Tlačová správa : Ceasars BlueBull Festival 2008
Mysak
Dik za ten A2s call, to bol fakt asi jeden z dvoch mojich najlepsich callov v zivote, trochu mi to pripomenulo A3s call kedysi, TuKE by vedel rozpravat :-D
O to viac mrzi, ze som onedlho na to vypadol ako beginner :-(
Dakujem vsetkym za gratulacie *THUMBS UP*
O to viac mrzi, ze som onedlho na to vypadol ako beginner :-(
Dakujem vsetkym za gratulacie *THUMBS UP*
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
Re: re:
gratulacia 7 hradom a spol. Ja som zo 4 ucasti v turnajoch dosiahol 2x final table ale nic moc.
cash game boli naozaj roznorode, hralo sa bezne aj 6-7 stolov naraz, samozrejme najviac 1/2, 1 stol 2/5 eur a my sme hravali vatsinou 5/10 alebo 10/20 eur
cash game boli naozaj roznorode, hralo sa bezne aj 6-7 stolov naraz, samozrejme najviac 1/2, 1 stol 2/5 eur a my sme hravali vatsinou 5/10 alebo 10/20 eur
- cstrike22
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
tommyKE
naj bol Maroš-5., ja 8., Witte 13 a Peter 16,alebo 17., zo 140 háčov je to taký priemer. Škoda , nemal som šťastie : A6 v žaludi, traja all po 49.000, flop 89žaludné a 5..... nič nevyšlo, aspoň že to vyhral Maroš na shortstack.Škoda, že si nebol a ešte 2-3 ďalší, čo vedia hrať urnaje. Verím, že v decembri bude nás na finaltable viac:)*THUMBS UP*
- JanozMT
- Založený: Dec 2007
TV reportaz z festivalu
http://video.markiza.sk/tv-archiv/televizne-noviny/16648
tam dole si to scrollnite na poslednu reportaz - Poker aj na Slovensku
tam dole si to scrollnite na poslednu reportaz - Poker aj na Slovensku
- bedlak
- Založený: Jan 2007
question
Len tak pre zaujimavost jedna otazocka pre 7castle :) Ked sme boli cca 7 na final table tak si otvaral na UTG tusim na 40 000 ked bol BB 15k, naskocili ti tam styria tusim , vratane mna. Flop dosiel Q mala mala a ty si betol 90k co si mal vtedy ? :)
- ferkan
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 5 krát/28 krát
Re: question
Hehe, to bolo inak, blindy boli ovela menej, myslim ze 4/8, lebo ja som dal PF na 100% rovnych 20... a na flope som dal 90, lebo to bol cca pot.
Mal som AA. Sa mi fakt nezdalo, ze ste tam boli 3 este, bol tam aj nejaky FD, chcel som to ukoncit.
Ty si mal co? Nieco ako QJ ked sa pytas? Potom pekny fold.
Mna najviac dostalo ked som raisoval na EP AJo nejakych 45k, ten tipek co to vyhral dal 100k, som vedel ze to na flope odhadnem tak som zavolal, flop AK9 tusim, on sa predbehol a dal insta AI, co bolo divne, ale usudil som ze asi tazko budem vpredu tak som foldol... mal KK podla vsetkeho. :-D
Mal som AA. Sa mi fakt nezdalo, ze ste tam boli 3 este, bol tam aj nejaky FD, chcel som to ukoncit.
Ty si mal co? Nieco ako QJ ked sa pytas? Potom pekny fold.
Mna najviac dostalo ked som raisoval na EP AJo nejakych 45k, ten tipek co to vyhral dal 100k, som vedel ze to na flope odhadnem tak som zavolal, flop AK9 tusim, on sa predbehol a dal insta AI, co bolo divne, ale usudil som ze asi tazko budem vpredu tak som foldol... mal KK podla vsetkeho. :-D
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
Re: Re: question
moze byt tak to mohlo byt uz som si to nepamatal presne :) jj mal som QK v tej hre. Ani by som to nezavolal kedze si otvaral UTG tak easy fold ale kedze tam ponaskakovali tolkati a bol som BB tak som to zavolal ale vedel som ze hram na 2pary plus :)
Inak ako, si best player of fest ? uz su vysledky? :)
Inak ako, si best player of fest ? uz su vysledky? :)
- ferkan
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 5 krát/28 krát
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.