Provokacia alebo slusnost?
Re: Re: Re: Re: Re: Re:
urcite by som sa snazil hrat tight,musim tam este par krat ist pozriet(zajtra tam idem na turnaj) a porozmyslam,keby som obmedzil ostatne konicky tak tych 5k dam za par mes.nejako dokopy
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
TommyKE
Oki, zacina to tu byt trochu bludny kruh, ale ja rad diskutujem :-)
Myslim ze na seba nemusim utocit a mozeme sa dohodnut. Ja som urcite netvrdil, ze dobri hraci hraju na low limitoch, urcite nie dlhodobo. Ja akurat tvrdim, ze je normalne ze tam ZACINAJU. Evidentne to nie je pripad KE cash hracov, co vobec nevadi, len tvrdim, ze tym, ze nemaju BR vyhraty cez poker, tak je mensia pravdepodobnost, ze budu dobri, ako naopak :-)
Pozri, moja zakladna teoria je zalozena na 3 veciach:
1. Online hra nie je rigged, takze kto je dobry live, musi byt dobry aj online.
2. Kto tvrdi, ze online je rigged, nie je dobry hrac.
3. Variacia je rovnaka, ale live hrac radovo menej ruk, cize trva ovela dlhsie.
4. Pre winning playera je pokial ide o $$ ovela lepsie hrat online.
Vsetci skutocne dobri hraci co ja poznam (neprispievaju na toto forum btw) su online profici a na live cash nemaju cas. Preto nikdy nepridu ani k vam.
Ty stale tvrdis, ze ste tam dobri, LEBO hrate vysoky cash, a zaroven uznavas, ze online ti to nejde, co napisal aj Oliviero, a dokonca aj Jano. Neviem ci ste relevanta vzorka ale pre mna ste 3 z troch. Kedze pre mna je nepochopitelne ako moze byt dobry hrac live zly/priemerny na nete, urobil som si pre seba zaver, ze asi velmi dobri nebudete. Ja som rovnako uspesny v live aj online, mne to je jedno, 90% hracov nema sajnu tam ani tam.
To ze som si nakoniec rypol zo Strikom bolo len take podpichnutie :-) Jasne ze on by to nenapisal, on je skromny chlapec.
:-D
Myslim ze na seba nemusim utocit a mozeme sa dohodnut. Ja som urcite netvrdil, ze dobri hraci hraju na low limitoch, urcite nie dlhodobo. Ja akurat tvrdim, ze je normalne ze tam ZACINAJU. Evidentne to nie je pripad KE cash hracov, co vobec nevadi, len tvrdim, ze tym, ze nemaju BR vyhraty cez poker, tak je mensia pravdepodobnost, ze budu dobri, ako naopak :-)
Pozri, moja zakladna teoria je zalozena na 3 veciach:
1. Online hra nie je rigged, takze kto je dobry live, musi byt dobry aj online.
2. Kto tvrdi, ze online je rigged, nie je dobry hrac.
3. Variacia je rovnaka, ale live hrac radovo menej ruk, cize trva ovela dlhsie.
4. Pre winning playera je pokial ide o $$ ovela lepsie hrat online.
Vsetci skutocne dobri hraci co ja poznam (neprispievaju na toto forum btw) su online profici a na live cash nemaju cas. Preto nikdy nepridu ani k vam.
Ty stale tvrdis, ze ste tam dobri, LEBO hrate vysoky cash, a zaroven uznavas, ze online ti to nejde, co napisal aj Oliviero, a dokonca aj Jano. Neviem ci ste relevanta vzorka ale pre mna ste 3 z troch. Kedze pre mna je nepochopitelne ako moze byt dobry hrac live zly/priemerny na nete, urobil som si pre seba zaver, ze asi velmi dobri nebudete. Ja som rovnako uspesny v live aj online, mne to je jedno, 90% hracov nema sajnu tam ani tam.
To ze som si nakoniec rypol zo Strikom bolo len take podpichnutie :-) Jasne ze on by to nenapisal, on je skromny chlapec.
:-D
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
hehe
toto mi pripomina hadky v skolke
- "a ja zavolam svojho brata ten ta prehodi cez plot"
- "a ja zavolam svojho a ten je vacsi a prehodi cez plot teba aj tvojho brata"
naco???? myslite si ze sa takto dostanete k nejakemu rieseniu ze kto je lepsi? LOL. Ako keby na tom zalezalo. Nech si v Kosiciach hraju 200/400, nech si online hraju 0.01/0.02
trosku ste sa dostali daleko od temy diskusie nie? :)
- "a ja zavolam svojho brata ten ta prehodi cez plot"
- "a ja zavolam svojho a ten je vacsi a prehodi cez plot teba aj tvojho brata"
naco???? myslite si ze sa takto dostanete k nejakemu rieseniu ze kto je lepsi? LOL. Ako keby na tom zalezalo. Nech si v Kosiciach hraju 200/400, nech si online hraju 0.01/0.02
trosku ste sa dostali daleko od temy diskusie nie? :)
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: saxana
Ides Tommy naloz im !!lol
P.S ako pamatam cstrike v KE na turnaji rychlo isiel pa:)
chlapci aj tak je to jedno ,vsetci sa stretneme pri jednom stole,slabsi pri 0.000000001/0.0000000002+(buy in do 100sk) lepsi vedla mnaa tommyho:))
P.S ako pamatam cstrike v KE na turnaji rychlo isiel pa:)
chlapci aj tak je to jedno ,vsetci sa stretneme pri jednom stole,slabsi pri 0.000000001/0.0000000002+(buy in do 100sk) lepsi vedla mnaa tommyho:))
- oliviero
- Založený: Feb 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Oliviero
Nemusis byt osobny, myslim ze nie je dovod. Toho Vladka som uz vobec nepochopil. Pozname sa?
Nepisal si aky si bol uspesny, napisal si ze veris online pokru na 50%. To pisu ludia, co prehravaju, lebo keby si bol dlhodobo winning player, asi by si to nepisal, nie?
No ved napis ako to je. Vyhraval si tisice $ a napriek tomu si mal pocit ze je to rigged?
JanaMt som stretol raz v zivote, mal som z neho dobry dojem, bol zasluzene na FT, verim ze je dobry, a respektujem jeho vysledky. Ak ale nie je uspesny na nete, je to zvlastne. Mozno existuju vynimky, ktorych problem s online nie je v samotnom pokri, ale v niecom inom (technicke schopnosti, sustredenie, neviem).
Nepisal si aky si bol uspesny, napisal si ze veris online pokru na 50%. To pisu ludia, co prehravaju, lebo keby si bol dlhodobo winning player, asi by si to nepisal, nie?
No ved napis ako to je. Vyhraval si tisice $ a napriek tomu si mal pocit ze je to rigged?
JanaMt som stretol raz v zivote, mal som z neho dobry dojem, bol zasluzene na FT, verim ze je dobry, a respektujem jeho vysledky. Ak ale nie je uspesny na nete, je to zvlastne. Mozno existuju vynimky, ktorych problem s online nie je v samotnom pokri, ale v niecom inom (technicke schopnosti, sustredenie, neviem).
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
Rozdiel
Jeden rozdiel medzi online a live predsa len je a to v počte odohraných hier za rovnaký čas. Live je preto náchylnejší na výhry šťastlivcov a čím kratšie levely na blindoch, tak tým väčšia šanca pre takého šťastlivca, že to nakoniec celé aj vyhraje. Niečo podobné ako turbo turnaje na on-line.
-
Hufelix - Príspevky: 332
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
skoda
bol som vo stvrtok v KE na turnaji a mal som tam kamarata ktory je ako sa povie "za vodou",a rozmyslal som,ze by sme isli zahrat CG,ale on sa chvilu dival na turnaj a moc ho to nezaujalo,tak sme isli do Casina,nechal tam za cca 20 min. 60k a bez pokazenej nalady sme sa sli najest,ja som hral chvilu poker tam ale to je nuda
aspon by som zistil aki hraci tam naozaj hraju,nabuduce ho prehovorim,len neviem ci sa este tohto roku dostanem do Ke
aspon by som zistil aki hraci tam naozaj hraju,nabuduce ho prehovorim,len neviem ci sa este tohto roku dostanem do Ke
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Re: TommyKE
7domčekov, dovolím si trochu nesúhlasiť s tým, že kto je dobrý live, musí byť dobrý online.
Si vieš predstaviť, že posadíš live hráča, ktorý hráva napr. v Hrone 1/2€ k online stolu NL200 na PS/FT?
On sa tam bude cítiť ako Alenka v krajine zázrakov, pretože zatiaľ čo pri live CG sa väčšinou viac tight, tak pri online (>NL100) je to neustály 3bet, 4bet, bluffraise vs. bluffreraise, časté pushovanie etc.
IMO, aj keď niekto môže byť v pluse live, neznamená, že bude v pluse online, čo vlastne aj borci z KE potvrdili.
Naopak, ak je niekto dobrý online, tak väčšinou to live zvládne ľahšie.
Chvíľku trvá, pokiaľ si zvykne na to, že 3bet a cbet nefungujú tak dobre ako online a že za štandarný otvárací bet na UTG tam dostane asi 5 zákazníkov, ale tomu sa dokáže omnoho rýchlejšie prispôsobiť ako live hráč online hre.
Si vieš predstaviť, že posadíš live hráča, ktorý hráva napr. v Hrone 1/2€ k online stolu NL200 na PS/FT?
On sa tam bude cítiť ako Alenka v krajine zázrakov, pretože zatiaľ čo pri live CG sa väčšinou viac tight, tak pri online (>NL100) je to neustály 3bet, 4bet, bluffraise vs. bluffreraise, časté pushovanie etc.
IMO, aj keď niekto môže byť v pluse live, neznamená, že bude v pluse online, čo vlastne aj borci z KE potvrdili.
Naopak, ak je niekto dobrý online, tak väčšinou to live zvládne ľahšie.
Chvíľku trvá, pokiaľ si zvykne na to, že 3bet a cbet nefungujú tak dobre ako online a že za štandarný otvárací bet na UTG tam dostane asi 5 zákazníkov, ale tomu sa dokáže omnoho rýchlejšie prispôsobiť ako live hráč online hre.
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
tuke
to co si opisal je len zhrnutie znamej pravdy ze hraci na rovnakych limitoch su live v priemere slabsi ako online co je sposobene tym ze live hru vela ludi berie ako zabavu za ktori su ochotni ci zaplatit teda pocet ryb je live vacsi
myslim ze 7castle chcel povedat ze nie je dovod aby dobry live hrac dlhodobo prehraval online na primeranom limite povedzme 200/400 live hrac by nemal mat problem porazat NL400-600
myslim ze 7castle chcel povedat ze nie je dovod aby dobry live hrac dlhodobo prehraval online na primeranom limite povedzme 200/400 live hrac by nemal mat problem porazat NL400-600
-
yegon - Príspevky: 8010
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.