video
keso
nenasiel som tam nic okrem par situacii kedy by som zahral agresivnejsie (vacsinou pred flopom). Skusim tvoje a APminerove video zostrihat a spojit vybrane situacie ktore chcem okomentovat do jedneho spolocneho fullring videa
pustil som sa do Danovho videa a co zatial vidim sa mi pozdava, dufam ze ho dnes zmaknem a na zajtra mi uz ostane len tuke
pustil som sa do Danovho videa a co zatial vidim sa mi pozdava, dufam ze ho dnes zmaknem a na zajtra mi uz ostane len tuke
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Ap
to je jasne, myslel som to tak ze vymazem 10minutove useky kedy len foldujete
neviem totiz o com by som v tom case pojednaval :)
vsetky handy co si hral by som tam nechal - ale zatial je to ciste akademicka debata lebo neviem ci mi to pojde nejako rozumne zostrihat
neviem totiz o com by som v tom case pojednaval :)
vsetky handy co si hral by som tam nechal - ale zatial je to ciste akademicka debata lebo neviem ci mi to pojde nejako rozumne zostrihat
-
Re: keso
dakujem, ze si si nasiel cas, to co robis je velkym prinosom, dakujeme *THUMBS UP*
..urcite ma zaujima, ktore pasaze by si zahral agresivnejsie, tesim sa na to. Este by som sa chcel spytat, ktore video si pozeral, ci to c.2 U***et alebo c.3 PS z mojho blogu.
..urcite ma zaujima, ktore pasaze by si zahral agresivnejsie, tesim sa na to. Este by som sa chcel spytat, ktore video si pozeral, ci to c.2 U***et alebo c.3 PS z mojho blogu.
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Re: Re: keso
U***et
-
Re: Re: yegon
diky,pozriem si to znovu
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Dano2903
pekna solidna hra Dano, nasiel som tam par miest kde by som zahral agresivnejsie - prejdem to vo videu ale nic zasadne
najvacsi problem co u teba asi vidim je table selection, chvilami hras na stoloch kde s tebou sedia sami 24/22 hraci - to nebude velmi ziskova situacia nech uz by si hral akokolvek dobre - treba radsej castejsie menit stoly a hladat borcov typu 73/3 akeho si tam mal ku koncu :)
najvacsi problem co u teba asi vidim je table selection, chvilami hras na stoloch kde s tebou sedia sami 24/22 hraci - to nebude velmi ziskova situacia nech uz by si hral akokolvek dobre - treba radsej castejsie menit stoly a hladat borcov typu 73/3 akeho si tam mal ku koncu :)
-
Naspäť na Videá z hrania pokru
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.