Doping, lieky a poker

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

..

Odoslaťod slepy 03 Aug 2008 03:10

uf..no keby a ja k tomuto článku vyjadril..uf uf uf....:))))))
slepy

Založený: Feb 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

hm

Odoslaťod yegon 03 Aug 2008 07:12

no kedze som sa za mlada zaoberal ( hlavne v teoretickej rovine ako to uz u mna byva :) ) kulturistikou, vzpieranim a silovym trojbojom tak moj postoj k dopingu je trosku iny

viem ze vsetcia dopuju, takze je len otazka ci postihovat sport ako taky alebo len tych ktori to robia tak nesikovne ze sa na nich pride

lebo cele doping kontroly su len o tom ze kto ma dost penazi a dobrych lekarov tak dopuje bez rizika

no a nemyslim ze by poker bol ten typ sportu kde by na tom zalezalo, este som nepocul ze by sa robili dopingove kontroly sachistom (mozno sa mylim) a sach je povazovany za sport

dalsia vec ktoru viem z biliardu - tvrde dodrziavanie antidopingovych pravidiel je pre sport dolezite len ak sa snazi stat olympijskym sportom a to asi u pokru nehrozi uz zo samotneho principu olympiady (i ked mierne zmrseneho uz) :)
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Re: hm

Odoslaťod acvonmilan 03 Aug 2008 08:40

V sachu samozrejme kontroly jsou a na spickove urovni dokonce velmi dusledne...
Obrázok používateľa
acvonmilan

Založený: Jan 2007
OPT1 - 2. miesto (2)

doping ???

Odoslaťod sallisvka 07 Aug 2008 18:58

neviem si predstavit aky moze mat vpliv doping na hranie pokru ....
myslim si ze tie dva spominane mena to skor dokazali svojimi schopnostami a nie ze si dal volaku tabletu na koncentraciu ....
a ako mozete porovnavat ine sporty s pokrom vsak to nie je o svaloch ale o hlavicke a myslim si ze uz kazdy hral s par pivkami a sam vie ze ten usudok potom je v pekne riti ;-);-) moj nazor na vec ...
PS. na co robia kontroly pri sachu ????
sallisvka

Založený: Jún 2008

doping a poker

Odoslaťod TuKE 08 Aug 2008 00:49

Odkiaľ ste prišli na to, že poker je šport?
Na Slovensku je poker športom hlavne preto, aby mohli pokrové kluby fungovať ako združenia priateľov nejakého športu.

Iný dôvod radiť poker medzi športy nevidím.

V žiadnom inom športe neexistuje taký vysoký faktor šťastia ako v pokri, preto si myslím, že poker športom nie je.

Alebo pozná niekto šport s podobne vysokým faktorom šťastia?

A keďže to nie je šport, tak nech ľudia užívajú čo chcú, hlavne nech dodržujú zásady slušného správania pri stole a neobťažujú prísediacich (a občas aj krupiérky :-D).
Obrázok používateľa
TuKE

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 13 krát/58 krát

Re: doping a poker

Odoslaťod trikoza 08 Aug 2008 01:07

TuKE neser, toto ze neni sport??

http://www.youtube.com/watch?v=pw-XMlOI-9o

:-!
Obrázok používateľa
trikoza

Založený: Nov 2007
Poďakoval/li: 31 krát/48 krát

Re: doping a poker

Odoslaťod vlade 08 Aug 2008 01:22

sport a stastie?

a co tie gule co sa tak hadzu po zemi do stredu a parik picinkov pred nimi zameta lad? To je podla mna dost o stasti :-D
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Re: 08.08.2008 01:49 | TuKE

Odoslaťod Stanley VII 08 Aug 2008 01:29

Podla mna je to diskutabilne,ci nieje tolko stastia aj v inych sportoch. Mozno je to tazsie matematicky spocitatelne. Nechcem o tom nejako rozvadzat diskusiu, ale ked si zoberieme ako priklad futbal, tiez je to v podstate o pravdepodobnosti. Je urcita pravdepodobnost, ze dobry hrac posle dobru prihravku. Je vacsia pravdepodobnost, ze brankar chyti loptu ked vybehne proti hracovi, je vacsia pravdepodobnost, ze clovek streli penaltu, niekedy premeni zo 99 zo 100 po sebe, niekedy ich nepremeni posebe 3. Rovnako ako pri futbale, perfektny hrac pokru vyhra proti slabemu vo futbale hned. Dva perfektne tymy to uz tak jednoznacne nemaju a rozhodne castokrat to, ako sa kedy odrazi lopta, alebo tycka, ci brvno.

Ja niesom nejako futbalovo zorientovany, ale predsalen si myslim, ze v kazdom sporte zohrava velku rolu aj stastie. To, kto je dlhodobo v sporte uspesny ovplyvni najme to, ako dokaze zvysit svoju pravdepodobnost uspechu. Aj slovensky Puchov myslim porazil alebo remizoval s Braziliou. Ale znamena to, ze je lepsi? Ked v dalsich 50 zapasoch 49 prehra? Faktor stastia je podla mna vsade a vsade je majstrovstvo o tom, ze sa clovek snazi zvysit si pravdepodobnost uspechu, nie zarucit...

Z tohoto hladiska by som potom povazoval za jediny sport asi sachy :) Tam je faktor stastia v podstate nulovy, lebo clovek dokonale ovlada kazdy jeden mozny krok hry. (btw. niekolko rokov som sachy hraval, tretiu ligu :D )
Obrázok používateľa
Stanley VII

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 97 krát/218 krát

re:08.08.2008 02:29 | Stanley VII

Odoslaťod Stanley VII 08 Aug 2008 01:30

...remizoval s Barcelonou, nie Braziliou :)
Obrázok používateľa
Stanley VII

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 97 krát/218 krát

Re: Re: doping a poker

Odoslaťod palo1973 08 Aug 2008 08:43

podla mna sa v dlhodobom meradle presadia vzdy najlepsi,ci v pokri alebo vo futbale
to stastie je o tom,ci prehras AA vs KK na final table WSOP alebo na nejakom SNG,prip.mensom turnaji,ak by sa napr. Man.Utd zranil Ronaldo,Rooney,Van den Sar,v 1/4 LM tak neprejdu ani cez AS Rim...
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 16 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!