Shanim oficialni pravidla ziveho pokeru
Počet príspevkov: 38 • Stránka 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Rebuy a addon
Ja mám otázku ohľadne rebuy a addon turnajov. Pokiaľ sa hrá rebuy turnaj s tým, že sa prvú hodinu dajú dokupovať žetóny a po hodine sa dá urobiť addon, tak ako je to na konci? Ak sa ukončí hodina, tak je možné v jednom okamihu urobiť aj rebuy a aj addon alebo už iba ten addon? Samozrejme za predpokladu, že mám menej chipov ako som mal pred začiatkom turnaja. Hm?
-
Hufelix - Príspevky: 332
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Rebuy a addon
Obvykle je po skončení periody na rebuy prestávka, počas ktorej si môžu hráči dokúpiť naraz rebuy aj addon.
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
Re: Rebuy a addon
teoreticky a niekde aj prakticky ano :)
- somNula
- Založený: Máj 2008
kazdy
kto nema v hlave prievan by si mal uvedomit, ze od zaciatku diskusie mame s yegonom obsahovo takmer identicke prispevky
takze yegon si tym ignorelistom v podstate nasil na seba budu :)
tuke,
tvoj subjektivny vyklad objektivnych skutocnosti je pokriveny viac ako ty sam
takze yegon si tym ignorelistom v podstate nasil na seba budu :)
tuke,
tvoj subjektivny vyklad objektivnych skutocnosti je pokriveny viac ako ty sam
- chipfeeder
- Založený: Dec 2007
csstrike
len cakaj cakaj, ochranca nazorovej jednoty. uz som to raz povedal a zopakujem to este raz. mna banovat netreba . staci, ak kompetentne osoby, ktore maju rozhodovacie prava na tomto portali povedia, aby som odisiel a hja sa tu uz neukazem. ale ak maju gule, malo by to byt aj zdovodnene s moznostou obhajoby.
samozrejme, ze to mozu urobit aj pinochetovsky ako ty, ale bilag moralneho uboziaka zostane potom na inej strane ako mojej
samozrejme, ze to mozu urobit aj pinochetovsky ako ty, ale bilag moralneho uboziaka zostane potom na inej strane ako mojej
- chipfeeder
Re: csstrike
mne je sumafuk, ze nesuhlasis a oponujes vatsine to je uplne ok, problem vidim niekedy v osobnych utokoch. S niekym diskutovat, vymienat si nazory je jedna vec a druha vec su niekedy uz osobne utoky na hrane. Ak raz niekto prekroci tuto hranicu leti ztadeto okamzite. Ty sa pohybujes zatial niekedy na hrane a preto zatial som nemal dovod banovat teba ani niekoho ineho. Ako to tu uz niekto pisal, diskusia nie je samozrejmost ale vysada a riadi sa urcitymi pravidlami. PEACE ]:->
- cstrike22
- Založený: Jan 2007
Re: Re: csstrike
ja s tebou suhlasim, ale suhlasis aj ty so mnou, ze osobny utok nie je ciste len nadavka ?
tie pravidla by mali byt aj verejne k dispozicii, nie? rad by som aj priame odkazy na nieco, co porusujem, a nie len subjektivne dojmy a hodnotenia 4 kamaratov ktori sa medzi sebou poznaju.
tie pravidla by mali byt aj verejne k dispozicii, nie? rad by som aj priame odkazy na nieco, co porusujem, a nie len subjektivne dojmy a hodnotenia 4 kamaratov ktori sa medzi sebou poznaju.
- chipfeeder
Počet príspevkov: 38 • Stránka 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 13 hostí.