AKÉ TURNAJE VYHOVUJÚ SK POKRISTOM?
Re: Re: Re: Re: ...
to tommyKE :
Na zaciatok dakujem za tak uprimne blahozelanie.. Na freezout si vzdy najdem peniaze ci teraz ako vysokoskolak,, alebo neskor ako zarabajuci clovek. ,ale R/A nikdy viac. Povedal som "R/A nici poker a za tym si stojim". Kazdy ma svoj nazor, lebo 100 ludi, sto chuti.
Na zaciatok dakujem za tak uprimne blahozelanie.. Na freezout si vzdy najdem peniaze ci teraz ako vysokoskolak,, alebo neskor ako zarabajuci clovek. ,ale R/A nikdy viac. Povedal som "R/A nici poker a za tym si stojim". Kazdy ma svoj nazor, lebo 100 ludi, sto chuti.
- Spasskij
- Založený: Feb 2008
- Poďakoval/li: 4 krát/0 krát
Spaskijj
Ja viem presne o com hovoris, ja tiez nemam rad R/A, resp. mam ovela radsej freezouty.
Urcite ale nepis ze R/A nici poker... to je taky dost LOL vyrok :-)
Je to normalny typ turnaja, ktory velkej mnozine ludi vyhovuje.
A hlavne, v pokri specialne plati nikdy nehovor nikdy... ja uz mam nieco odohrane, a cim viac hras, tym si otvorenejsi... Kedysi som hral v jednom klube, teraz hram vselikde, kedysi jedna herna, dnes ina, kedysi len turnaje, dnes sa chystam kombinovat cash, teraz sa mi to nezda ale urcite raz pride cas na Omahu, Limit TH a pod.
Takze trosku menej kategoricke vyjadrenia radim :-)
Urcite ale nepis ze R/A nici poker... to je taky dost LOL vyrok :-)
Je to normalny typ turnaja, ktory velkej mnozine ludi vyhovuje.
A hlavne, v pokri specialne plati nikdy nehovor nikdy... ja uz mam nieco odohrane, a cim viac hras, tym si otvorenejsi... Kedysi som hral v jednom klube, teraz hram vselikde, kedysi jedna herna, dnes ina, kedysi len turnaje, dnes sa chystam kombinovat cash, teraz sa mi to nezda ale urcite raz pride cas na Omahu, Limit TH a pod.
Takze trosku menej kategoricke vyjadrenia radim :-)
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
Re: Spasskij
AP...:-D
- 1zart1
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
Re: APminer
OK, tvoje rozhodnuti, jak jsem napsal nize ;-)
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
hm
tie R/A turnaje su fakt niekedy nahovno, hlavne ked sa ujovci rozbehnu a hraju stylom push - double rebuy
mne vyhovuje max 1R/A, hra viac tight. zase nemam rad az moc freezouty, lebo vatsinou ked ide tak sa podari aj vypadnut za tu prvu hodinu, ked je este R/A perioda a cloveka to mrzi potom ;)
mne vyhovuje max 1R/A, hra viac tight. zase nemam rad az moc freezouty, lebo vatsinou ked ide tak sa podari aj vypadnut za tu prvu hodinu, ked je este R/A perioda a cloveka to mrzi potom ;)
- somNula
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.