Provokacia alebo slusnost?

Čo sa inde nehodí, no stále je to diskusia o pokri

stabilný príjem?

Odoslaťod JanozMT 22 Aug 2008 11:33

Sorry, že som tak sprostý, neetický, zvedavý....
ak niekto ma tu odvahu pochválit sa, koľko je ten "stabilný príjem na nete" napr. za mesiac?
Lebo pravdupovediac online som v hlbokom mínuse a naživo vysokom pluse. Kde robím chybu? Alebo je to len tak nastavené??
7castle, jasné etika je super, ale ešte krajší je krásny, ale hlavne inteligentný podjeb, po ktorom sa súper aspoň na hoďku "zosype" LOL*IN LOVE*

PS. TommyKE prečo si už konečne neprídeš zahrať k nám do klubu. napr včera bol veľmi dobrý turnaj 300R/A, alebo zároveň cash 200-400 NL.
JanozMT

Založený: Dec 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Re: stabilný príjem?

Odoslaťod Spasskij 22 Aug 2008 11:49

vcera 2 a pol hodky v pluse 110 dolacov ;) measacne netusim :)
Spasskij

Založený: Feb 2008
Poďakoval/li: 4 krát/0 krát

Re: stabilný príjem?

Odoslaťod yegon 22 Aug 2008 12:16

no myslim ze 7castle tym chcel povedat ze ak niekto hra povedzme cash game 4 hodky denne tak online za mesiac odohra cca 70.000 ruk a ak vie co robi tak to ze by bol niektory mesiac v minuse sa stane velmi velmi vynimocne, mozno nikdy

na druhej strane live 4 hodiny denne znamena za mesiac asi 5000 ruk a to je tak strasne malo ze mozes byt v pluse ale rovnako dobre mozes byt aj 10-20 buyinov v minuse - urcite budes mat viac stratovych mesiacov ako online hrac ktory variance rozpusti vo velkom pocte odohratych ruk

co sa tyka doberania si superov pocas hry tak nic proti tomu nemam ak je to robene v priatelskej atmosfere a vsetcia vedia ze je to zabava - ak je to myslene vazne a robene s umyslom rozhodit supera (styl tonyG) tak to nemusim a s takym clovekom by som nehral lebo by mi to kazilo radost z hry
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

janozmt

Odoslaťod tommyKE 22 Aug 2008 14:42

povedal som aj profesorovi nech mi dava vediet, ked sa hra u Vas cash. Vcera ma volal, ale nedalo sa. Najblizsie verim ze pridem.
tommyKE

Založený: Júl 2008
Poďakoval/li: 3 krát/4 krát

YEGON

Odoslaťod JanozMT 23 Aug 2008 12:05

Takže v podstate online hráči sú všetci plusoví /iba ja som asi tlk, že mám mínus/! škoda len, že všetkých hráčov čo stretávam na živo 95% sú v strate!!>:o
Ešte zaujímavý postreh minulú jeseň na 2,5 mil garatie na FulTilte z cca 3500 hráčov boli 6 hráči z tímu FulTilt. Kurva, žeby boli takí dobrí, alebo je to najjednodukšie sponzorstvo - ZA CUDZIE! Technický to zariadit asi nebude problém:;-)
JanozMT

Plus

Odoslaťod Hufelix 23 Aug 2008 12:20

Ja som za posledné tri mesiace 25000 Sk v pluse, ale ja hrávam len o drobné :-||.
Obrázok používateľa
Hufelix

Založený: Nov 2007

Jano

Odoslaťod 7castle 23 Aug 2008 13:40

Niet co dodat, Yegon to vystihol... tym ze hras online ovela viac ruk, tak ovela lahsie eliminujes variaciu, a ked si dobry, tak ovela skor sa to moze prejavit.

Nechapem ako je mozne, ze si online v minuse... mozno si live strasny lucker :-) alebo hras so slabymi hracmi ;-)
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

janozmt

Odoslaťod yegon 23 Aug 2008 15:55

jano asi si prehliadol podmienku "ak vie co robi" - lebo drviva vacsina hracov co hra online nevie co robi - preto vacsina je v minuse :)

inak ty si turnajovy hrac ak sa nemylim - kolko mas odohratych online turnajov? Predpokladam ze online hras turnaje s ovela vacsim poctom ucastnikov nez live - mozno dokonca radovo vacsim. Potom aj variance je ovela vacsia a ked nehras 20-30 turnajov denne tak ti moze trvat x rokov kym sa dozvies svoje skutocne ROI.

BTW ty si ten co vycistil tie rakuske turnaje posledne ze?

By ma len zo zvedavosti zaujimalo ked spocitas tri svoje najvacsie vyhry tak ci ten sucet je len kvapka v mori tvojho zisku alebo tvori jeho podstatnu cast. Ja by som tipoval ze to bude to druhe - a si zober ze co ak by si prehral 3 coinflipy a nevyhral by si nic ani v jednom z tych troch turnajov. Turnaje su svina :) stastie hra obrovsku rolu a ked nemas odohrate tisice turnajov tak tazko hovorit o ziskoch a stratach.
Obrázok používateľa
yegon

Re: janozmt

Odoslaťod JanozMT 23 Aug 2008 19:42

Súčet výhier v 3 najvačších živ.turnajov tvorí len asi jednú štvrtinu toho, čo som prehral online a asi jednú desatinu toho, čo som vyhral v cash na živo.
To ani nehovorím, že na nete som za 3 roky vyhral min. 15 turnajov s vkladom 100 USD. Poslesné pekné Lóve sypli na PP milion /640 us/kde som bol z 2068 hráčov 9.- okolo 17.000,-us. A AJ NAPRIEK tomu začínam mať čoraz viac pochybnosti, že net je asi ojeb!!!
To, že niektoré online spol. "vytvárajú" špecialne "pekné" hry /napr B**n / je absolútne jasné.
JanozMT

Re: Re: janozmt

Odoslaťod yegon 23 Aug 2008 20:01

cudujem sa ti ze teda online este hras - ved z toho nemozes mat radost ked mas stale pochybnosti ci je vsetko ok.

uz sa to rozoberalo x krat kde kade a urcite k nejakemu 100% istemu zaveru nedospejes - podla mna je to hlavne o tom co si clovek mysli. Ak by som si myslel ze je to podvod tak nehram - naco si robit stresy - hlavne ked live ti pekne vynasa.
Obrázok používateľa
yegon

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Ostatné

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 7 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!