video
Re: co sa videa tyka
tak som premyslal, nie su 2 stoly na 40-60 minut malo ? Zvladol by si aj 4 ? Ak sa Ti ale lepsie bude pracovat s dvomi, tak urobim dva. Dnes sa na to chystam.
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
video
videl som zopar videi takto spravenych a zdalo sa mi ze 4 su vela, mal som potom problem sledovat o com ten co to komentoval hovori
ved mozes hrat viac stolov a nahravat len dva z toho, sprav top tak 4-5 dni po sebe a vyber video ktore sa ti bude zdat najzaujimavejsie
urcite aspon 2 tyzdne pockam kym si zaujemcovia nejake videa pripravia - vsetky ich prejdem od zaciatku do konca, spravim si poznamky a vyberiem nejake na recording - samozrejme tie poznamky mozem poslat aj ked nebudem robit dane video ak bude zaujem
ved mozes hrat viac stolov a nahravat len dva z toho, sprav top tak 4-5 dni po sebe a vyber video ktore sa ti bude zdat najzaujimavejsie
urcite aspon 2 tyzdne pockam kym si zaujemcovia nejake videa pripravia - vsetky ich prejdem od zaciatku do konca, spravim si poznamky a vyberiem nejake na recording - samozrejme tie poznamky mozem poslat aj ked nebudem robit dane video ak bude zaujem
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
stats
nevadi, su to len dva stoly takze read sa da spravit aj ich sledovanim
statistiky pomahaju ale zase slepo sa na ne spoliehat moze tiez viest k problemom, dvaja hraci so stats 21/18/3 mozu hrat uplne odlisne po flope
statistiky pomahaju ale zase slepo sa na ne spoliehat moze tiez viest k problemom, dvaja hraci so stats 21/18/3 mozu hrat uplne odlisne po flope
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Naspäť na Videá z hrania pokru
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.