Shanim oficialni pravidla ziveho pokeru
Počet príspevkov: 38 • Stránka 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Shanim oficialni pravidla ziveho pokeru
Jde mi o toto.Mam stack 5075. Po flopu hrac bet 5000, ja zahlasim pouze call. hodim vsechny zetony a ukazu karty na stul. Je to a. fold a 5000 ztracim,b. je to fold, 5000 se mi vraci zpatky nebo je to c. dale se taha turn , popr. se sazi..a potom river... Prosim o odpoved nekoho kdo to vi urcite... diky moc
- HutaGalung
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Shanim oficialni pravidla ziveho pokeru
http://stanleyvii.blog.pokerportal.sk/45/
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Re: Shanim oficialni pravidla ziveho pokeru
preco ak nejdes ty ani super AI ukazujes karty?
- somNula
- Založený: Máj 2008
Cauec
Ja jsem ten, proti kteremu jsi to tak zahral.
Sitauace byla asi takova :
blidny 500/1000
Huta call z Cutoffu , btn fold , ja na smallu raise na 5 500, BB fold , Huta call
Flop : T24 ( nebo tak nejak, ale T byla high card )
ja insta bet 5 000 , Huta call a hodi vsechny zetony dealerovi a insta otoci karty
Ja reaguju na delaera, ze je to fold a dealer, ze to vi...
Definice otoceni karet :
Cash Games : Pokud je hrac v Heads Upu, tak muze otocit karty a udelat rozhodnuti... Nketeri toto pouzivaji, aby poznali reakci soupere :)
Tourney : Jakmile hrac otoci jednu nebo obe dve karty pokud neni showdown sitauce, je toto okamzite povazovano za fold ...
Je to sick, ale clovek se chybama uci ...
GL priste a snad te toto neodradi do toho , abys prisel
Cau Barvy
Sitauace byla asi takova :
blidny 500/1000
Huta call z Cutoffu , btn fold , ja na smallu raise na 5 500, BB fold , Huta call
Flop : T24 ( nebo tak nejak, ale T byla high card )
ja insta bet 5 000 , Huta call a hodi vsechny zetony dealerovi a insta otoci karty
Ja reaguju na delaera, ze je to fold a dealer, ze to vi...
Definice otoceni karet :
Cash Games : Pokud je hrac v Heads Upu, tak muze otocit karty a udelat rozhodnuti... Nketeri toto pouzivaji, aby poznali reakci soupere :)
Tourney : Jakmile hrac otoci jednu nebo obe dve karty pokud neni showdown sitauce, je toto okamzite povazovano za fold ...
Je to sick, ale clovek se chybama uci ...
GL priste a snad te toto neodradi do toho , abys prisel
Cau Barvy
- BarvyMAN
- Založený: Feb 2007
hm
a taka technicka podotazka, ked niekto betne a ja poviem call tak sa to povazuje za dorovnanie jeho vkladu hej? kolo betovania je tym uzavrete a je rad na dilerovi vylozit dalsiu kartu
ked potom cokolvek spravim predtym nez sa vylozi dalsia karta tak je to akcia out of turn. cize ak poviem fold, alebo allin po tom ako som dorovnal tak sa to vobec berie do uvahy? nemal by len diler upozornit ze nie som na rade a mam pockat kym sa stane co sa ma stat?
teda ci to nie je tak ze toto by bol fold ak by otocil karty predtym nez povie call, ale ked uz povie call su jeho akcie uzavrete a aj ked sa postavi na mihalnice alebo povie cokolvek nema to platnost lebo nie je na rade?
nehram live tak neviem ale zaujima ma to.
ked potom cokolvek spravim predtym nez sa vylozi dalsia karta tak je to akcia out of turn. cize ak poviem fold, alebo allin po tom ako som dorovnal tak sa to vobec berie do uvahy? nemal by len diler upozornit ze nie som na rade a mam pockat kym sa stane co sa ma stat?
teda ci to nie je tak ze toto by bol fold ak by otocil karty predtym nez povie call, ale ked uz povie call su jeho akcie uzavrete a aj ked sa postavi na mihalnice alebo povie cokolvek nema to platnost lebo nie je na rade?
nehram live tak neviem ale zaujima ma to.
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: hm
Pokud to chapu spravne, tak se vlastne ptas na to, jestli jestli kdyz reknes all in a nejsi na rade, tak to plati...
Odpovedje asi takto : Pokud hrac pred tebou nezmeni akci, pak je tvoje predcasna akce povazovana za pravoplatnou a musi byt vykonana... tzn. ze pokud reknes All In, ale nejsi na rade, tak Dealer by te mel upozornit, po tom pojede prvni hrac, ktery je an rade a pokud on da check, tak tvuj All In je platny ...
aspon si to teda myslim, nechtel bych te ucit neco spatne :-)
Pokud to chapu spravne, tak se vlastne ptas na to, jestli jestli kdyz reknes all in a nejsi na rade, tak to plati...
Odpovedje asi takto : Pokud hrac pred tebou nezmeni akci, pak je tvoje predcasna akce povazovana za pravoplatnou a musi byt vykonana... tzn. ze pokud reknes All In, ale nejsi na rade, tak Dealer by te mel upozornit, po tom pojede prvni hrac, ktery je an rade a pokud on da check, tak tvuj All In je platny ...
aspon si to teda myslim, nechtel bych te ucit neco spatne :-)
- BarvyMAN
- Založený: Feb 2007
huta
podla tych pravidiel, ktore prelozil stanley je to jasny call.
budes musiet ziskat pravidla toho klubu a nasmu teplemu bonzakovi barvymanovi natrhnut rit :-D
budes musiet ziskat pravidla toho klubu a nasmu teplemu bonzakovi barvymanovi natrhnut rit :-D
- chipfeeder
- Založený: Dec 2007
barvman
ucis totalne blud, ale co ine cakat od estebaka
- chipfeeder
- Založený: Dec 2007
Re: barvman
BarvyMan má pravdu, s tým čo napísal súhlasím.
Pokiaľ sa človek predbehne a hráči, ktorých predbehol nespravia žiadnu akciu (check nie je akcia), tak je jeho move záväzný.
Pokiaľ sa človek predbehne a hráči, ktorých predbehol nespravia žiadnu akciu (check nie je akcia), tak je jeho move záväzný.
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
Počet príspevkov: 38 • Stránka 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 19 hostí.