Shanim oficialni pravidla ziveho pokeru

Čo sa inde nehodí, no stále je to diskusia o pokri

Re: ooo

Odoslaťod BarvyMAN 16 Aug 2008 23:37

Co to zase meles ?

rekni mi od ceho jsou pravidla ???

Kazdy normalni clovek a myslim si ze i Huta pochopi, ze proste udelal chybu...

Ja jsem taky zacinal s pokrem a taky jsem delal chyby... proste je to tak a priste to neudela... ne nadarmo existuje prislovi : Chybama se clovek uci ......

Jinak absolutne nechapu toto : barvyman si za 5 euro da aj mozog prevrtat... Neni 5 euro nahodou 150 KC ??? diky, ale to by te vyslo mnohem vic.....
BarvyMAN

Založený: Feb 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

tuke

Odoslaťod chipfeeder 16 Aug 2008 23:39

"Pokiaľ sa človek predbehne a hráči, ktorých predbehol nespravia žiadnu akciu (check nie je akcia), tak je jeho move záväzný."

toto by platilo len vtedy, keby Huta predtym nezahlasil call. tym , ze zahlasil call, je ten call zavazny. ak odkryl karty, mohol dostat nejake pokarhanie, ale az po dokonceni predmetnej partie.

toto je vyklad podla stanleyho prekladu. v tom klube mohli byt ale ine pravidla , v tom sa nepriem
chipfeeder

Založený: Dec 2007

barvyman

Odoslaťod chipfeeder 16 Aug 2008 23:51

a odkial ty si vyhradzujes pravo na to, ze tvoje posudenie pravidiel je jedine to najspravnejsie? a okrem ineho ako sam vidis, jednoznacne vseobecne pravidla hrania pokru ani neexistuju a kazdy klub sa riadi svojimi internymi pravidlami

ja sa obhajovat za Hutu urcite nebudem, ale podla pravidiel, ktore su tu lahko linkovatelne je jasne, ze je v prave. ine pravidla nemam k dispozicii, len tie stanleyho

ty tie pravidla klubu mas, ze si si taky isty ? alebo su take iste ako na allin.sk?
chipfeeder

Re: barvyman

Odoslaťod BarvyMAN 17 Aug 2008 00:02

Pomuze kdyz ti reknu, ze ty pravidla toho klubu znam ? A pomuze, ze jezdim po republice na turnaje a tam, kde jsem byl to tak bylo (Brno, Pardubice, Cesky tesin, Karvina, Krnov, Opava, Prerov a dokonce i Praha ? A pomuze, ze je to tak i ve Vidni ? Nebo zase budes necim opponovat ... ptz fakt nevim, jak ti to mam vysvetlit, ze to tak proste je...
BarvyMAN

btw.

Odoslaťod BarvyMAN 17 Aug 2008 00:07

netvrdim, ze existuje jen tento muj argument o pravidlech. Nekde to maji treba jinak, ale ve vetsine heren to je tak, jako rikam ja a proto se toho zastavam i ja....

Myslim si, ze o pravidlech vim celkem dost a dost si na ne potrpim... proc by se taky pravidla jinak vytvarela, kdyby se mela porusovat a nerespektovat ... neni to na zamysleni, co myslis ?

A teda, kdyz uz si napsal tady tuto vetu :

uz od revolucie sa tu objavovalo dost "sikovnych" ludi, ktori sa snazili vytazit z kazdej chybicky v zakonoch vo svoj prospech. to, ze boli pred zakonom cisti este neznamena, ze to neboli moralne hovada ...

tak mi tedka rekni s rukou na srdci, ze kdyby si byl v moji situaci a slo by ti treba o 250 000 na nejakem vetsim turnaji, tak bys milosrdne rekl, at to dotoci, ze ti to nevadi (neber ohled na to, ze by ti to dealer nedovolil) proste bys mel na vyber, bud dotocit nebo jeho fold za 250 000
BarvyMAN

barvyman

Odoslaťod chipfeeder 17 Aug 2008 00:23

s rukou na srdci odpovedam, ze neviem, lebo som nebol v takej situcii. ale keby som nenechal dotocit, bol by som dobrovolne moralnym hovadom tiez :)

ak poznas podrobne pravidla mnohych klubov, mal by si si prestudovat aj ten stanleho preklad a zamysliet sa nad tym, preco sa tie pravidla az tak lisia
chipfeeder

Re: apiku

Odoslaťod APminer 17 Aug 2008 01:48

nectu - nekomentuju
Obrázok používateľa
APminer

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 178 krát/100 krát

jop

Odoslaťod yegon 17 Aug 2008 06:44

citam ze sa tu rozprudila divoka diskusia i ked bez chipovych prispevkov je to trochu cudne lebo neviem o com :)

barvy je to presne ako pises v 5$ turnaji to necham dotocit, ak pojde o 250.000 tak by som sa zachoval presne ako ty - to ale neznamena ze to je podla mna spravne. Asi by som sa za to dost hanbil i ked pravidla by boli na mojej strane ale mal by som proste pocit ze to nie je ok a ze robim nieco co by som normalne nespravil a robim to len pre peniaze.
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Re: jop

Odoslaťod TuKE 17 Aug 2008 07:46

Yegone, pokiaľ by si hral v CCC, tak sa nemusíš zachovať nijako, dealer to vybaví za teba :-D

Keď nevidíš chipove príspevky, tak je to celé o tom, že sa tu snaží borcov, ktorí toho majú odohratého naživo (chcel som napísať milionkrát viac ako on, ale milionkrát 0 by sa rovnalo 0) docela dosť, o svojej pravde na základe tých silno obsiahlych Stanelyho pravidiel.

To, že nehral nikdy naživo je vec druhá, hlavné je, že je múdry ako rádio.

A ešte aj kope nožičkami a stále nevie predýchať, že Barvy upozornil support naňho, stále tu kvíka niečo o eštébakoch, bonzákoch a blá blá blá.

Tož, asi toto v skratke :-)

Inak myslím, že keď sa Vlado vráti z dovolenky, bude ten ban na chipa opäť trochu reálnejší :-)
Obrázok používateľa
TuKE

Poďakoval/li: 13 krát/58 krát

Re: Re: jop

Odoslaťod yegon 17 Aug 2008 08:11

hehe tak ho nakoniec niekto predsa len natrel? som o tom ani nevedel lebo jeho blog sa mi neviem preco (asi ze mi tam svieti ze 22 novych prispevkov = strata casu) nechce citat

epic
Obrázok používateľa
yegon

Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Ostatné

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 15 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!