel ten stol vypnut, ale celkom casto sa mi stava, ze ostanem na stole sam so slabym hracom a je mi luto odist. Lenze potom to nejako nezvladam a hovorim si, ze by som mal byt agresivny. Lenze potom to vzdy prezeniem v tej nevhodnej chvili. Tak som sa rozhodol to tam nakoniec nechat, co nato povies...
Vdaka za tvoj cas! Video potom nahram na to FTP, len potrebujem heslo
Chcel som hrat PL, lenze ten na Pacificu vacsinou ziva prazdnotou. Chybu som urcite urobil na zaciatku pri hrani tych dvoch kariet blizko seba na obochstoloch, to bolo spolu myslim 12$ dolu. Zaujima ma co povies na to KK vs. 87, ktore ma stalo 31$. Tam uz si taky isty chybou niesom. Nakoniec ten heads up. Povodne som chcel ten stol vypnut, ale celkom casto sa mi stava, ze ostanem na stole sam so slabym hracom a je mi luto odist. Lenze potom to nejako nezvladam a hovorim si, ze by som mal byt agresivny. Lenze potom to vzdy prezeniem v tej nevhodnej chvili. Tak som sa rozhodol to tam nakoniec nechat, co nato povies...
Vdaka za tvoj cas! Video potom nahram na to FTP, len potrebujem heslo
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
Pot limit
Bol by zaujem aj o pot limit video? Hram teraz sice na pacificu, ale isiel by som to odohrat na F****Tilt. Mna by celkom zaujimal tvoj nazor na pot limit. Aj ked v jednom videu si sa ho myslim stranil ako cert svatenej vody, ked si ho objavil na jednom stole pri multitablovani :)) Mne ten potlimit proste ide lepsie, tak by mozno bolo fajn, keby si potom porovnal ako som hral NL a PL a preco mi ten PL ide lepsie :)
-
Kludne pockam
Ak mas tych videi teraz vela, ja kludne pockam. Budem rad aj neskor.
-
Re: Pot limit
v cash game nevidim rozdiel medzi pot limit a no limit. Bet vacsi ako pot robim mozno raz za tyzden takze ak by som ho aj nespravil nic sa nedeje. Pri tom multitablovani som bol z toho zdeseny preto lebo pot limit ma ine tlacitka na bet/raise etc. a ked ti to vyskoci medzi 8 stolmi tak ta to vzdy prekvapi ze preco je to ine
zatial mi posli len jedno video, najlepsie to kde si so svojou hrou nespokojny cize ten NL
heslo mas v maile
zatial mi posli len jedno video, najlepsie to kde si so svojou hrou nespokojny cize ten NL
heslo mas v maile
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: to yegon
mozes mi poslat adresu a heslo na to ftp predtym som dal zly mail... :-[ dano2903@gmail.com
vdaka *THUMBS UP*
vdaka *THUMBS UP*
-
Dano2903 - Príspevky: 122
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: rimmer
Vdaka Yegon :-[,
Tesim sa na tie podrobne poznamky, idealne by bolo keby si k tomu hodil komentar a zavesil to niekam na net. Ale ako chces, potesia aj tie poznamky.
Tak este raz dakujem, pochvalu od Teba si fakt vazim. ;-)
Tesim sa na tie podrobne poznamky, idealne by bolo keby si k tomu hodil komentar a zavesil to niekam na net. Ale ako chces, potesia aj tie poznamky.
Tak este raz dakujem, pochvalu od Teba si fakt vazim. ;-)
-
A_Rimmer - Príspevky: 875
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 88 krát/131 krát
Viedo nahrane
Video je na FTP :) Tesim sa. Ja som hral na no limite viac tight. Potom som hral ten potlimit a ten mi siel. Hral som viac loose, pretoze som sa mohol dostat na flop vacsinou lacno. Protihraci nemohli velmi navysit s vyskymi parmi preflop zo skorsej pozicie. Tam je podla mna rozdiel. A tiez nemozem tolko slowplayovat, pretoze ak vynecham skorsie kola vsadzania, neskor uz nemozem tolko vsadzat. Takze mozno aj v tom mi to tu hru trosku opravuje do spravnejsich kolaji...
-
Naspäť na Videá z hrania pokru
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.