video
Re: suhlas
uklidnil jsi mne :-D
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
re:
podla mna pozeranie videi slabsich hracov komentovane dobrym hracom je ta najlepsia vec, urcite si ich vsetky pozriem, ktore budu k dispoziici a mozno aj Kesov fullring :P kym tam neuvidim ako zahodil QQ v blindoch na dealerov 3bet :)
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
hm
no ktovie ci kesove video vobec uvidite :) pozeram pozeram a nic co by som zahral inak zatial nevidim (teda nie som este moc daleko tak nechcem predbiehat uvidime)
ale sakra ze je to strasna nuda ten fullring ;)
keso sa samozrejme nezaprel a ked uz si musel usta zalepit leukoplastom a mal zakazane pisat do chatboxu tak komunikuje aspon posunkovou recou a vykresluje kurzorom mysi zahadne obrazce - pocita ludi ktori su pred nim a za nim aby som si akoze uvedomil ze to proste musi foldnut, zakruzkovava velkosti stackov atd.
keso ty mas proste neprekonatelne nutkanie komunikovat - mal by si bud vyhladat psychologa alebo sa realizovat ako hovorca nejakeho politika :)
ale sakra ze je to strasna nuda ten fullring ;)
keso sa samozrejme nezaprel a ked uz si musel usta zalepit leukoplastom a mal zakazane pisat do chatboxu tak komunikuje aspon posunkovou recou a vykresluje kurzorom mysi zahadne obrazce - pocita ludi ktori su pred nim a za nim aby som si akoze uvedomil ze to proste musi foldnut, zakruzkovava velkosti stackov atd.
keso ty mas proste neprekonatelne nutkanie komunikovat - mal by si bud vyhladat psychologa alebo sa realizovat ako hovorca nejakeho politika :)
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
handa kde si polozil QQ
uz neviem, tusim v blogu v nejakom videu. Potial som to pozeral jak si to polozil som to zavrel ^^.
-
Re: hm
:-D :-D :-D ..to robim len v tom U***et, priserne som sa nudil, kedze som hral len 2 stoly :) ..v tom v poradi tretom kde hram 9 stolov a z toho 2 tocim, tam uz nemam cas na akukolvek komunikaciu, teda aspon dufam :-P
..to ze si nezbadal nic, co by si zahral inac ma samozrejme tesi, ale mozno je tam len malo ruk odohratych, stale robim chyb ako maku, napriklad aj vcera, kde som to AK zahodil.
..6max mi zatial prilis neslo, ale urcite to este skusim.
..to ze si nezbadal nic, co by si zahral inac ma samozrejme tesi, ale mozno je tam len malo ruk odohratych, stale robim chyb ako maku, napriklad aj vcera, kde som to AK zahodil.
..6max mi zatial prilis neslo, ale urcite to este skusim.
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Re: handa kde si polozil QQ
..a preco si to zavrel ?..co som mal v blindoch na 3bet s QQ spravit ? :) ..nerad sa z QQ pustam do velkych bojov pf. Callnut to nemozem (podla mna to nie je ziskove), tak bud fold al. 4bet.
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
re:
preco by si QQ nemohol callnut , je to trochu sice blbe :) ale za 3 dolare na NL25 by som urcite pozrel na flop minimalne . Ale jak sa poznam by som dal 4bet a hotovo, ved z late position sa 3betuju aj mensie pary , A10s KOo a podobne hovadinky. Ale mno, uz som videl taketo foldy od skvelych hracov takze sa odsuvam do uzadia a chapem tvoj tah :) navyse tam bol UTG opener takze no dobre. ale ja by som to nezlozil :)
-
Naspäť na Videá z hrania pokru
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.