Provokacia alebo slusnost?

Čo sa inde nehodí, no stále je to diskusia o pokri

back

Odoslaťod oliviero 25 Aug 2008 23:49

som s5 zo sichty 1k freezout kua zase trpezlivost
chyba :(4.m z 28 nie je zle, ale na to ze som bol cheapleader je to na <>,no ale vidim,ze sa to tu pekne rozbehlo:))len tolko chcem,ze co povedal janozmt niet k tomu co dodat je to a 100000% tak!!!ostatni sledujte videa na micro limit a verte tomu ,adios amigos,lol
oliviero

Založený: Feb 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Re: Re: Re: apiku

Odoslaťod APminer 25 Aug 2008 23:52

ja jsu hetero ;-) :-D
Obrázok používateľa
APminer

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 178 krát/100 krát

Re: janozmt

Odoslaťod TuKE 26 Aug 2008 00:00

2. nebude to tým, že na internete odohráš Xkrát viac rúk?

3. "za 3 hodiny live nezahráš NIEKEDY ani jednú poriadnú ruku"
Yo, to súhlasí, za tým si stojím.
3 hodiny x 30 rúk/hodina = 90 rúk.
Za 90 rúk som vďačný ak trafím 2-3 stredné páry, nejaké tie suited connectory a možno jeden vyšší pár.
Poriadna ruka = mohutný pot, >250BB.

Pri liveCG sa snažím hrať supertight superaggresive, čiže áno, niekedy za tri hodiny odohrám iba jednu jedinú ruku, pretože nevidím nejaký ohromný prínos v tom sa blázniť s rybami s marginálnymi rukami.

Samozrejme, pokiaľ colddeck trvá niekedy aj 8 hodín, tak človekovi sa potom aj to 52s zdá celkom hrateľné a občas aj ja podľahnem.

4. Myslím, že sa s ním už poznáš, ale ak na tom budeš trvať, tak ti ho ukážem :-)

5. Ja tvrdím, že nepodvádza herňa, čo sa samozrejme dá dokázať aj na dlhodobých štatistikách, ktoré má väčšina hráčov uložených v trackeri.
To, že existujúci podvodníci, ktorí to neustále skúšajú je bohužiaľ fakt, preto radšej hrávam v herni, kde viem, že to prísne trestajú a pokiaľ vidím náznak toho, že by niekto mohol hrať collusion, tak sa dá zavolať support, ktorý to prešetrí.

Čiže prosím nemýliť si jabĺčka a hrušky, je zásadný rozdiel tvrdiť, že podvádza herňa a a že online je rigged, pretože podvádzajú ľudia.
Obrázok používateľa
TuKE

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 13 krát/58 krát

Re: tajomni borci

Odoslaťod TuKE 26 Aug 2008 00:19

A koľko si asi tak predstavuješ, že zarobí človek čo grindí NL2000usd?
Si treba uvedomiť, že on odohrá mesačne okolo 50k rúk, ak má ziskovosť okolo 1,5-3bb/100rúk, tak jeho profit z hry je okolo 15-30k usd z hry + rakeback + bonusy.

Netvrdím, že takýto človek je na SK, nepoznám takého a keby aj bol, tak pochybujem, že by sa tu tým takto verejne chválil.

Netvrdím, že to je jediná cesta, môžeš si skúsiť vložiť 500.000Sk na účet, čo je asi 25xBI na NL1000usd a môžeš to skúsiť.
Problém je ten, že keď si online nevyhratý, nemáš disciplínu, nie si zvyknutý znášať kopu bad beatov v sérii, tak sa môže stať, že veľmi rýchlo zbankrotuješ.
Hranie mikro a low limitov má primárne edukatívny význam a samozrejme vštepuje základné stratégie, ktoré človek neskôr bude používať iba podvedome a nebude sa musieť na to sústrediť.

Rozdiel medzi priemerným a dobrým hráčom je ten, že dobrý hráč má odohratú obrovskú vzorku rúk a málo situácii ho dokáže prekvapiť, preto dokáže reagovať rýchlo aj pri hre viacerých stolov.

Ty dokážeš v úvode hrať asi tak 2-3 stoly na začiatku, časom ti bude aj 9 málo :-).

Jasné, platí ma P****Stars, aby som vábil nových hráčov, za každého hráča zo Slovenska mi pripíšu na môj account 5usd, preto to musím písať sem, pretože toto je najnavštevovanejšia stránka na SK o pokri :-D
Obrázok používateľa
TuKE

Re: Re: janozmt

Odoslaťod TuKE 26 Aug 2008 00:25

"hráč stále vyhravajúci 1OOK bude sa drnkať na 0,5-1 až 2-4!!??"

Koľko si myslíš, že hráč na NL100-NL400 zarobí?
Áno, pokiaľ vieš o niekom, že dokáže hrať NL200 (2/4usd) a vyššie ziskovo, tak ti gratulujem, práve si spoznal človeka, ktorý mesačne zarobí >80.000 SK.

A prečo hrajú stále to isté?
Nehrajú, ale prechod na vyšší level je často sprevádzaný následným swingom a návratom na level pôvodný, preto sa stane, že niekto hráva NL200/NL400 dlhšiu dobu.
Obrázok používateľa
TuKE

...

Odoslaťod w4444x 26 Aug 2008 00:46

HAHA tie reci mi pridu coraz viac hlupe fakt ...
a lol to ze si podvadzal v online herni .. si si spravil collusion s kamaratom/ami je uzastny podvod :) to je bohuzial celkom bezne aj live len na to treba trosku viac sikovnosti ..
Obrázok používateľa
w4444x

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 9 krát/64 krát

chlapi

Odoslaťod yegon 26 Aug 2008 01:16

chlapi vy ste asi z marsu alebo co, na tejto stranke diskutuju ludia co povacsine pred rokom-dvoma nevedeli co je to poker. To ze zatial vsetcia hrame nizke limity znamena len jedno ze sme sa este nezlepsili natolko aby sme hrali vyssie alebo sme este nevybudovali dostatocny bankroll. Spytajte sa o 2 roky a najdete tu kopec ludi ktori budu hrat NL400 a zarabat 10-20k USD mesacne.

Medzicasom si pozrite nejaku "monthly graph" diskusiu na twoplustwo.com aby ste boli v obraze kolko ludia bezne zarabaju na cash games online

milujem poznamky typu - "ech aki ste naivni" - to su fakt padne arguenty. Nikdy nikoho nepresvedcite ze online je rigged a my nikdy nepresvedcime vas - omielalo sa to tu 1000000x - je to uplne zbytocne.

Je mi jasne ze ludia podvadzaju a rovnako ludia podvadzaju live. Ked si nieco take vsimnem viem co mam robit.

Ako ukazku sem supnem stats jedneho Cecha ktory hra na Party Pokri NL2000. Toto su jeho vysledky na NL400-NL600 spred viac ako roka - kedze stale hra online tak predpokladam ze by s vasimi nazormi nesuhlasil :)

Obrázok používateľa
yegon

Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

re:

Odoslaťod buschle 26 Aug 2008 07:35

Janozmt - ked si prehral na party pokry 10x s pokrom , to znamena ze si vyhral 10x ich Badbeat bonus dokopy za 10x (asi 500 000 usd +) .. takze gratulujem. aspon nieco za tolko nestastia.
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

Re: re:

Odoslaťod JanozMT 26 Aug 2008 08:18

Na PP hrám turnaje, Omahu a Limit tam bohužiaľ bonusy nevyplácajú:*SLZA*
Jaaaaj TUKE, až teraz si dal za sumou Sk, looool, tak mi sa tu bavíme o USD, lebo na nete sa hrá o takéto sušne, a Ty Vraj masačne 80.000 SK, LOL, Príd ku mne do klubu na CG a garantujem Ti , že za 3-5 hod hry bude najmenej 5 bankov s takou sumou!
Yegon, dobre že si našiel aspoň čecha /veď mohol si aj rusa, alebo napr fína/, ČO SLOVAKOV NA SKLADE NEMALI?? Veď to aj ja tvrdím, kecať to za 3, výsledky - české!;-)
TuKE , takže dobrí hráči hrajú 30/28, tak počítaj : zo 100 rozdaní hráč č.1 hrá 30x /s raise 28x/, hráč č.2 hrá 30x, hráč č.3 hrá 30x ..... spolu 10 hráčov zo 100 rozdaní na jednom stole zahrajú 300 rúk, z toho 28O s rerisom, čo tvorí minimum 3 REISMENI v každom rozdaní!!!!!! Buď mám nejaký iný asi zastaralý typ počítača, alebo si moj zlaty TUKE padol na hlavu!
JanozMT

Založený: Dec 2007

Re: Re: re:

Odoslaťod Hufelix 26 Aug 2008 08:23

Jano, prečo teda nehrávaš WPT a WSOP a podobne? Zdá sa, že je najvyšší čas... ;-)
Obrázok používateľa
Hufelix

Založený: Nov 2007

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Ostatné

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!