Zoznam živých pokrových turnajov do 9.9.2008
Re: event 4
Povodna idea bola, ze to nech pride hocikolko ludi, tak oni zdvojnasobia prizepool...
Cize teraz to zjednodusili, povedali si ze aj tak dojde 200 ludi a dali rovno 400 garanciu... myslim ze fakt vraveli nieco o 20 stoloch, cize 180 ludi+ nejaki vypadnuti v prvych leveloch.
Cize teraz to zjednodusili, povedali si ze aj tak dojde 200 ludi a dali rovno 400 garanciu... myslim ze fakt vraveli nieco o 20 stoloch, cize 180 ludi+ nejaki vypadnuti v prvych leveloch.
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
Re: 7zámků
ja ak tak mozno na vsetky styri, ale manzelka velmi nadsena nie je...musim popracovat...
- 1zart1
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
Re: Re: 7zámků
@->--@->--@->--@->--@->-- :-D
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Re: Re: heh
noo nejde ani tak o baby ale skor som sa zacal venovat golfu co ma pekne casovo vycerpava ale predsa len je tam menej badbeatov a ako sa hovory radsej zly den na golfe ako dobry den v robote :) :)
- iggy
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
poprosil by som vysvetlit
poprosil by som vysvetlit ako to je s tymi eventami v hrone. cital niekto poker.sk co je napisane v hviezdicke?
to akoze clovek co bude paid nedostane prachy ale dostane ich ako do tej online herne co prvy krat v zivote pocujem?
to akoze clovek co bude paid nedostane prachy ale dostane ich ako do tej online herne co prvy krat v zivote pocujem?
- somNula
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: poprosil by som vysvetlit
Tiez som to troska skumal a zistil som,ze satelit na FE 2 je uz zajtra, je tam 0 ludi a pre spustenie je potrebnych 11. Ale ta herna co ja viem, teraz tam hra 700 ludi coz mi je akoze jedno, no neviem ci bude spolahliva a ked sa tam do zajtra nazbiera 11 hracov tak klobuk dolu :-)
- widish
- Poďakoval/li: 3 krát/1 krát
Re: poprosil by som vysvetlit
No a co sa tyka toho vyplacania do tej herne zda sa ze to bude tak a nakoniec tam nadrbu este 10x pretocit a bude po prachoch :-)
- widish
- Poďakoval/li: 3 krát/1 krát
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 14 hostí.