Provokacia alebo slusnost?
Re: Re: Re: janozmt
ha ha, niečo stále hrať musíš, a keďže naživo to na Slovensku je zaujímavé tak 5-6x do mesiaca..... ostava net.
Stresy?? čo je to?? Veď poker je zábava. Apropo podvod, pozri, tí čo hrajú ruletu a automaty dopredu vedia, že nemajú šancu a hrajú, zabávajú sa. /z niekoho musí žiť aj predná hora, nie?/
Ale vážne, nepoznám veľa hráčov v pluse na nete!
Stresy?? čo je to?? Veď poker je zábava. Apropo podvod, pozri, tí čo hrajú ruletu a automaty dopredu vedia, že nemajú šancu a hrajú, zabávajú sa. /z niekoho musí žiť aj predná hora, nie?/
Ale vážne, nepoznám veľa hráčov v pluse na nete!
- JanozMT
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
janozmt
ako tak čítam, nemôžem sa s Tebou v limitoch rovnať, keďže Ty mastíš turnaje s buyinom 100USD, zatiaľčo ja hrávam od 3-30USD SNG a MTT. Ale ja hrávam čisto turnaje, cash som už úplne zavrhol a nehral som ho už asi 1/2 roka.
Za tie 2 roky, čo hrávam online poker som v pluse a ako sa pozerám na svoju štatistiku, tak väčšina z vyhraných peňazí pochádza práve z turnajov. Aj keď tiež mám niekdy pocit, že to herne robia naschvál a v AI preflop má výrazne lepšia ruka menšie percento úspešnosti ako horšia, verím, že aj online pokrom sa dá uživiť.
Možno raz aj mňa... :-X
Za tie 2 roky, čo hrávam online poker som v pluse a ako sa pozerám na svoju štatistiku, tak väčšina z vyhraných peňazí pochádza práve z turnajov. Aj keď tiež mám niekdy pocit, že to herne robia naschvál a v AI preflop má výrazne lepšia ruka menšie percento úspešnosti ako horšia, verím, že aj online pokrom sa dá uživiť.
Možno raz aj mňa... :-X
-
roche01 - Príspevky: 643
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/4 krát
everybodys shark overhere
je fakt zaujimave sledovat ako kazdy online hrac je tu v pluse a ako vsetci co tu pisu chytaju nejake fishky. Myslim si ze dobry pokrovy hrac sa prejavi pri zivych cash games a turnajoch s vyssimi BI. Vtedy su rozhodnutia trosku vaznejsie ako pri nejakych freeroloch alebo 2usd sng. Samozrejme uznam aj uspesneho online hraca. Ale o nejakych vaznejsich uspechoch online som tu este necital (cest vynimkam). Ja viem len o dvoch uspesnych Slovakoch na medzinarodnej urovni. A bolo to live. A teraz ma zabite
- tommyKE
- Založený: Júl 2008
- Poďakoval/li: 3 krát/4 krát
Re: everybodys shark overhere
die :)
hehe - preco vlastne chces aby sme ta zabili??
hehe - preco vlastne chces aby sme ta zabili??
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: everybodys shark overhere
hmm, zabiť sa Ťa nechystám (zatiaľ]:->).
Len nevidím problém, prečo by väčšina hráčov nemohla byť na tomto fóre v pluse!? Veď ak hrám napr. 5 rokov poker a mám zisk 5 USD stále som v pluse, nie?! Ak si všimneš, väčšina sa pochváli, že je celkovo v pluse, ale málokto napíše koľko to v pluse je a za akú dlhú dobu.
A s tým ostatným, čo píšeš, sa dá len súhlasiť. Live je to niečo úplne iné a na medzinárodnej úrovni zatiaľ tiež veľa Slovákov neexceluje. Ale verím, že aj to časom príde...
P.S.: A pozitívne posty o tom, ako sú hráči v pluse sú myslím dôležité. Ak príde na fórum začínajúci hráč a čital by len o samých prehrách, vybielených účtoch a hlbokých stratách, asi by väčšiu pozornosť tejto hre nevenoval. Takto vidí (a my ostatní tiež), že sa to dá a nie je to všetko len o šťastí...
Toť môj názor...:):-D
Len nevidím problém, prečo by väčšina hráčov nemohla byť na tomto fóre v pluse!? Veď ak hrám napr. 5 rokov poker a mám zisk 5 USD stále som v pluse, nie?! Ak si všimneš, väčšina sa pochváli, že je celkovo v pluse, ale málokto napíše koľko to v pluse je a za akú dlhú dobu.
A s tým ostatným, čo píšeš, sa dá len súhlasiť. Live je to niečo úplne iné a na medzinárodnej úrovni zatiaľ tiež veľa Slovákov neexceluje. Ale verím, že aj to časom príde...
P.S.: A pozitívne posty o tom, ako sú hráči v pluse sú myslím dôležité. Ak príde na fórum začínajúci hráč a čital by len o samých prehrách, vybielených účtoch a hlbokých stratách, asi by väčšiu pozornosť tejto hre nevenoval. Takto vidí (a my ostatní tiež), že sa to dá a nie je to všetko len o šťastí...
Toť môj názor...:):-D
-
roche01 - Príspevky: 643
- Poďakoval/li: 7 krát/4 krát
Re: Re: everybodys shark overhere
Ja napríklad svoje výsledky viem pekne doložiť, keďže všetko, čo odohrám si aj zapisujem. Dokonca mám na to vytvorené "špeci" tabuľky :). Napríklad cash som dlho predlho vôbec nehral, ale Leaderboard turnaj na SJ ma to hrať prinútil a prišiel som tomu na chuť. Keďže hrajem nižšie limity, tak zisk mi síce nerastie míľovými krokmi, ale pekne postupne. Má to však tú výhodu, že ja práve nemávam nejaké zásadné down a up. V podstate je pravidelné prilepšenie.
-
Hufelix - Príspevky: 332
- Založený: Nov 2007
Tommy KE
1. Mas pravdu v tom, ze vysledky hracov su ovela horsie ako pisu. Je to preto, ze na internete je kazdy frajer, takze sa tvari ako plusovy hrac, ale aj preto, ze ludia si nepamataju dobre, zabudaju kolko depozitli, etc. Takisto sa za plusovych hracov radi povazuju ti, co do pokru nic nevlozili, zacali freerolmi, dnes maju $100 a maju pocit ze je to "zisk", hoci su to vlastne len bonusy a v hre su v minuse.
2. Urcite je tu zopar ludi co su v pluse, ale je to ako pise Roche, proste malo za velmi dlhe obdobie, cize tazko hovorit o nejakych "winning playeroch".
3. Skutocne spickovi online hraci to neriesia na pokerportali. Nie je ich vela na SK ale su. Jasne ze nemaju "uspechy", lebo sa bavime o cast/sng hracoch co su v brutalnych plusoch, nie o nahodnom 7. mieste v Sunday Million.
4. A ver mi, ze skutocne dobry pokrovy hrac sa prejavi vsade :-) Akurat skutocne dobry hrac by bol hlupy, keby isiel hrat do live klubu 50/100 na jeden stol, ked moze hrat doma 4 stoly 3/6, odohrat 20x tolko ruk a mat 15x taky winrate.
;-) 8-)
2. Urcite je tu zopar ludi co su v pluse, ale je to ako pise Roche, proste malo za velmi dlhe obdobie, cize tazko hovorit o nejakych "winning playeroch".
3. Skutocne spickovi online hraci to neriesia na pokerportali. Nie je ich vela na SK ale su. Jasne ze nemaju "uspechy", lebo sa bavime o cast/sng hracoch co su v brutalnych plusoch, nie o nahodnom 7. mieste v Sunday Million.
4. A ver mi, ze skutocne dobry pokrovy hrac sa prejavi vsade :-) Akurat skutocne dobry hrac by bol hlupy, keby isiel hrat do live klubu 50/100 na jeden stol, ked moze hrat doma 4 stoly 3/6, odohrat 20x tolko ruk a mat 15x taky winrate.
;-) 8-)
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
Re: Tommy KE
v 4. bode si hodil dost zaujimavu myslienku, ovsem nesuhlasim stebou (kedze sa na to pozeras len z pohladu ziskovosti). predsa live cash / turnaj je aj o tom ze si trocha medzi ludmi oddychnes, odreagujes sa atd..
co poznam ludi, tak ci tak po tom turnaji pridu domov a mastia este cash a dohanaju co sa da :D
co poznam ludi, tak ci tak po tom turnaji pridu domov a mastia este cash a dohanaju co sa da :D
- somNula
- Založený: Máj 2008
Re: Re: Tommy KE
7castle to myslel tak, ze pokud hrajes na zisk, je online urcite lepsi. Pro zabavu potom kazdemu, co jeho jest. Ja bych trebas na zivo mimo particek s prateli nehral, protoze je to nudne a ubijejici.
Myslim, ze z pravidelne prispivajicich ucastniku zde na PP je jiz nekolik pokerovych milionaru (ve slovenskych korunach) - tj. hracu, kteri vygenerovali cisty zisk v tomto radu.
Myslim, ze z pravidelne prispivajicich ucastniku zde na PP je jiz nekolik pokerovych milionaru (ve slovenskych korunach) - tj. hracu, kteri vygenerovali cisty zisk v tomto radu.
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.