Provokacia alebo slusnost?

Čo sa inde nehodí, no stále je to diskusia o pokri

chip

Odoslaťod APminer 25 Aug 2008 21:01

ser na gramatiku ;-) preklep mam kazdou chvilku - asi opravdu nemas co delat :-D
tak uz bez neco konecne delat ;-)
Obrázok používateľa
APminer

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 178 krát/100 krát

jano

Odoslaťod yegon 25 Aug 2008 21:22

Nieco som o tebe uz pocul a cital som o tvojich uspechoch. To ze taky dobry hrac napise to co si napisal ty o multitablingu s TOP10 rukami a manipulacii v herniach je pre mna neuveritelne, pochopil by som ak by to napisal nejaky noob co videl poker len v TV - to si snad musis robit srandu.
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Janko

Odoslaťod Spasskij 25 Aug 2008 21:50

Nehnevaj sa,, ale to co pises,,ze sa hra na nete TOP10 tak taku blbost som dlho nepocul...Skus si pozriet yegonove videa co tu zavesil na nete a pochopis ako to je s tym TOP10...btw. ja mam tiez moc rad live poker...
Spasskij

Založený: Feb 2008
Poďakoval/li: 4 krát/0 krát

apiku

Odoslaťod chipfeeder 25 Aug 2008 22:53

z teba je uz aj cstrike? no cista schiza :)

neopravujem preklepy, ale systematicke chyby. mudry clovek sa ich bude snazit odstranit a hlupy bude len zakecavat a bezdovodne kopat nozickami :-D
chipfeeder

Založený: Dec 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

TUKE

Odoslaťod JanozMT 25 Aug 2008 22:59

1., 3 a 6 hod je denný priemer, bol by som veľmi rád keby sa to otočilo 6 a3 v prospech živého pokru, ale bohužiaľ nie je toľko možností.
2., za 5 rokov čo hrám THP naživo pri mojom stole iba 1x JEDENKRÁT niekto prehral poker, online sám som prehral na Party pokry 8x a celkovo pri mojom stole to boli DESIATKY!!!! K tomu niet čo dodať!
3.,citujem ťa .....za 3 hodiny live nezahráš niekedy ani jednú poriadnú ruku... TO vypoveda o typickom online hráčovi, ktorý ako som uviedol hrá len Top 10! Len pre tvoje počty - za 3 h live zahráš cca 90 rúk! Ja z toho hrám asi 30!! a Ty 1.
4., Ak niekoho poznáš, čo mesačne - pravidelne zarobí na online pokry 100K, zoznam ma s ním, kĺudne sa mu pokloním,5.9.som na turnaji v BA, ozvi sa mi, čakám Ťa.
5., K podvodom na nete: Bože moj, Tuke, yegon, a podobne zmýšľajúci, STE ALE NAIVNÍ!!, kľudne sa vám priznám, ja sám som asi mesiac podvádzal na nete a hodilo mi to asi 50.000 USD, potom na to prišli - koli banálnej chybe, a žiadna sranda yegon. A to s mojím skoro primitívnym technickým vybavením. O tom tiež v Ba.
JanozMT

Re: TUKE

Odoslaťod JanozMT 25 Aug 2008 23:13

... a ešte poznámočka, samozrejme všetko sa usledovať nedá, ale za tie roky som na nete v limitoch 5/10 a vyšších som na PoStars, Party P., B**n,FulT. a U***et, kde skoro denne hrávam, nestretol žiadný NICK zo Slovenska a ver mi veľmi dobre si všímam kto a čo hraje. Takže pripadá mi to veľmi bla bla tvrdenie o uspešných hráčoch z SK. Alebo hádam nebudeš tvrdiť inú absurditu, že hráč stále vyhravajúci 1OOK bude sa drnkať na 0,5-1 až 2-4!!??
JanozMT

janozmt

Odoslaťod chipfeeder 25 Aug 2008 23:20

pozor, pozor ! nabehnu barvy-laky alebo 7 divochov a hned mas spis na prokurature ...
chipfeeder

tajomni borci

Odoslaťod tommyKE 25 Aug 2008 23:22

TuKE, get real. Fakt si naivny. "Borci co hraju NL2000 zarabaju cez 30kUSD" To uz ale fakt prehanas.

Takze podla teba a ostatnych je recept nasledovny: treba hrat vela - postupne sa zlepsovat - postupovat hore v limitoch - a potom uz staci iba tahat tisice dolarov z fishiek co tam na tych limitoch hraju. A ked pouzivas osvedceny system, nemoze to sklamat. Sice zazijes downswing, ale to nic, lebo ty si ten dobry a dlhodobo aj tak budes mat minimalne 30k USD mesacne.

Mam taky pocit chlapci, ze Vas niektorych tu platia herne aby ste medzi mladymi ludmi, (ktori velmi radi uveria takejto bezchybnej scheme na zbohatnutie) sirili tie svoje pravdy.

Ja som zaroven aj presvedceny, ze vacsina profi svetovych hracov zaraba tazke peniaze hranim cash games napr. v las vegas, kde si nachadzaju vhodne obete. On line hraju iba kvoli svojim zmluvam s hernami.
tommyKE

Založený: Júl 2008
Poďakoval/li: 3 krát/4 krát

Re: apiku

Odoslaťod APminer 25 Aug 2008 23:30

proc zakecavas a kopes nozickami :-D :-D :-D
Obrázok používateľa
APminer

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 178 krát/100 krát

Re: Re: apiku

Odoslaťod chipfeeder 25 Aug 2008 23:35

apiku , teba mam rad aj ked ty mna nie :-* *IN LOVE*
chipfeeder

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Ostatné

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!