Upswing vs. Downswing

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Upswing vs. Downswing

Odoslaťod admin 20 Aug 2008 12:04

Diskusia k článku: Upswing vs. Downswing

Každý hráč pokru ich už zažil. Bez ohľadu na to, aké limity hráte, či hráte turnaje alebo cash games, nevyhnete sa im. Víťazné šnúry, kedy vaše pokrové konto narastá (upswing) a na druhej strane  šnúry prehier, kedy vaše konto klesá (downswing)... .

Existencia obidvoch fenoménov v hre akou je poker je úplne prirodzená a samozrejmá. Poker ako hra, ktorej dlhodobý (i krátkodobý) výsledok je podmienený herným umením hráčov, faktorom šťastia a v neposlednej rade psychickou a emocionálnou odolnosťou, je odkázaný na striedanie upswingu(US) s downswingom (DS). Koľko však hráča stojí DS, resp. US pokiaľ sa s ním stretne na začiatku svojej pokrovej kariéry?DownswingVeľa hráčov začína svoju on-line pokrovú kariéru depozitom počiatočného vkladu do niektorej herni. Začne v nej hrávať, aby sa naučil základné princípy hry a zbieral skúsenosti. Veľakrát to...

[Zobraziť celý článok]
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Pekny clanok

Odoslaťod 7castle 20 Aug 2008 13:37

a inak tento tyzden urcite vyhravam, 3 sessions spolu -$600, kto je vacsi frajer :-D
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

Re: Pekny clanok

Odoslaťod APminer 20 Aug 2008 14:12

tak vic jak polovicu tvojich $ z DS mam asi ja ;-) - ale vracet asi nebudu :-D :-D
poslednich 14 dni jsem US na NL100 - ty male limity uz mne nebavily a tak jsem zvedl latku a ten nahore se zatim na mne kouka, jen nevim jak to bude az se otoci :-P asi prijde zase DS :-||
Obrázok používateľa
APminer

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 178 krát/100 krát

no

Odoslaťod yegon 20 Aug 2008 15:01

ja za posledne 3 dni -1300EUR :) ale co uz za par dni je to snad spat
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

hmm

Odoslaťod Tension182 20 Aug 2008 15:10

tak vy tu tocite ine prachy ale to bude asi tym ze mate odohrate podstatne viac ako ja, ja som prehral zatial sumy v par tisickach ale ta strata penazi ma vzdy mrzi no jedno je pravda a to ze prehrami penazi sa clovek uci ako hrat lepsie aby znova neprehral.. len zas DS ma uz castokrat aj odradza od depozitov ..
Tension182

Založený: Dec 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

tension

Odoslaťod chipfeeder 20 Aug 2008 15:15

na to je dobry jeden sposob.

nedepozituj, ale skus tie peniaze nahrat na freerolloch. zacnes si ich viac vazit a hned zacnes potom hrat zodpovednejsie. dobrovolne si to ztaz.

k teme sa nevyjadrujem, nezazivam teraz ani DS ani US . nagrindujem si par korun na nejaky buyin do vacsieho turnaja a zakazdym to splachnem do zachodu :)
chipfeeder

Re: hmm

Odoslaťod 7castle 20 Aug 2008 15:32

Hehe, jasne ze je to tym hranim, ja ked som zacinal pred rokom tiez som nehral rovno $38 turnaje :-D

Dolezite na tom je to, ze VIES, ze tie prehry su len sucastou variacie... cize toho, ze stastena kratkodobo v pokri lieta kade tade... Ked si si isty, ze to je len unluck, tak vlastne vies, ze kazda prehra ti len pripravuje vacsiu vyhru, ked sa to otoci. Ja som uz chvalabohu v takom stave, takze uz teraz sa len tesim na ten $1000 upswing, ktory pride cez vikend 8-)
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

Re: tension

Odoslaťod Tension182 20 Aug 2008 16:01

u mna to byvalo skor tak ze som si vazil viac svoje ako tie co som nahral na freeroloch.. v herniach kde hravam ani nie su nejake extra freeroly, zarabat po par dolaroch ma nebavilo
Tension182

Zábava

Odoslaťod Hufelix 20 Aug 2008 18:11

Ja hrajem viacmenej pre zábavu a pre pocit z víťazstva. Samozrejme, že je dobre, keď sa pri tom i nejaký ten dolárik pripíše na účet. Potom je to celkom pekné prilepšenie, že áno :).
Obrázok používateľa
Hufelix

Založený: Nov 2007

Re: no

Odoslaťod keso26 20 Aug 2008 19:16

..ty vole yegon, to si vazne siel behom 3 dni dole 13BI ?..kokos ved by ma porazilo :-D ..ja stresujem uz pri swingnutych 5BI :)

..btw, pekny clanok, super sa mi cital *THUMBS UP*
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Ďalšia

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!