[Zobraziť celý článok]
Upswing vs. Downswing
Upswing vs. Downswing
Diskusia k článku: Upswing vs. Downswing
[Zobraziť celý článok]
Každý hráč pokru ich už zažil. Bez ohľadu na to, aké limity hráte, či hráte turnaje alebo cash games, nevyhnete sa im. Víťazné šnúry, kedy vaše pokrové konto narastá (upswing) a na druhej strane šnúry prehier, kedy vaše konto klesá (downswing)... .
Existencia obidvoch fenoménov v hre akou je poker je úplne prirodzená a samozrejmá. Poker ako hra, ktorej dlhodobý (i krátkodobý) výsledok je podmienený herným umením hráčov, faktorom šťastia a v neposlednej rade psychickou a emocionálnou odolnosťou, je odkázaný na striedanie upswingu(US) s downswingom (DS). Koľko však hráča stojí DS, resp. US pokiaľ sa s ním stretne na začiatku svojej pokrovej kariéry?DownswingVeľa hráčov začína svoju on-line pokrovú kariéru depozitom počiatočného vkladu do niektorej herni. Začne v nej hrávať, aby sa naučil základné princípy hry a zbieral skúsenosti. Veľakrát to...
[Zobraziť celý článok]
-
admin - Príspevky: 22442
- Založený: Sep 2008
- Poďakoval/li: 132 krát/177 krát
Pekny clanok
a inak tento tyzden urcite vyhravam, 3 sessions spolu -$600, kto je vacsi frajer :-D
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
Re: Pekny clanok
tak vic jak polovicu tvojich $ z DS mam asi ja ;-) - ale vracet asi nebudu :-D :-D
poslednich 14 dni jsem US na NL100 - ty male limity uz mne nebavily a tak jsem zvedl latku a ten nahore se zatim na mne kouka, jen nevim jak to bude az se otoci :-P asi prijde zase DS :-||
poslednich 14 dni jsem US na NL100 - ty male limity uz mne nebavily a tak jsem zvedl latku a ten nahore se zatim na mne kouka, jen nevim jak to bude az se otoci :-P asi prijde zase DS :-||
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
hmm
tak vy tu tocite ine prachy ale to bude asi tym ze mate odohrate podstatne viac ako ja, ja som prehral zatial sumy v par tisickach ale ta strata penazi ma vzdy mrzi no jedno je pravda a to ze prehrami penazi sa clovek uci ako hrat lepsie aby znova neprehral.. len zas DS ma uz castokrat aj odradza od depozitov ..
- Tension182
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
tension
na to je dobry jeden sposob.
nedepozituj, ale skus tie peniaze nahrat na freerolloch. zacnes si ich viac vazit a hned zacnes potom hrat zodpovednejsie. dobrovolne si to ztaz.
k teme sa nevyjadrujem, nezazivam teraz ani DS ani US . nagrindujem si par korun na nejaky buyin do vacsieho turnaja a zakazdym to splachnem do zachodu :)
nedepozituj, ale skus tie peniaze nahrat na freerolloch. zacnes si ich viac vazit a hned zacnes potom hrat zodpovednejsie. dobrovolne si to ztaz.
k teme sa nevyjadrujem, nezazivam teraz ani DS ani US . nagrindujem si par korun na nejaky buyin do vacsieho turnaja a zakazdym to splachnem do zachodu :)
- chipfeeder
Re: hmm
Hehe, jasne ze je to tym hranim, ja ked som zacinal pred rokom tiez som nehral rovno $38 turnaje :-D
Dolezite na tom je to, ze VIES, ze tie prehry su len sucastou variacie... cize toho, ze stastena kratkodobo v pokri lieta kade tade... Ked si si isty, ze to je len unluck, tak vlastne vies, ze kazda prehra ti len pripravuje vacsiu vyhru, ked sa to otoci. Ja som uz chvalabohu v takom stave, takze uz teraz sa len tesim na ten $1000 upswing, ktory pride cez vikend 8-)
Dolezite na tom je to, ze VIES, ze tie prehry su len sucastou variacie... cize toho, ze stastena kratkodobo v pokri lieta kade tade... Ked si si isty, ze to je len unluck, tak vlastne vies, ze kazda prehra ti len pripravuje vacsiu vyhru, ked sa to otoci. Ja som uz chvalabohu v takom stave, takze uz teraz sa len tesim na ten $1000 upswing, ktory pride cez vikend 8-)
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
Re: tension
u mna to byvalo skor tak ze som si vazil viac svoje ako tie co som nahral na freeroloch.. v herniach kde hravam ani nie su nejake extra freeroly, zarabat po par dolaroch ma nebavilo
- Tension182
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 19 hostí.