Doping, lieky a poker
Re: Re: Re: hm
Nie, ale zaradiť ho tam môžeme :) Ozaj Paľo, veľmi dobre si v tejto téme použil meno Becka *JOKINGLY* *JOKINGLY*
-
Rissso - Príspevky: 88
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: Re: Re: hm
a este co je na tomto SPORTE dobre,ze keby som teraz(rok narodenia vidite) zacal trenovat 10 hodin denne tak mozem nieco dosiahnut,ale ak zacnem hravat tenis Wimbledon uz asi nevyhram.....
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Re: Re: Re: Re: Re: hm
ak by si dokazal sikovne nacasovat zranenie kompletnej prvej 1000-ke tenisoveho rebricka tak by si mohol mat slusnu sancu ;) (medzi zenami)
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
...
Porovnajme teda poker s tenisom.
Dokaze zacinajuci hrac uhrat proti kvalitnejsiemu hracovi fifteen? Ten je mozno skor porovnatelny s jednou rukou v pokri.
Kolko fifteenov musi hrac tenisu vyhrat, aby nevyhral len jeden zapas,ale cely tenisovy turnaj? Strasne vela. Tak, ako je to aj v pokrovom turnaji. V pokri vsak moze byt niekedy fifteen(ruka) natolko dolezitou, ze ta prehra jedneho fifteenu moze znamenat vypadnutie z turnaja. Preto by sme mozno v pokri museli brat ako vysledok sutazneho podujatia niekolko turnajov. A vtedy uz to naozaj nieje o nahode. Podla mojho nazoru.
Je tiez podla mna rozdiel v cash game a turnajoch. Tazko porovnavat poker ako celok. a je tiez tazke vybrat sport, s ktorym ho porovnavat, lebo kazdy sport je niecim specificky a iny.
Co sa tyka rychlych hviezd, v kazdom sporte su talenty, ktore sa dostanu na vyslnie rychlejsie ako ostatni. A v kazdom sporte je rozlicne, ako dlho to talentovanemu hracovi trva. A v kazdom sporte su zrejme aj hviezdy, ktore rychlo vyletia, ale rovnako rychlo zhasnu, ak ich vylet na vyslnie bol nahodny.
Co sa tyka toho prirovnania k investovaniu, s tym tiez suhlasim. V podstate preto ma poker tak pritiahol. Ale vo vsetkom sa da sutazit. Aj v tom, kto bude "najlepsi investor". Takze ja to urcite beriem ako sport.
:) Howk. Nez rozpravat o nesmrtelnosti chrusta, radsej si precitam nejaky pokrovy clanok :)
Dokaze zacinajuci hrac uhrat proti kvalitnejsiemu hracovi fifteen? Ten je mozno skor porovnatelny s jednou rukou v pokri.
Kolko fifteenov musi hrac tenisu vyhrat, aby nevyhral len jeden zapas,ale cely tenisovy turnaj? Strasne vela. Tak, ako je to aj v pokrovom turnaji. V pokri vsak moze byt niekedy fifteen(ruka) natolko dolezitou, ze ta prehra jedneho fifteenu moze znamenat vypadnutie z turnaja. Preto by sme mozno v pokri museli brat ako vysledok sutazneho podujatia niekolko turnajov. A vtedy uz to naozaj nieje o nahode. Podla mojho nazoru.
Je tiez podla mna rozdiel v cash game a turnajoch. Tazko porovnavat poker ako celok. a je tiez tazke vybrat sport, s ktorym ho porovnavat, lebo kazdy sport je niecim specificky a iny.
Co sa tyka rychlych hviezd, v kazdom sporte su talenty, ktore sa dostanu na vyslnie rychlejsie ako ostatni. A v kazdom sporte je rozlicne, ako dlho to talentovanemu hracovi trva. A v kazdom sporte su zrejme aj hviezdy, ktore rychlo vyletia, ale rovnako rychlo zhasnu, ak ich vylet na vyslnie bol nahodny.
Co sa tyka toho prirovnania k investovaniu, s tym tiez suhlasim. V podstate preto ma poker tak pritiahol. Ale vo vsetkom sa da sutazit. Aj v tom, kto bude "najlepsi investor". Takze ja to urcite beriem ako sport.
:) Howk. Nez rozpravat o nesmrtelnosti chrusta, radsej si precitam nejaky pokrovy clanok :)
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
Re: Re: btw
bola to zaujimava debata
moj nazor POKER je SPORT
gl
moj nazor POKER je SPORT
gl
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
:D
Ja som najprv pozeral, co za karty to sem davas, ze to je mierne offtopic, az neskor som si vsimol, ze ta krabicka je od niecoho ineho :D
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 21 hostí.