video
re:07.08.2008 13:25 | yegon
Su to statistiky z Poker office
ikona/Nr of Hands/Saw flop%/flop-turn5/Preflop raise %
ikona/Nr of Hands/Saw flop%/flop-turn5/Preflop raise %
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
Re: re:07.08.2008 13:25 | yegon
Prave som dopozeral Stanleyho video. Este mi ostavaju pozriet 3 (Keso/Dano/Tuke). Tento tyzden by som rad skusil ako to bude vyzerat okomentovane a ak to bude OK tak 1-2 videa vypustit von.
Jednu vec Stanley ti musim povedat uz teraz aspon budes mat cas sa zamysliet nad tym. Nepouzivaj ten slider na velkost betov - niekedy to dost netriafas alebo davas nejake sialene velkosti, overbetujes pot alebo davas malo. Radsej to vypisuj klavesnicou a zamysli sa nad nejakymi standardnymi velkostami betov ktore budes standardne pouzivat ked raisujes limperov, 3betujes, cbetujes atd. Preberiem to podrobnejsie vo videu.
Jednu vec Stanley ti musim povedat uz teraz aspon budes mat cas sa zamysliet nad tym. Nepouzivaj ten slider na velkost betov - niekedy to dost netriafas alebo davas nejake sialene velkosti, overbetujes pot alebo davas malo. Radsej to vypisuj klavesnicou a zamysli sa nad nejakymi standardnymi velkostami betov ktore budes standardne pouzivat ked raisujes limperov, 3betujes, cbetujes atd. Preberiem to podrobnejsie vo videu.
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: Re: re:07.08.2008 13:25 | yegon
Yegon, ak by si mohol par slov o "spravnej" velkosti betov v tom videu, urcite by som bola i ja vdacny :-) Nikdy neviem co je malo a co je moc...
- Markizik
- Založený: Apr 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Re:11.08.2008 20:34 | yegon
Dakujem za postreh! Na fulltilte som to zo zasady vpisoval klavesnicou, tu mi to nejako neslo, ale uz som sa s tym naucil robit, kazda sipka dolava je plus jeden BB, dolava minus. Aj na tie vysky betov som si zvykal,kedze to bol moj prechod na vyssi level.
Je fakt, ze mam problem s vyskou staviek, mozno aj preto mi bol ten potlimit lepsi :) Budem sa to musiet naucit. Snad mi v tom este viac pomoze, ked si prezriem to video. Este raz vdaka, ze si s tym davas namahu!
Je fakt, ze mam problem s vyskou staviek, mozno aj preto mi bol ten potlimit lepsi :) Budem sa to musiet naucit. Snad mi v tom este viac pomoze, ked si prezriem to video. Este raz vdaka, ze si s tym davas namahu!
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
Naspäť na Videá z hrania pokru
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.