Tlačová správa : Ceasars BlueBull Festival 2008
Re: zdravim
cau mysaku, cash sa hral pred turnajom, aj pocas aj po
len ci bude pred turnajom niekto chciet hrat, vcera to bol problem zacat
na turnaj prid na 18tu hodinu kludne
len ci bude pred turnajom niekto chciet hrat, vcera to bol problem zacat
na turnaj prid na 18tu hodinu kludne
- somNula
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: zdravim
ok, tak cash dam az vypadnu (davam tomu tak 1hod) :)jeste se chci zeptat, neni tam nekde v blizkosti bankomat ?
-
mysak - Príspevky: 226
- Založený: Mar 2007
Re: Re: Re: zdravim
je, hned vedla v nakupnom centre
- somNula
Re: Re: Re: Re: zdravim
ok diky, pak se uvidime, dorazim tam tak v pul 6(snad se neztratim :))
-
mysak - Príspevky: 226
- Založený: Mar 2007
Re: Re: Re: Re: Re: zdravim
no mna neuvidis, preto GL
- somNula
Dobry turnaj
pre mna ako obcasneho live hraca trocha dlhy turnaj, ale aj tak som rad ze som tam bol, dobra atmosfera, spoznal som 7castla, tukeho, studenta, gamblera bedlaka a dalsich.
Pekne som si zaluckoval par hier :)
Nakoniec som skoncil 12-ty ked ma vyradil prave 7castle, mozno som to nezahral idealne, ale pripadalo mi to tak ze 7castle mi kradol blindy kazde kolo asi tak 4 kola po sebe a ked som si nasiel A9s tak som mu to chcel restealnut allinom, bohuzial pre mna mal zasa AK a lepsi karmu :-D
Inac myslim ze 7castle si zasluzil vyhrat, ked niekto s jeho skillom ma este aj stastie tak to je neporazitelna kombinacia.
O to viac ma tesi ze hrac ktory vyhra OPT III vyhral aj tento turnaj. *THUMBS UP*
Inac vela stastie dnes prajem aj mysakovi a vsetkym co dnes idu hrat.
Pekne som si zaluckoval par hier :)
Nakoniec som skoncil 12-ty ked ma vyradil prave 7castle, mozno som to nezahral idealne, ale pripadalo mi to tak ze 7castle mi kradol blindy kazde kolo asi tak 4 kola po sebe a ked som si nasiel A9s tak som mu to chcel restealnut allinom, bohuzial pre mna mal zasa AK a lepsi karmu :-D
Inac myslim ze 7castle si zasluzil vyhrat, ked niekto s jeho skillom ma este aj stastie tak to je neporazitelna kombinacia.
O to viac ma tesi ze hrac ktory vyhra OPT III vyhral aj tento turnaj. *THUMBS UP*
Inac vela stastie dnes prajem aj mysakovi a vsetkym co dnes idu hrat.
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
89o UTG push II
Len taky maly dovetok... to si malokto uvedomuje, ale 89 je dobra ruka na takuto hru...
Dajme tomu ze normalny calling range hocikoho na stole je 77+, ATs, AJo.
Proti takemuto range ma 89o 30%, kym take A9o, ktore by imho ludia pushli ovela radsej, ma len 28.5%!
Pri antes a blinds mame pomaly odds na call (keby pushovla s takym range niekto do nas), takze push je pri dobrom table image a dobrom pocite zo superov urcite EV+.
Ale samozrejme ze je to dost tesne.
Dajme tomu ze normalny calling range hocikoho na stole je 77+, ATs, AJo.
Proti takemuto range ma 89o 30%, kym take A9o, ktore by imho ludia pushli ovela radsej, ma len 28.5%!
Pri antes a blinds mame pomaly odds na call (keby pushovla s takym range niekto do nas), takze push je pri dobrom table image a dobrom pocite zo superov urcite EV+.
Ale samozrejme ze je to dost tesne.
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
Re: 89o UTG push II
ten push nebol vobec zly ako sa to mozno zda z jednoducheho dovodu. Aj ked si myslim, ze calling range fishiek na tom stole bol vacsi tak hlavny argument bol, ze struktura bola hodne na hovno a jedno kolo stalo okolo 4-5k vtedy ak sa nemylim pri 20k avg stakoch. Takze v tejto faze je potrebne hrat primerane agresivne, nevyhoda vzdy je, ze mas cely stol za sebou a ako to tak chodi tak niekto si skoro vzdy nieco najde....
7zamkom to prajem a som rad, ze aj ked ma sice uluckoval ale, ze to bol on
7zamkom to prajem a som rad, ze aj ked ma sice uluckoval ale, ze to bol on
- cstrike22
- Založený: Jan 2007
Re: Re: 89o UTG push II
7castle, pozri nech uz si to zahral ako kolvek (pri normalnom SNG by to bolo asi zle mozno, resp. pri inej strukture BB), kazdopadne ti to vyslo a potvrdilo sa pravidlo ze kto chce vyhrat turnaj musi mat aj velky luck. ten si mal viac krat (co som ja videl) tak si to zasluzis
- somNula
Superi
Este ma napadlo, ze moj komentar by nebol uplny keby som zabudol vyjadrit respekt k superom v TOP 4, najma Miske a Branovi...
Velmi dobra hra od oboch, Brano mi vo faze ked sme boli chiplidri na stole zobral 2 dvoch hrach asi 100k chips :-)
Prvy raz som bet/foldol na turne JK na boarde K457 ked mi slahol AI, ja som bol bb, on btn, neveril som ze openlimpol AK na buttone, nezdalo sa mi pravdepodobne ze by hral trashove Kx ruky, maly par by tiez raisol... Ale po 2 minutovom rozmyslani som usudil, ze fakt ma bud K7s, alebo KQ... tak som foldol a mal KQ.
V druhej ruke raisol utg, ja som s TT dorovnal asi 1/10 stacku, flop nejake smeti 955, c/c, tak som ho daval na AK, AQ, AJs, mozno AA, menej pravdepodobne wannabe tricky KK/QQ... turn blank, ja check, on bet 1/2 pot, ja call. River J, ja check, on overbet AI pomerne insta... som tusil ze mozem byt vpredu, ale sanca ze hitol jackpot s AJ, resp mal AA a pod sa mi zdala privelka, a uz ma mal pokryteho tusim, takze som usudil ze moj stack mi staci... po folde ukazal AK :-)
GG
Velmi dobra hra od oboch, Brano mi vo faze ked sme boli chiplidri na stole zobral 2 dvoch hrach asi 100k chips :-)
Prvy raz som bet/foldol na turne JK na boarde K457 ked mi slahol AI, ja som bol bb, on btn, neveril som ze openlimpol AK na buttone, nezdalo sa mi pravdepodobne ze by hral trashove Kx ruky, maly par by tiez raisol... Ale po 2 minutovom rozmyslani som usudil, ze fakt ma bud K7s, alebo KQ... tak som foldol a mal KQ.
V druhej ruke raisol utg, ja som s TT dorovnal asi 1/10 stacku, flop nejake smeti 955, c/c, tak som ho daval na AK, AQ, AJs, mozno AA, menej pravdepodobne wannabe tricky KK/QQ... turn blank, ja check, on bet 1/2 pot, ja call. River J, ja check, on overbet AI pomerne insta... som tusil ze mozem byt vpredu, ale sanca ze hitol jackpot s AJ, resp mal AA a pod sa mi zdala privelka, a uz ma mal pokryteho tusim, takze som usudil ze moj stack mi staci... po folde ukazal AK :-)
GG
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 17 hostí.