Provokacia alebo slusnost?
Re: BarvyMAN
Inak nie je ani nevyhnutné hrať 16+ stolov, ja hrám 9 fast na Stars a v jednej session sa mi 2x stalo, že ma timeoutlo, keď som mal AA, trošku mrzuté, ale odvtedy vypínam vždy icq pred hrou :-)
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
oooo
barvyman nam pise konecne k veci :)
to s AA nemuselo byt schvalne, mozno hral minimalne 4 stoly naraz. mne sa uz raz stalo, ze som AA v podobnej situacii "foldol" , kedze som hral na 4 stoloch zaverecne fazy turnajov.
roche , tvoj pripad je v poriadku. mna zase taketo veci nevytacaju. to je normalna sucast strategie hry. ved kazdy z nas by bol cim vacsi chipleader, tym vacsi "hajzel" :)
mal si mat vacsie gule a callnut :-D
to s AA nemuselo byt schvalne, mozno hral minimalne 4 stoly naraz. mne sa uz raz stalo, ze som AA v podobnej situacii "foldol" , kedze som hral na 4 stoloch zaverecne fazy turnajov.
roche , tvoj pripad je v poriadku. mna zase taketo veci nevytacaju. to je normalna sucast strategie hry. ved kazdy z nas by bol cim vacsi chipleader, tym vacsi "hajzel" :)
mal si mat vacsie gule a callnut :-D
- chipfeeder
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
sakra
ja nie som opakovaci somar, len som nemal predosle prispevky vysvietene :)
- chipfeeder
- Založený: Dec 2007
Re: Re: BarvyMAN
Wow, timeoutnuty monster >:o To sa mi stalo raz v zivote, a to spustilo najvacsi tilt aky si pamatam... ovela horsie ako nejaky suckout supera na riveri...
Inak Yegon, Tuke, mate pravdu, aj ja som uz zvazoval vypnut chat... ale nespravil som to kvoli 2 veciam. Z casu na cas si pokecam s nejakym 2+2 regom, aspon sa pozdravime, je to take mile. Druha vec je, ze prave ked zazijem nejaku haluz, tak to vyventilujem tak, ze napisem "nh", fishka odpise "ty", ja uz som kludny a vsetci sme spokojni :-D
Inak Yegon, Tuke, mate pravdu, aj ja som uz zvazoval vypnut chat... ale nespravil som to kvoli 2 veciam. Z casu na cas si pokecam s nejakym 2+2 regom, aspon sa pozdravime, je to take mile. Druha vec je, ze prave ked zazijem nejaku haluz, tak to vyventilujem tak, ze napisem "nh", fishka odpise "ty", ja uz som kludny a vsetci sme spokojni :-D
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
xxx
1) chat si nikdy nevypinam, je casto krat pre mna zdrojom extra informacii
2) co sa tyka slowrollu online, nechapem ludi, ja osobne necakam ani stotinu sekundy aby som cisto nahodou neprisiel o big pot koli disconnectu a pod...
2) co sa tyka slowrollu online, nechapem ludi, ja osobne necakam ani stotinu sekundy aby som cisto nahodou neprisiel o big pot koli disconnectu a pod...
- Lose
- Založený: Jan 2007
Re: Re: xxx
hravam 5-6 stolov 6max, na niektorych hernach mam pusteny iba chat :-D, co sa tyka infa, chlapik betne ja viem ze som beat ale chcem info tak napr mu napisem ze foldujem slabe Eso aj ked som ho nemal, a vela krat sa ti stane ze ti ukaze blaf aby ti ukazal ako ta dostal a podobne, pripadne ho vyhecujes do allinu ked vies co na neho zabera. Vela krat sa aj viem hadat, je to cielene na vyprovokovanie akcie, potom dost hracov hra osobku a nerozmysla naplno, neviem ci som aspon trochu priblizil o com tocim O:-)
- Lose
- Založený: Jan 2007
Re: Re: Re: xxx
Hm, neviem, pri 6 stoloch si nedokážem predstaviť, že si tam z rybami dopisujem, kvôli tomu, aby mi ukazovali karty.
IMO je lepšie sa sústrediť na veľkosť ich betov, čo napovie často omnoho viac ako to, či mi ukážu alebo neukážu :-)
IMO je lepšie sa sústrediť na veľkosť ich betov, čo napovie často omnoho viac ako to, či mi ukážu alebo neukážu :-)
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.