Provokacia alebo slusnost?
Onlineisti
ach ach počitačoví maniaci,
ak ťa vytočí " Ty" na OBRAZOVKE !!! v moment ked prehráš napr, celý bank, ako potom nervovo chceš zvládnuť napr. cash naživo, kde aj úsmev súpera je cielený na to , aby ťa rozladil, nieto ešte rozne poučovania ako si mal hrať, podjeby... a iné bežne používané pokerzbrane.
Radšej pozri cez okno je krásne, slniečko svieti, vezmi kočku k riečke, zahraj si s ňou trebárs žolíka alebo čierného petra napr. o pusu..... ALE HLAVNE ŽI!!!
ahoj Jano
ak ťa vytočí " Ty" na OBRAZOVKE !!! v moment ked prehráš napr, celý bank, ako potom nervovo chceš zvládnuť napr. cash naživo, kde aj úsmev súpera je cielený na to , aby ťa rozladil, nieto ešte rozne poučovania ako si mal hrať, podjeby... a iné bežne používané pokerzbrane.
Radšej pozri cez okno je krásne, slniečko svieti, vezmi kočku k riečke, zahraj si s ňou trebárs žolíka alebo čierného petra napr. o pusu..... ALE HLAVNE ŽI!!!
ahoj Jano
- JanozMT
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Onlineisti
Hehe Jano, mna to urcite dnes uz nerozhadze, ale je to podla mna proti etike, rovnako ako vsetko to co pises, slowroll, teatralne vyskakovanie po suckoute na river... a to ze to robi vela ludi nie je argument na to, aby som to robil ja.
A online poker je naopak cesta k tomu, aby si mohol zobrat "kocku k rieke" aj hocikedy o 11 doobeda, ked su vsetci ostatni niekde zavreti v kancli ;-)
A online poker je naopak cesta k tomu, aby si mohol zobrat "kocku k rieke" aj hocikedy o 11 doobeda, ked su vsetci ostatni niekde zavreti v kancli ;-)
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
Re: Onlineisti
To Vam fakt prajem zazit. Ked prehrate v live cashi obrovsky pot - radovo 10k a napriklad profesor (jeden z KE top hracov) Vam s radostou oznami ze ste na medailovom druhom mieste. To su "krasne momenty".
Ja hram aj live aj online, ale neda sa to porovnat. Live poker nic nenahradi. Je zaujimave ze ludia sa vacsinou nudia pri live pokri, lebo online sa hra viac handov. Mna zas nudi online ked hram dlhsie. Ziadne vtipky, whiskey a ine veci ktore ponuka live. Tolko k mojmu ani sam neviem kde smerujucemu prejavu. Pravdupovediac uz nejake pohariky uz v sebe mam.
Ja hram aj live aj online, ale neda sa to porovnat. Live poker nic nenahradi. Je zaujimave ze ludia sa vacsinou nudia pri live pokri, lebo online sa hra viac handov. Mna zas nudi online ked hram dlhsie. Ziadne vtipky, whiskey a ine veci ktore ponuka live. Tolko k mojmu ani sam neviem kde smerujucemu prejavu. Pravdupovediac uz nejake pohariky uz v sebe mam.
- tommyKE
- Založený: Júl 2008
- Poďakoval/li: 3 krát/4 krát
Re: Re: Onlineisti
keby som mal osobne porovnat live vs online, tak live hram pre zabavu, a online pre prachy...
vzdy si budem mysliet ze live poker je jednoducho drahy, aj ked je relativne lahsie beatable, kedze je 10x pomalsi ako online tak aj variacia viac boli... A co fakt neznasam su pomaly live hraci...
vzdy si budem mysliet ze live poker je jednoducho drahy, aj ked je relativne lahsie beatable, kedze je 10x pomalsi ako online tak aj variacia viac boli... A co fakt neznasam su pomaly live hraci...
- Lose
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: Re: Onlineisti
Myslim ze podobne, online je ovela spolahlivejsie pokial ide o stabilny prijem...
ALe live je live, a dobry hrac tam ma urcite vacsi ROI, akurat aj vacsiu variaciu... teda mensiu len pri tej pomalosti vlastne vacsiu :-)
No uz nech je ten prvy septembrovy tyzden...
ALe live je live, a dobry hrac tam ma urcite vacsi ROI, akurat aj vacsiu variaciu... teda mensiu len pri tej pomalosti vlastne vacsiu :-)
No uz nech je ten prvy septembrovy tyzden...
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.